152

Любо

преди 12 години

Мечтата ми е да си взема една къща в Родопите и да си направя семейно хотелче Нямам никакво желание да си взимам нищо в градовете без значение къде И в момента работя по въпроса Дори имам страхотно Ноу-хау (идея) ама да ви кажа Нощния живот много ще ми липсва

151

Анонимен

преди 12 години

БКП е убиецът на българския селянин и село.

150

Gb

преди 12 години

Живея в селце на около 10 мили от Саутхямптън. Никога не бих отишъл да живея в града и да се блъскам в някакво жилище 30-40 кв. Тук си е супер красиво и подредено. Другите селца наоколо са същите. Не искам да си представям какво е в момента в българските села.

149

Andi

преди 12 години

Като гледам напоследък има доста голямо търсене на имоти по селата около големият град и малко по надалече, така че мисля това за правилна стратегия, по хубаво от родното място няма всички сме израстнали от селото там са нашите корени не се заблуждавайте, мегаполиса е само всичко лошо наготово - а на село всичко хубаво но с много труд и пот на челото , но пък е адски сладко после :)опитайте да ги съ4етаете поне ще видите че ще ви хареса... ;)

148

Анонимен

преди 12 години

Като рухнат панелките в София, някои софиянци ще се върнат по селата, защото комунизмът свърши. Останалите софиянци ще емигрират.

147

Анонимен

преди 12 години

Ликуй, народе! Старо и младохвалете и днес бога и царят!Днес е Гергьовден. От овце стадотъй блейше вчера подир овчарят,когато тоз цар, безгрижен, глупав,както и всички царьове земни,поведе стадо с кривакът хубави с умни *** - министри верни,без портфейли, но и без заплата,на кои същ цар и да погледне,"Блазе й - би казал, - живей овцатаи от народът мой по-честито!"И тръгна стадо с агнета дребни,върви и крета от път убито,та сичко младо под нож да легнеза свети Гергя - божи разбойник...Бездушен, глуп, изгнил покойникжертви ли иска? Иска овчарят,гладното гърло, попът пиени,както от тебе, народе, царятиска за свойте гнусни харемии за тез, що те мъчат, обират;а ти им даваш потът, кръвта сии играйш даже, кога те бият!На` - днес богати и сиромаси,пиени там - те песни пеяти хвалят с попът бога и царят...Ликуй, народе! Тъй овце блеяти вървят с *** подир овчарят.

146

malart

преди 12 години

Селото е базата за съществуването и на града. Ликвидирането му превръща хората в градовете в модерни роби, които зависят от милостта на господарите, които да им дават помощи да не умрат от глад, да им осигуряват евтини зрелища и да ги манипулират поради тази им зависимост до пълно оглупяване. Селото и връзката със земята правят хората независими от манипулации и затова не са изгодни на политическите кукловоди. На тях им трябва събрана на едно място маса, която е лесна за манипулиране.

145

за...172..ха,ха,ааа.

преди 12 години

...."от кьораво око ---сълза"...викат турците.ха,ха,ха,хаааааааааааааааа....Айде , бегай ,бе...!

144

от соц-курви ...

преди 12 години

...държава не става!

143

.имало, ама вече ...

преди 12 години

...няма да има!!!ОТ ХЛЕНЧЕЩИ МЕКИ ЗДАДНИЦИ----ДЪРЖАВА НЕ СТАВА!

142

777

преди 12 години

ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ, ДЪРЖАВА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ.........

141

Анонимен

преди 12 години

И нашето село е напълно завладяно от ***. Чудя се като няма вече какво да се краде, какво ще правят?

140

НИКОЙ НЕ ВИ Е ДЛЪЖЕН

преди 12 години

...А ,ОЩЕ ПО-МАЛКО ДЪРЖАВАТА , ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ИМОТИТЕ И ДЕЦАТА ВИ..!!!!НЕ СИ ПРЕХВЪРЛЯЙТЕ СОБСТВЕНИТЕ ОТГОВОРНОСТИ ---НА ГЪРБА НА ДРУГИ ХОРА ОТ ОБЩЕСТВОТО!

139

Анонимен

преди 12 години

Това не са села,а запуснати местности. "Село" означава малко населено място с годна инфраструктура и поддръжка - е, те такова животно в БГ няма. Самонастанилите се се размножават като плъхове - на тях инфраструктура им не требе. Единствен изход: Нормалните българи напускат селата,а после и градовете....Краен срок на изпълнение 2035г.

138

Анонимен

преди 12 години

164В Северозападна България не знам как е. В Западна България е така.

137

Анонимен

преди 12 години

Срещу крадците има прости мерки - застраховка и СОТ. СОТ-аджиите ще се разправят както трябва с наглите крадци, бъди рахат.

136

още

преди 12 години

За хората, които работят, е ЛУКС да живеят на село! Помня една реклама от списание на друга европ. страна-" Работи в града и живей на село!" Това може да си позволи Банев, Захариев, Славова и други видни бизнесмени!Но как да пътуваш до града и да се връщаш? Ами то 2 лв. транспорт тежат, а повече....Оставяш къщата на село.. и като се върнеш, ако има ИЗНЕНАДА от ***, КАК ЩЕ отидеш на работа, кога ще дойде полицията, аи като дойде??? КАКВО Ще направи?ИЗЦЯЛО сме МАЛТРЕТИРАНИ психически и матери

135

предпочитание???!!!?

преди 12 години

Това е лъжовно изследване БЕЗ да се познава БЪЛГАРСКАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ!!!ИСТИНАТА: Българи, които живеят на село и нямат къде да се приютят в града, всеки ден и нощ живеят в СТРЕС, не могат да се наспят като хората! Постоянно са в напрежение, че това е последния им ден или нощ!! Държавата - НС, Премиер, Президент, 240 депутати да приемат СТРОГ ЗАКОН Против ***, които обикалят селата! Горките хора изживяват старините си като КОШМАР на село!!! Господа ДЪРЖАВНИЦИ, вижте истината!

134

Градски

преди 12 години

Сега е момента да се изкупят селата на безценица ,а после да се продадат на новобогаташите"граждани" уморени от градският шумен и забързан живот.Давайте банкери вие сте.

133

Анонимен

преди 12 години

В селата няма сигурност от *** престъпност и който може бяга към града.