291

Анонимен

преди 12 години

От къде ще премине тази газ за да стигне до нас и колко ще да е тя?И нея ли ще я караме за Белене защото Румъния няма да добива шистов газ.Още по вече че и да я добиват те няма да го направят за Боко тиквата.Пълна идиотщина.

290

Анонимен

преди 12 години

Така, виждам че си доста интелигентен и боравиш с доста понятия за които ти самият нямаш понятие. Първо Росенец обслужва само Нефтохим в Бургас и няма нищо общо с нефтен терминал в чист вид, без да претърпи сериозна промяна това пристанище там ще влезе танкер на куково лято. За твоя информация ще ти кажа, че такъв терминал вече се прави в Констанца Румъния, така че честито, духаме го всички отново и отново ЗАЕДНО!

289

Анонимен

преди 12 години

А защо трябва хората,които не желаят България да взима газ от Турция да ти казват на тебе,*** продажен коя страна колко плаща за газ? Ти да не би да имаш такава информация? Ако имаш сподели я заедно с източника,ако нямаш - просто млъквай.Няма такава информация за страна,която купува същото количество газ като нас и да плаща някаква по-различна сума.А страни,които купуват в пъти повече,нормално да е малко по-евтина,но пак не се намират данни,всичко е свободни съчинения на турко ***.

288

Анонимен

преди 12 години

Абе я русофилистичните продажни рубладжии да кажат за поне една страна в света, която да купува по скъп газ от България ?

287

Анонимен

преди 12 години

Я продажните турски мекерета - *** нека извадят таблица коя страна колко плаща за газ и какви точки има в договора,какви количества купува,защото това определя цената.Тогава може да кажем,че плащаме скъпо,а така само на свободни съчинения не става,само се излагат продажниците.

286

Анонимен

преди 12 години

Абе я русофилистичните да кажат за поне една страна в света, която да купува по скъп газ от България ?

285

НеНаТурскаЗависимост

преди 12 години

Когато паднат и последните 2 реактора в АЕЦ Козлодуй тогава България ще стане зависима от Турция,защото ТЕЦ по никакъв начин не може да осигури енергия за България,какво остава да изнасяме както сме го правили преди.*** долни не спират с лъжите и манипулациите,но хората могат и сами да мислят,на всички е ясно,че скоро ще се затворят и последните реактори в АЕЦ Козлодуй,само на *** продажни не им е ясно.Само на американо-турските предатели не им е явсно,че Боко ходи да договаря зависимоста на България от Турция.

284

НеНаТурскаЗависимост

преди 12 години

Факт е,че половината от тръбите са немски и няма как цените да са еднакви.Факт е,че Германия сътрудничи с Русия(докато ние се приближаваме към Турция),инвестира милиарди там и според тези наистина приятелски отношения и инвестиции цената е различна,но не е 300,а у нас не е 660,*** лъжливи.Кажете страните,в които е по-скъпа газта отколкото у нас,кажете каква е там цената,а не да сравнявате с Германия,като купи България тръбите за доставка на газ,тогава може да сравняваме цените,като инвестираме милиарди евро както Германия,тогава може да се сравняваме с Германия.Много е долно като сравняваш цени,да го правиш с цени от различни години и да не споменаваш,че тръбите определящи цените са 50% немски.Много е нагло да не споменаваш,че цената ЗА ВСИЧКИ зависи от количеството газ,*** лъжливи,сякаш забравят,че Германия внася 30 пъти повече газ от нас,а догодина двойно ще увеличи това количество.Няма как когато Гошо си купува една обувка,да иска тя да е на цената,на която Михаел купува 30,с договор за увеличаване до 60 обувки,няма как цената да е еднаква,когато буса пренасящ обувките е наполовина немски.То бива наглост,но предателите *** вече прекалявате в желанието си да ни направите зависими от Турция.

283

Анонимен

преди 12 години

367Само в празната ти тиква България ще бъде зависима от Турция. В момента изнасяме 20% от добиваната енергия и 40% от добиваната енергия се губи я по трасето, я заради *** като теб, дето една дограма не са си сложили и активно затоплят атмосферата ! Имаме достатъчно ресурси и с настоящите мощности да оцелеем много дълго време.

282

НеНаТурскаЗависимост

преди 12 години

Аз не искам да взимаме енергия от Турция след затварянето на последните работещи реактори в АЕЦ Козлодуй,а вие? Аз не искам да доставяме газ от Турция,а вие? Не на турската зависимост,на не антибългарската политика на американо турските подметки - Боко тиквата,Плевнята и Вдянков.

281

Анонимен

преди 12 години

365Абе русофилистичен рубладжио нещастен, я кажи поне една страна в света, която да купува по скъп газ от България ?

280

Защо?

преди 12 години

Какво сравнявате цената на газа с Германия,бе ***? Що не сравнявате с други страни като нас ами сравнявате с Германия,която инвестира милиарди в Русия и според тези инвестиции и сътрудничество им дават по-ниска цена?Защо продажни седерастчета говорите за цената в Германия,а не споменавате,че тя купува 50 пъти повече газ от нас? Защо продажни *** не споменавате,че 50% от тръбите са немски и няма как цените да са еднакви при тези условия? Защо споменавате цени от различни години? Защо не сравнявате цените от тази година,а именно 430$ в Германия? Защо не споменавате каква е цената,на която Русия доставя газа преди посредниците? Продажници такива,само и само да ни направите зависими от Турция,но няма да ви мине номера.

279

Анонимен

преди 12 години

36111% по евтино от какво бе *** ? 11% от 660 $ за 1000 кубика може би ?

278

Анонимен

преди 12 години

362Абе глупий, Грузия има газопреносна мрежа от Азърбейджан до черноморските си пристанища. Грузия собствен газ няма, но може да транзитира азърбейджански. Мое ли си толкова *** ?Освен това, сигурно Унгария, Румъния, Азърбейджан и Грузия (виж проекта АГРИ) са много ***, ти си най умния ? аман о посрани позитански драскачи!

277

БоСимеонов

преди 12 години

Грузия няма находища на газ. Няма инфраструктура. Няма тръба. Какъв газ, какви пет лева? Тоя премиер на голямо изтърва козите. Беснея си сам и се чудя тоя народ български ама може ли да е толкова ***, та все още да вярва на Боко Турбото.

276

Факти

преди 12 години

Вождът е щастлив,Уорлик е щастлив,а българите...кучета ги яли!А от вчера 1 април: Първо: Русия продава с 11% ПО-ЕВТИН газ за България.2. ДКЕВР ПОВИШИ цената на газа в България с 12.73%3. От ДКЕВР съобщиха, че въпреки намалението на цената на рускаия газ, те няма да намалят цената на газа, защото "цената и без това била достатъчно ниска".

275

@.

преди 12 години

Откак затвориха лудниците ,всички психично болни се натискат ,политици да стават.

274

Анонимен

преди 12 години

Бизнес с арменци!?!? Май по-добре е с руснаци!

273

do 338

преди 12 години

едно копие на Windows 8 струва 500лева.Сметката е проста 90 000 000лв. : 500лв. = 180 000 броя копия.ТОВА СИ Е ЧИСТА КРАЖБА!!!!!На кои платформи ще се инсталират тези копия?Кому е нужно това безобразие сторено от човек без грам компютърна грамотност!?

272

Анонимен

преди 12 години

И двете държави са си лика-прилика след компетентното управление на Дянков в тях.Чакайте глад и да избиват нашите момчета по чукарите на Иран.