10

Анонимен

преди 12 години

Българинът, когото уважаваха най- много японците беше бай Тошо ! Ако някой от делегацията сгафи да каже нещо срещу него (като Жельо) става аутсайдер моментално.

9

Анонимен

преди 12 години

Цуро, как е, върви ли екскурзията на наши разноски ?И ние така, ще си седим в къщи по празниците и ще гледаме телевизия .........

8

Банзай!

преди 12 години

Ние пък искаме Япония да подобри тектоническата си стабилност. Тогава ще подобрим и нашия бизнес-климат!

7

BREAKING NEWS

преди 12 години

Герб ще строи атомна централа в Япония съвместно с катарски инвеститори.

6

Анонимен

преди 12 години

Много е *** тази баба от снимката горе!Вместо да отиде в Русия например или в Германия,страни които са близо до България и където богатата средната класа е факт,за разлика от нас,тя в Япония ходи да моли за туристи!!! Хахахахаы А пътят от стотици хиляди километри безплатен ли е? Май и той влиза в цената на тура!А и като гледам ,японците краката са си счупили да идват на ексурзия у нас!!!

5

anonimen

преди 12 години

Po novinite kazaha ce srestata e bila 15 minuti iavno Iaponskia Premier e bil oshashaven ot ekspresnoto obsluzvane...........................

4

народен представител

преди 12 години

г-жа РАБ ФАК на разходка в Япония. Каква надежда е изразил председателят, че не разбрах!

3

Samo minavam

преди 12 години

Всичкото хубаво,до тук,но се чудя,как Цура си е намерила самолета на летището.А може и да са я завели за ръчичка.Прости им Господи,но за толкова им стига акъла.Сайонара.

2

459

преди 12 години

Хубаво си обикаля света тая госпожа,на наш гръб.Ще поживеем,ще видим какво ще направят японците за нас или ще си остане поредната радходка на властимащите.Ние помним г-жо Цачева а и още година остана до изборите,така че се съобразявайте какво говорите и какво обещавате.

1

VASILISQNISGERMANI

преди 12 години

BALGARINAT ISKA DA JIVEE KATO QPONEC...NO DA PRODALJAVA...DA MISLI KATO BALKANCHE....