32

човек

преди 12 години

Прекалено едностранчиво се представят нещата! Нещастните мюсюлмани измъчвани от кръвожданите сърби. Насилие е имало и от двете страни - разбира се то не може да бъде оправдано, но нека не изкарват сърбите невероятни злодеи. Мисля, че славаните-хриситяни са ни много по-близки от *** пушки.

31

Анонимен

преди 12 години

Ухажваният от някои български медии,лъбимецът на Тито и Милошевич,третиращият ромското тема в киното Емир Костурица СЕ ПОДИГРА,както съобщи сръбската меди В92,на комеморацията в чест на клането в Съраево.11000-те стола поставени на улицата,където сръбските снайперисти умъртвиха хиляди невинни граждани,напомнщи този ужас-били сръбско производство,според постоянно и алкохолноопияненият "гений"?!Той каза:"Сараево ме интересува толкова,колкото Изетбегович-Швеция"?!Цинично,нали?

30

Анонимен

преди 12 години

За съжаление,в Сърбия все още не са готови да се срещват с истината след войната в б.Югославия,а тя е 200 000 убити и изчезвали в най-кървавия конфликт в Европа след Втората св.война,където тя е агресор.ЮНА обстрелва Сараево 1450 дни,убива 11 000 невинни граждани-не само мюсюлмани,от които 1006 деца!Там,дори сърби са стреляли срещу свои.Трябва да си загубил човешкото в себе си ,за да не отдадеш почит на загиналите!

29

колач

преди 12 години

Слаба работа.Трябваше да избият до крак *** ама на.

28

Ачко

преди 12 години

Само Сърбия не е съгласна с независима България и атакува в гръб Българските войски,след обявяването на независима от Константинопол държава!!!

27

МИрослав Илич

преди 12 години

МИрослав Илич- сърбин и Шабан Шаулич , ги обичат и в Босна и в Хърватска и в Словения и в Косово и в Черна Гора.....така че не хвърляйте прах, който какъвто си е , вижте какъв концерт прави Мирослав Илич в Загреб, нали мразят сърбите .....затова залата се пука по шевовете 15 000

26

Lili

преди 12 години

Хахахха, елате в Сливен да видите какво е... на места е по-зле и от снимката от 1993та. Ама виж, хората се оправили.. а ние в България и война не сме имали, да чукнем на дърво, под маса или на куха глава - кой каквото има, ама пак не се оправяме... Единство... само единство и воля, и сили могат да ни оправят... но сме сме се превърнали в слаб народ от оплювковци и страхливци, и се оставяме *** да ни водят...

25

Анонимен

преди 12 години

Балканите върху салфеткаМежду 1990 и 1995 година двамата са се срещали общо 47 пъти. Само по време на войната със Сърбия хърватският лидер е пътувал 11 пъти до Белград за разговори с Милошевич, потвърждава във филма Хървойе Шаринич, доверено лице на Туджман.През пролетта на 1991 г. в ловната резиденция на Тито Караджорджево Милошевич и Туджман наистина обсъждат териториалната подялба на Босна. А през 1995 година двамата начертават новите граници на Балканите на една салфетка.

24

Анонимен

преди 12 години

do 10 Аркане ти от гроба ли се обаждаш , твоите тигри и ти самия си бяхте едни обикновенни военнопрестъпници и мародери , живя като престъпник и те растреляха като такъв след като те употребиха и вече не им беше нужен , дано се пържиш в ада.

23

nqkoi

преди 12 години

Доколкото съм чувал, не знам дали е вярно, но конфликта тръгва след една сватба (християнска), при която бива убит бащата на младоженеца, май от ***. Оттам се твърди, че е на верска основа тази война, както впоследствие и става. Югославия при всички случаи щеше да се разпадне-първи Словения и Хърватска искаха независимост, после и Черна гора. Белград, обаче никога нямаше да даде лесно едни от най-хубавите си територии. Югославия нямаше как да съществува, жалко, че толкова много загинаха...

22

Samo minavam

преди 12 години

Маи доколкото си спомням,мюслите запалиха воината или греша.Какво ще кажат,нашите дупедавци и цялата обслужваща ги ***.

21

краси

преди 12 години

Въпросът е какво е сега Сараево. А беше домакин на Олимпиада. Мюсюлманите сами подготвиха тази война и сега си носят последствията.

20

????

преди 12 години

24, КАКЪВ ТИ Е СЛУЧАЯ НА ТЕБЕ? зАЩО ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ ЗА СЪРБИТЕ? ВСИЧКИ НА БАЛКАНИТЕ СМЕ ЕДНАКВИ! А НЕ Е ЛОШО ДА СЕ ЗАОБИЧАМЕ МАЛКО! А В БИВША ЮГОСЛАВИЯ Е ХУБАВО НАВСЯКЪДЕ И ХОРАТА СА СУПЕР! ПОНЕ БИЛ ЛИ СИ ТАМ, ТА ДАВАШ МНЕНИЕ?

19

Astarot

преди 12 години

@18Глупости говориш. Нали Югославия се обедини "въпреки различията си". И? Сръбският национализъм заложи бомбата. Падането на комунизма я детонира. На Балканите всеки е "най-". Затова няма как да сме заедно. Защото винаги ще има един "по-" и това ще заложи бомбата за нови размирици. Дори в Европа има "по" и "най", ама кога ще гръмне бомбата не се знае...

18

косьо до 21

преди 12 години

ТАКА МИ ДОЙДЕ, сега ще се поправя Българин - християнин!! така по става, другия ми шеф беше мюсюлманин от турски произход!

17

Добри Колев

преди 12 години

Защо не каза "християнин", а "българин".

16

ревт

преди 12 години

В Босна все още е пълно с необезвредени бомби и мини - навсякъде, където е минирано има табела с череп и кости.

15

Анонимен

преди 12 години

"380 хиляди души бяха оставени без електричество, вода и отопление и бяха принудени да се крият всеки ден заради стотиците бомбардировки в града - около 330 пъти на ден".-мойте съболезнования към всички пострадали ама като гледам кво могат съвременните оръжия ако това е истина този град не би трябвало да съществува.Според тези данни това значи че 4 години в този град нон-стоп всяка минута са падали бомби и снаряди.Интересно как има живи?Как въобще всичко не е една огромна дупка?

14

Ахриман Тахиров

преди 12 години

До 555.Югославвия беше запалена още от самото си създаване. Нацоинализма и омразата към различните не само запали, а направо взриви Югославската Федерация. Същия такъв национализъм, който от няколко години пробива в България. И не са ни виновни само САЩ, Ф-я и Великобритания. Ако Балканите не се обдинят в едно независимо от различията си, ние сами ще ипълним тази цел на великите сили. а именно разединени и слаби Балкани.

13

косьо! до 15

преди 12 години

Аз съм християнин, и имах един шеф мюсюлманин, беше страхотно добър и образован човек, сега има на неговото място Българин и е *** ***, да знаеш!! Не религията определя какъв човек ще си или името!!