385

Rosica.Ivanova

преди 12 години

Чакайте малко... това твърдение е несериозно! Не знам дали сайтът публикува недостоверна информация или информацията си е съвсем достоверна и такава среща се е състояла, но и в двата случая нас ни взиамт за балъци. Мислите ли, че е в компетенцията на един посланик да води енергийни преговори и още повече, мислите ли, че Трайков е толкова важен за САЩ, че бъдещият америко - български проект ще се осъществи само при условието Трайков да бъде назначен за шеф на БЕХ?

384

outsider

преди 12 години

Ако на някой не му е било ясно защо Трайчо протакаше три години строителството на АЕЦ "Белене" би трябвало вече да му се изясни - изпълнявал е нареждане на американския посланик. А когато американския посланик подкрепя някого Бойко Борисов е готов да прощава. Накъде отива тази държава при толкова много продажници.сега, ако това е истина, ще трябва Иван Костов, Мартин Димитров, Гамизов и цялата дебелокожа американска слугинария бързо да си сменят мнението за АЕЦ "Белене".

383

Анонимен

преди 12 години

Стига сте се подигравали с народа!То е бивало каво ли не,но това надминава всичко!!!!администратора на сайта да потвърди истинността на информацията или незабавно да я свали!ако е поредната ШЕГА, защо са си спестили два реда да напишат "Първоаприлска шега" и без това на народа не му е до никакви шеги!!!!

382

Анонимен

преди 12 години

Не знам дали Бойко го разбра, но след централата Белене, си отиваше и той самият - просто на следващите избори щяхме да прелеем към тия, които ще я построят. Това го разбраха обаче хамериканците и "вдъхнаха" още малко живот на Бойко в политическия живот. Да видим до кога.

381

Nina

преди 12 години

Ехо, това шега ли е! Добре се е получила.

380

\\\\\\\\\

преди 12 години

За мен това е несериозно и го приемам , като първоаприлска шега.

379

РадоКрумов

преди 12 години

Дали е съвпадение тази новина да се появи на пурви април?Не мисля.

378

Странжата

преди 12 години

И на това као му се вика "независима" външна политика и независима държава здраве му кажете господа послушковци.Там внародното събрание са събррани послушковците на негово величие ББ.Щом им свирне "ЗА" и те гласуват - като марионетки .А генерал - губернатора най- после си показа рогата.На всички вече трябва да е ясно за каква независимост говорим.

377

КРАС

преди 12 години

Добра първоаприлска шега си е направил генерал - губернатора на България. Гаврата е пълна. Да прави на *** един изцяло зависим с престъпното си минало премиер е едно, но да се гаври по този начин с цял един народ, това е нещо съвсем друго. Разбира се, че в тази говорилня наречена народно събрание няма нито един който да поиска обяснение от Уорлик за неговото поведение, както при разпореждането му за спиране на АЕЦ Белене, така и сега при неговото "пускане". Още утре щу гласуват за "пускане"

376

Пешо

преди 12 години

Комунистите ще ги трепеме заедно с вас герберистите!!!Не разбрахте ли че тези костови номерца не вървят вече 2012година е а народа ви мрази яко!!!

375

Прости кумунета

преди 12 години

Видяхте ли колко ви е акъла...........ако ви търна една щипка вълна и ще ви продам за уфсе, бе тъпоъгълници :)) прищяло им се ядрен самовар за водка...........ми беж при ***

374

Пешо

преди 12 години

Кратунката тази новина я забрани бе още ли не сте я свалили?Утре като му звънне Путин ко правиме?

373

Анонимен

преди 12 години

другари комунисти, макар и с 23 години закъснение, вече НЕ вървите! Имате избор- северна Корея или Куба, щото и майка Русия не ви ще вече

372

Анонимен

преди 12 години

Абе това явно е 1 априлска шега.В никой друг сайт не се споменава подобна новина.Макар че ако беше верно щеше да е чудесно.....

371

Анонимен

преди 12 години

Тоя мазен ЛОБИСКИ *** пак ще го натресат на важен пост е сега ясно ли е за кого е работил като министър

370

йов

преди 12 години

Първоаприлска!

369

Атом

преди 12 години

Америка е достъчно далече от България за да не се интересува от екологията тук, и от евентуална авария в АЕЦ. Единственият мотив са парите. Сега си даваме *** за всеки долар, без да мислим за бъдещето. Вие които подкрепяте атомната енергетика за да ви дебелее зъзът, децата ви ще ядът *** ви след няколко години. Взимайте пример от Германия! Мислете с перспектива!

368

Пешо

преди 12 години

За съжаление газът в главата на премиера неможе да се втечни!Много си кух Бойче!!!

367

venci

преди 12 години

...kakvo moje da se kaje za tova...i tezi hora upravliavat 7 miliona dushi!!!

366

Анонимен

преди 12 години

Вярно е , че е 1ви април но не е хубаво да се шегувате с тази тема. Защото като гледам по-голямата част от хората искат Белен и започват да се надяват :Д :Д :Д . Честит 1ви април на всички