27

Анонимен

преди 12 години

Нали битието, живота определят съзнанието,е кой създаде битието на децата ни - глада, мизерията, неравенството? И как така са престъпници? От кога бягството от чес и от дома е престъпление? ДПСтаи си рекламират дейността и увеличават клиентите, като "регистрират" деца и тук ги обявяват за престъпници.

26

кириленко

преди 12 години

за дребни деяниа се опетняват невинни деца,това е с целенасочено.един път заклеимени те нямат възможност да вземат виза за учение и ли работа.остават като роби в собствената си държава,освобождават пътя на богопмазаните мамини синчета.по тоя начин се намалява конкуренцията.

25

до гурбетчия

преди 12 години

ства въпрос за твоето гнусно племе бе ***...л

24

Dendy

преди 12 години

Това че децата днес са по-буйни,по-яростни,по-силно изразяващи отрицанието си относно ставащото у нас е характерна черта на новото поколение.Ние от 70-те години надолу сме консервативни или пък приемаме новите неща случващи се главно от Запада,подобно на copy и paste,действаме с твърда ръка основополагащи на проекто-решения,закони,нормативи,директиви,постановления,наредби и прочие и прочие,което не се харесва не само на децата!!!...Е,вярно е има и хулигани за които си понасят и последствията..

23

Родител

преди 12 години

Всички сме виновни.Познавам проблемни деца на родители-специалисти ,по въпросите на човешкото поведение и душевност.В общи линии децата от т.н. добри семейства се сливат с общата маса и също губят добрите харектеристики.Аз също изпитвам сериозни затруднения при възпитанието на децата.Има ли рецепта?

22

а да

преди 12 години

попитам какви точно престъпници-щото престъпници за мен са тези които създадоха тези хора като престъпници а престъпници сме всички защото им мълчиме и те престъпват закона.и няма начин престъпниците да ни окачествяват като престъпници-и така господа престъпници при липса на нормални хора значи престъплението е начин на живот и определя общественото поведение -демек който не е престъпник е ЛОШ-а добре дошли

21

Ибн Булгар

преди 12 години

Израстнах през 90те - мизерия, престъпност, тъмни улици, занемарени детски площадки (всички тези работи ги има и сега, но по-лесно ги понасям вече) и все пак аз и моите приятели (без 3ма, 4ма) нямаме досиета, не се млатим за удоволствие и не нарушаваме законите.Въпреки, че си играехме в калта с Мачбоксите и Бураготата, *** ни гонеха да ни бият заради велосипедите ни (сега нещата се обърнаха :) ) и куп други мизерии НИЕ СЛУЧИХМЕ НА РОДИТЕЛИ! БОГ ДА ГИ ПАЗИ!

20

Педагози-престъпници

преди 12 години

Детските педагогически стаи са социалистическа измислица. През осемдесетте години имах разправии с тези полицаи-престъпници спрямо дацата, че Макаренко дето сте го закачили на стената, от престъпниците е правел хора, а вие от хоратаправите престъпници. И това е жестоката истина. Много от тези деца ще бъдат оформени, като престъпници, за да спасяват мамините управнически дечица при някакво тяхно криминално деяние, ще бъдат обвинени вместо мамините дечица. ,ХОРА БДЕТЕ. ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА СИ ОТ ТЯХ.

19

Анонимен

преди 12 години

kakvo zna4i kleimo . Sledkato izvar6vat prestaplenie zna4i sa to4no takiva a ne 4e niakoi gi e markiral

18

Анонимен

преди 12 години

аз мога да кажа че съм израснал на улицата трябва да ви кажа че тези тинейджари са пълна *** в момента за нищо не стават И ние се друсахме ама не ни хващаха никога и сме правили какво ли не Има и друго преди никой не обръщаше внимание и не водеше статистики говоря от 93 до 98 г.Повечето ми приятели са с основно до никъде не го докараха Повечето са алкохолици или наркомани другите са по затворите добре че се отървах Но истината е че с какъвто се събереш такъв ставаш Така че повече контрол

17

Анонимен

преди 12 години

mnogo sa malko za 25 godini demokracia na ne sa 60 hiliadi ***.

16

ей!!

преди 12 години

нема да ми плюете бъдещия електорат,че...аз тиквун да не се казвам,ако не ви...кво искате,само нормални хора ли ще има?и тогава кой ще ме избере,ей Фнимавайте!

15

до 22

преди 12 години

на калпавия герберастки х----***,комунистическата вълна му пречи,хехехехе,ей изроде,когато бяхме другари,тия неща ги нямаше,както и нежелани рожби като тебе,получили се в следствие на несполучлив пиян доктор -гейбер

14

Милиционер

преди 12 години

Ние много бачкаме и им казваме на хулиганите да не правят така ама те ни казват факоф и ние си тръгваме за да не ни се скарат или някой татко да ни напляска. На тифирич под крилото на "Цвък(6)апартмънтс груп"

13

Българин

преди 12 години

На бас, че поне 80% са мръснокафяви "българчета" !!!Има непълнолетни *** с ДЕСЕТКИ извършени престъпления, включително убийства, че и са със свои чаавета... и се мъчат да ги "възпитават" в Детска педагогическа стая, явно без да проумяват, че от малък ***-крадец става единствено и само голям ***-бандит !!!

12

Пешо

преди 12 години

Значи децата се водят на отчет и са потенциално опасни а престъпниците са на свобода рекламират ги медиите даже участват в избори че и ги печелят визирам един наш художник и футболист примерно!!!

11

аритметика

преди 12 години

6573 българчета+ 240 закоравели престъпници=6813

10

Чорбаджия

преди 12 години

Каквито са родителите, такива са и децата им.

9

Роска

преди 12 години

70% младежите в Б-я са наркомани и алкохолици!20% мамини дечица10% годни

8

кадри

преди 12 години

6573 българчета вече са с клеймо "престъпник". Тъкмо ще има откъде "герб" да черпят кадри!