13

айдее,

преди 12 години

имал -продавал, а ние че продаваме съдраните опинци на баба ми.Щото когато ората по свето праеа кинти, ние плащахме мерцедеси и мазди на жифкоф и сина му.

12

Анонимен

преди 12 години

vbox7/play:ee72b055

11

до 12

преди 12 години

Абе 12 стига занимава хората с глупостите си! Казах ти да се пробваш като телефонен измамник ! Там по може да се хване някой балък!

10

до 8 - ия ден

преди 12 години

Не знам кой е питал няма такъв коментар за по малкият му син . Да не забравяме Антъни от брака му с Натали Делон .

9

до 6,7 от 8-ия ден

преди 12 години

е, но не съм госпожа...сори...

8

до 6 от 8-я ден

преди 12 години

Сценка ?Това е публична тайна и никой не я крие, освен това инцидентът е случаен, но може и да го изнудват...а това, че помага на сина си е нормално....кой не би го направил, писах го, защото някой питаше кой е сина му и какво е направил...не си ме разбрал/а

7

сори

преди 12 години

Госпожо, 8 - ми ден....оценка а не сценка....ха ха....грешка.

6

до 8 - ия ден

преди 12 години

Хайде без сценка за проблемите му.Като баща помага на синът си . Не надничай в канчето на другия не крал нали....спечелил си ги е и ще ги харчи както си иска.

5

8-ия ден

преди 12 години

Защо продава ?Това означава проблем - финансов проблем....Явно инцидента със сина му ,Alain-Fabien, 17 годишен, който простреля по невнимание в корема едно младо момиче по време на празнуване през миналия юли, му създава финансови и здравословни проблеми .... Колекцията е от сто часовника от много престижни марки - Rolex, Cartier, Blancpain, Audemars-Piguet, Vacheron Constantin, Breitling... . и е продадена точно за 443.875 евроПреди това той е направил аукцион в Хонг-Конг, Ален Делон се радва на огромна популярност. Връхната точка на продажбата е "Royal Oak" часовник, който актьорът е носил във филмите me un boomerang" (1976), "Parole de flic" (1985) et "Ne rеveillez pas un flic qui dort" (1988), купен от китайски купувач за 68,750 евро при първоначална оценка от 2500 евро. От прогнозна 1800 евро в зависимост от пазара, Cartier Tank е продаден за 68,750 евро, 40 пъти над първоначалната цена, Cartier Tonneau, друг модел, за 26,250 евро.Колекцията му от произведения на изкуството включва автори като :Olivier Debre, Rembrandt Bugatti, Jean Degottex, Jean Dubuffet, Hans Hartung, Jean-Paul Riopelle, Pierre Soulages, Nicolas de Stael, Alechinsky, Zao Wou-Ki, Vieira da, както и две бронзови статуетки от Antoniucci Volti, Тази колекция е оценена приблизително на стойност над 8 милиона евро.В коментарите от френската преса срещнах и такъвCa sent la fin/Това мирише на край../, лошо като коментар , наистина, доста некоректно...Да е жив и здрав ! Доста ни е радвал от екрана...

4

Анонимен

преди 12 години

Господи какъв красавец беше. Но и на тази възраст е достолепен. Остарява като катедрала.

3

мнение

преди 12 години

Това е образец за .....мъж....а бе мъж на място.Бил е като млад доброволец в Корея и може би тогава е формирал тежкият си характер.Пожелавам му много здраве и дълголетие!!!

2

Анонимен

преди 12 години

Великолепен мъж от хубавата епоха. Няма вече такива...

1

насо

преди 12 години

човек, който знае как да изкарва пари и как да ги харчибраво