20

Към 12

преди 12 години

Тези дето до сега вземаха бонуси .виж колко работа свършиха .Затова сме" цъфнали и вързали".

19

ГХ

преди 12 години

Този дама явно не си дава сметка на какви пачи яйца се е насадила. Сега или трябва да лази по корем пред великия вожд подобно на Миро Мършата, Тотю или Нейков, или да бъде изхвърлена с обвинения за корупция, неуважение към великата партия ГЕРБ или битово разложение. Ако на стари години не е променила нрава си май второто скоро ще и се случи!

18

123

преди 12 години

Ако е добър управленец въобще няма да се поддаде на популизма относно т.нар. "бонуси", защото би трябвало да е наясно с много неща. Истината е обаче, че твърде дълго е била отдалечена от тези процеси и ще й трябва доста дълго време да навлезе. Смутително е, че въобще не е в сферата на събиране, обобщаване и анализиране на статистическа информация и управлението на тези процеси - затова трябва да отговаря тя. Няма качества за това, нищо че е "доказала се" според някои...

17

Анонимен

преди 12 години

И ти ли въртележко, за 10 години в щатите на колко чалъма са те научили...

16

асен

преди 12 години

Госпожа Инджова, още си спомняме времето, когато беше временно изпълняваща длъжноста. Тогава за пръв път и последен цените на горивата бяха намалени. Вярвам, че и сега няма да се подадете на натиска и ще провеждате политика на безупречна статистика. На добър път и ви благодарим за малкото време за което направихте добри неща.

15

Анонимен

преди 12 години

Инджова ако се кандидатира за премиер ще гласувам с две ръце за нея.

14

Генерал Луков

преди 12 години

По моему интелигентна и "серт" жена!!! Като Министър-Председател НЕ СТОЕШЕ никак зле със оглед на всички досегашни наши ръководни кадри! Дано успее да подобри доста неща в Националната Статистика както и да успее да повдигне "стандарта" на заплатите та поне малко да достигнат тези от другите държавни администрации!!! Ако изобщо за жена в Българската политика може да се даде определението "Желязната лейди" то мисля че на нея най би и прилягало... А иначе всички знаем че "беден политик" -НЯМА!!..

13

chicago

преди 12 години

Добре.

12

Анонимен

преди 12 години

Като не взимате бонуси, значи хептен няма да си вършите работата както трябва!

11

Луцифер

преди 12 години

Г-жо Инджова,няма човек от ГЕРБ,който може да Ви предложи.Такава партия просто няма.Има Бойко.Тои коли,той беси.И може би защото мисли,че разбира от всичко,не върви нищо.А за бонусите,ще ги има,но секретни /както всичко в ГЕРБ/.

10

софиянец

преди 12 години

Първото нещо, което трябва да направи е да нареди на служителите си да изготвят и публикуват реалните данни да добива и преработката на природни ресурси като започне от добива на благородни и цветни метали, чиито цени в момента са много високи, минералната вода и т.н. БЪЛГАРИЯ ИМА ДОСТАТЪЧНО ПРИРОДНИ РЕСУРСИ ЗА ДА ЖИВЕЕМ ОТЛИЧНО НА НАШАТА ТЕРИТОРИЯ И ДА ИМАМЕ СРЕДНОЕВРОПЕЙСКИ СТАНДАРТ.

9

Анонимен

преди 12 години

Инджова не беше лош политик, но вече е просто алкохоличка!

8

иво

преди 12 години

тая чапла от 4истачка стана председател на НСИ, без и грам да разбира от статистика. Смех, смех...

7

Любо

преди 12 години

Само това че се намира на висок пост в някаква служба предполага че е там заради това че взима .Ако не взима то тя няма да е там. Ще е неудобна!!!! Дайте да не се лъжем а кой ще се омаже с мед и няма да си близне а той меда е сладък ще и хареса и ит близане ще мине на лакомия.Нямам нищо против който и да било да е на власт, но правете като в ЕС крадете ама да не мрънка народа давате и на него по малко - взимайте пример де. Иначе каквато и формула на управл. да правиш все не се получава

6

8-ия ден

преди 12 години

Г-жо Инджова, най-важно е да има точна и ненагласена статистика...зная от опит, че такава в Б-я няма и че статистиката е най-манипулеруемия апарат - искаш розова картина - статистиката ти я дава, искаш черни краски - пак към статистиката...От какъв ъгъл се гледат нещата - там е секрета...Дано имаме наистина статистика, която няма да се влияе от политическите поръчки !Успех!

5

лори

преди 12 години

Честито умна и начетена жена заслужава по вече!!!

4

Анонимен

преди 12 години

Тази е точен човек, заслужава и по-висок пост!

3

Анонимен

преди 12 години

не се радвам, когато хора на високи позиции казват че работели без пари или за много малка заплата. Това си е жив популизъм. Бих предпочел да вземат високи заплати, но и да вършат добра работа. У нас някои хора не само че не трябва да им се дават заплати, но те самите трябва да плащат, че ги назначават за министри и директори, за да се дообучат на наш гръб

2

анонимен

преди 12 години

Бутилка водка и предлагам статистически данни по избор!

1

Анонимен

преди 12 години

Честит и нов пост и успехи.За мен това е единствената жена политик ,която е честна и е понесла доста удари заради това!