14

123

преди 12 години

бая вода е глътнал титаника,кой ли е помагал....

13

5897

преди 12 години

и тези хора ще загинат геройски :D

12

Емил

преди 12 години

Това не е най-голямата катастрофа.Фактът,че потъва параход на стойност стотици милиони долара,прави случая известен.Не си мислете,че човешките жертви го правят такъв.Никой не се интересува от жертви,всеки се интересува от пари.Ако 3000 филипинци се удавят след корабокрушение,дали това ще бъде по-голяма катастрофа?Едва ли

11

djei8899

преди 12 години

Дано не ги последва съдбата на жертвите на Титаник, тоя маршрут явно е доста опасен, а и дестинацията, голям риск поемат.

10

Анонимен

преди 12 години

Тия всичките ще бъдат пренесени в жертва, най-вероятно, както е станало с предците им на Титаник!Жалко за хората загинали на Титаник от ръката на Ротшилд,чиято собственост е Титаник, както и Конкордия.Очаквайте, неочакваното!

9

Анонимен

преди 12 години

пуснал съм един айсберг и той пътува по същия маршрут

8

xexeexe

преди 12 години

Петък 13 наближава....xeexexe

7

Анонимен

преди 12 години

30 потомци на?! "Потънялия лайнер" ..... малки лайнерчета ? Или обикновенни *** като авторите на това неграмотно писание?

6

Наблюдател

преди 12 години

Срещата с айсберг може да е част от реалити шоуто там! Черен хунор разбира се, :). Дано нищо да не им се случи на хората!

5

ivan

преди 12 години

В края на ВСВ германският кораб "Вилхелм Густлов",натоварен с бежанци(главно жени и деца) е потопен от руснаците.От над 10 000 души на борда са спасени само 500!

4

умен

преди 12 години

Среща с Айсберг планирана ли е в културната програма?

3

Жо

преди 12 години

ПОТЪВАНЕТО на "ТИТАНИК" е една морска трагедия, за която се носят много легенди. Загиват около 1500 души, но това не е най-голямата морска катастрофа. Филмът, създаден за "Титаник" я прави в най-известната.На 20 Х 1987 г. филипинският ферибот "Dona Raz" по време на тайфун се сблъсква с танкера "Vector". Избухва пожар на двата кораба. След 20 минути те потъват, като жертвите са 4386 души! Това е морската катастрофа с най-много жертви в мирно време.

2

Горски змей

преди 12 години

"Сред 1309-те пасажери на кораба са 30 потомци на потъналия лайнер"какви потомци?това някакви надуваеми лодки ли са тези потомци?а новия лайнер братовчед ли е с потъналия лайнер?

1

Гошо Тъпото

преди 12 години

Що им...трябва да се возят на това...корито,за да усетят как е било на Титаник.Да дойдат тук,в Кривунделово,за да им стане...ясно,как е на...дъното,в тинята.