32

крис

преди 12 години

Нямаше да се разкрие тази група ако не се бе сменило правителството, разбира се, та управлението на държавата ни е срастнато с организираната престъпност в по-тесен кръг, точно за това въпросните кукловоди са на свобода.. някъде там из народното събрание, заобиколили Бойко Борисов, който от друга страна е изминал пътя на подчинението по времето на силовите групировки СИК и ВИС и сега просто го прилага. Всички живеят в *** заблуда!

31

13

преди 12 години

ДО 22 - Много си нахъсан, колко ли ти плащат, ЗА ДА ПИШЕШ ТЕЗИ ПРОСТОТИИ! Учудена съм, че коментара ти не е изтрит! Радвам се, че има поне 4 осъдени!!!

30

Антикумонист

преди 12 години

до 42- наглите бяха рабити,но Гоце и Марин не седят мирно и освободиха 500 от най-закоравелите изнасилвачи ,убиици и дилари на дрога само и само да всяват паника сред мирното население.Гоце,марин , не забравайте че и вие сте хора,а от народният гняв никои не може да избяга,дори и в Русия да отидете

29

???

преди 12 години

сега тия четиримата като ги гръмнат пак ще викате защо не са в затвора....

28

Анонимен

преди 12 години

Мега делото. Ааа уууу .... голямото дело. Пребориха престъпността. Повече няма да има престъпления. Всички бандити са в затвора.

27

МиТак

преди 12 години

До 22. Ти си *** пича. Браво на тебе. Мачкай долните червени ***. С тях с добро не може. Те са ***.

26

Анонимен

преди 12 години

Главният кукловод всички го знаят - другаря Цвъцко. Той ги организираше нещата, преди да стане МВР министър през 2009-а. После просто престана с организирането им, вече нямаше нужда и нищо не му пречеше да 'излови' дребните риби - преки изпълнители на поръчките му.

25

Гражданин

преди 12 години

Не са навън кукловодите, не са, а са вътре - и в правителството, и в парламента!

24

МиТак

преди 12 години

Кукловодите? Дъртите *** от Монтерей и техните маши Гоце-Трипера и Ал. Петров-Трактора.

23

George1

преди 12 години

И на малките деца е ясно кой е главният кукловод не само на тая банда,това е жълтозъбият сирищник.Тоя див селянин много обича да се изживява като най големият умник.

22

до 42

преди 12 години

Защо ли си мисля, че в България ще дадат осъдителна присъда на Петров, но в Страсбург ще осъди България, а ще лъснат и други простотии. От обвиняем може да се превърне в обвинител. Ха, да видим! Май ще има работа и за военна прокуратура. В Европа свалят банковите ЛИХВИ, а тук обратно, без никаква логика. Петров е неудобен и логично ОКТОПОД. Е, защо тогава контрабандата, проституцията и наркотиците процъфтяват? Нали МВР обезвреди "коза ностра" ? Да или не?!:)

21

phantom menace

преди 12 години

ако требе да сме точни, много хора са в списъка на "Наглите".........Трактори, Тикви, Догани Филчевци,Гошовци и ред други с различни имена и окраски........ИСКАМ ГИ В ЗАТВОРА, А ВИЕ?

20

Анонимен

преди 12 години

Р. П.

19

Петър

преди 12 години

Какво лошо са направили отвличат богати престъпници-има много в правителството и парламента може да не ги връщат на никои няма да му липсват.

18

Анонимен

преди 12 години

22Мога да ти кажа, че не си нормален !!!Национално отговорно правителство съставено от мутро-комунисти, голям смях !!!!Инфлация 100000 %, доходи замразени, към кого е национално отговорно ???ААА към служителите в министерствата, които са носители на нов морал.Да ама не, бонусчетата им същите като на предишните *** !!!

17

Анонимен

преди 12 години

Никога не ми е било мъчно за такива като Киров, Гунински и други архикрадци. Наглите може да са разбойници, ама и жертвите им не са ангели!

16

Анонимен

преди 12 години

"Ако правителството не се беше сменило, нямаше да бъде разкрита тази група",категоричен, бе Цанев

15

sante_dog

преди 12 години

Марин да помилва и 4-мата осъдени!

14

до 24

преди 12 години

Вярно.Тези на снимката са олицетворение на наглостта,а осъдените-момчета за всичко.

13

Анонимен

преди 12 години

Ето ви един типичен гербераст като този 22!Богат просташки речник,от който и каруцарите ще се изчервят!