12

ционка

преди 12 години

Един евреин продава нещо на друг евреин!А гоите/по нисши даже и от животните/ другите народи гледат и им РЪКОПЛЯСКАТ!Нищо ново!

11

169

преди 12 години

И това ако е новина - здраве му кажи. Прочетете старите вестници от времето на освобождаването на българските медицински сестри в Либия и ще си я припомните!

10

2

преди 12 години

Той е Президент и ще продава каквото си иска, взема 30 процента от продажбата.Това е.

9

без

преди 12 години

той не е евреин,дядо му е евреин сафарадас от Солун,майка му е родена от французойка и по законите на евреите е французойка,бащата на Сарко не е евреин,идва от Унгария.В Австрия живее царя на *** в света и се казва Никола Саркози,той казва че няма в Унгария еврейска фамилия Саркози.Унгарците могат да кажат какви са нещата с произхода на Пал Саркози.

8

mrazq_da_mrazq

преди 12 години

Ами тези африканци във Франция с нещот трябва да ги хранят :))) Наще политици на ги интересува с какво се хранят "пуерториканците" в България... от къде крадът, кой убиват, кого мамят, и кой им плаща сметките за ток... такива работи

7

Българин

преди 12 години

Това на снимката мили сънародници е точния пример как изглежда един типичен евреин! Обърнете внимание на изражението,тъжни леко свити злобни очички,гаден нос,голямо чело и всичко това на малък ръст около 1.70см.

6

запознат

преди 12 години

Той и на България искаше едни кораби да продава, *** дойдоха кризата барабар с бат'Бойко и немахме пари за нито един. Точно след това се появи и проблема с *** във Франция. Така е, интереса клати феса! И ако в Бг управлява мафия, във Фр големците са на кланова система (някои от столетия). Мани - мани!

5

Анонимен

преди 12 години

Stiga prazni prikazki we4e. Aman ot medijni manipulacii i plitkoumna publika. Biznesa e biznes. Reaktora li4no na Kadafi li 6te6e da go prodade, 4e da si go sloji w zadniq dwor. Reaktora 6te6e da se prodade na Libiq, ne zawisimo koj e lidera. Towa sa milioni ewro. I nie 6te se opitame da naprawim sy6toto sys stariq Belene reaktor.

4

ринго

преди 12 години

бизнеса си е бизнес ...продава който може .Друг е въпроса че бяха в братска прегръдка и дори е взел парички за предишните избори а сега мълчи като ремсист.Еврейчето няма място на политическата сцена на Франция прекалено я обезличи в ролята си на американска *** .Това не е независима велика Франция а нещастен сателит на евреите .Явно няма вече истински французи ? Предстои да видим на изборите дали са останали достойни хора и там.

3

Анонимен

преди 12 години

След "демократичната" победа в Либия, там възтържествува Шериата !Сигурно Демократи за Силна Либия са много доволни, като Шевроните от *** Демократи за Силна България?

2

Анонимен

преди 12 години

И в крайна сметка здравият разум е надделял.Къде е новината тук?

1

Анонимен

преди 12 години

Това еврейско протеже Сарко, много се е оплел в паяжината.