26

Анонимен

преди 11 години

Висша форма на самопожертвувание!..Мир на праха Ви Герои !

25

Момиче

преди 12 години

Това ме подсети как българи са убивали семействата си, само и само да не попаднат в ръцете на турците... Това не са ***, луди, откачалки, както ги наричате. Това е лицето на отчаянието.

24

Анонимен

преди 12 години

Нека почиват в мир.

23

Ачко

преди 12 години

Странно никой не се втурва да го гаси,на Балканите може да сме всякакви, но подобна пасивност при вида на горящ човек е изключена!

22

Българин

преди 12 години

И мен ме е срам че си българин! Такива , като теб не трябват на България. Бягай на запад за да миеш чинии. Така ще се осъществиш и реализираш.

21

аз 27 просто грешка

преди 12 години

Въпрос на разбиране не е това начина според мен но те са мислили че това е начина тъжно но факт поне жертвата да е заслужавала . Мир на праха им или Да почиват в мир !!!

20

Ани

преди 12 години

Въпрос на рабиране не е това начина според мен но те са мислили че това е начина тъжно но факт поне жертвата да е заслужавала . Мир на праха им или Да почиват в мир

19

Анонимен

преди 12 години

Загледах се в снимката ...

18

jan

преди 12 години

до 11където и да отидеш *** ще си останеш!този който се гнуси и отрича корена си е ***!заминавай!!!!завинаги!!!

17

Анонимен

преди 12 години

И какво като някакава откачалка се е самозапалила??? Да не би да очаква някой /поне/средно интелигентен човек,че НАТО ще се притече на помощ на "угнетените" тибетци?Или великите САЩ и ЕС ще наложат икономически санкции на Китай? Ахахахахахахахахахахаа,все едно да се закопят сами!!!!!

16

Анонимен

преди 12 години

С такива борци за свобода Тибет ще си остане завинаги китайски.

15

Месия

преди 12 години

Питам се дали аз бих могла?... Предвид сана ми, логично е да мога... Възхищение и преклонение пред смелостта Ви! Няма дело, което да не е видяно и отчетено от Бог! Благодаря Ви!

14

Тия не са добре

преди 12 години

Нормален човек няма да се запали.

13

Анонимен

преди 12 години

После разправят, че арабите били ***. Те поне като се взривят, носят реални загуби на противника.

12

Анонимен

преди 12 години

Колко ли е било зле в Либия под Кадафи, нямам спомени Либийци да се са палили само и само да привлекат внимание. А в Тибет вече маса и народ се изпосамозапалиха, ама уви напразно, не виждам САЩ, НАТО или някой от обичайните "освободители" да се трогва... "интересно" защо...

11

poaro

преди 12 години

Svetat e zaliat sas kitaiski boklutsi, choveshki prava v Kitai ne sastestvuvat, opitvat se da prisvoiavat teritorii,no "demokratichniat zapad" malchi ,malchi i stariat Nelsan Mandela ,koito si opropasti jivota v pandiza, dori poddarja dobri otnoshenia s tiah i ne jelae kontakt s Dalai LAMA! Obama se zdravisva sas aziatsite i ne mu puka !SVETAT MALCHI , A TEZI KITAITSI VECHE SA NI NAVODNILI !

10

Анонимен

преди 12 години

Хайде сега и българските анархисти да последват примера на тибетците и да се самозапалят с викове "Свобода за Тибет!"

9

Симеон

преди 12 години

А някои хора тук тъгуват за комунизма!

8

(един от всички)

преди 12 години

Свобода за Тибет!

7

До 7

преди 12 години

А колко от вас са готови да жертват живота си /реално/ в името на свободата на сънародниците си и децата си? Вярно е, че трябва да си малко луд че да си готов на саможертва, но пък благодарение на такива луди, съществуват свободните държави, в това число и България /Лудия Левски, Ботев, Раковски и още толкова много луди патриоти, жертвали живота си за да пишеш и говориш на български/....