130

Смехурко

преди 11 години

И ГЕРБ са дали своя принос в излъскване имиджа на Станишев за Председател на ПЕС. Защо ли си играем на "Стражари и апаши"?

129

крадци

преди 11 години

бсп винаги са били крадци и мошеници, опастни за народа.

128

Моника

преди 12 години

Ох този кородил не мога да го гледам и търпя и слушам вече. Толкова са ми противни и тя, и гея Сергей, че направо ми се гади!!! Нахални, нагли, с маниери на селски тарикати, че и не й е неудобно на тая мухла да говори лъжи и небивалици по всички медии. Ясно е и на най-наивните, че няма морал и се е облагодетелствала от поста на меката китка, на която много й приляга поговорката "храни куче да те лае". Лицемерен неблагодарник!!!

127

бачкатор

преди 12 години

Направих елементарна сметка. Разделих 2000000 лева на 500 лева,които са предполагаема средна работна заплата.Получиха се 4000 работни заплати.Разделени на 12 месеца се получи,че тия 2000000 лева можем да ги спечелим за 333 години.Е такава кражба в особено големи размери ,какво наказание се полага???.Ало господа управници ,много сте се РАЗПИЩОВИЛИ.Чия беше тая реплика???Ние си знаем че и тая кражба ще бъде" законна".

126

Анонимен

преди 12 години

Не разбрахте ли,че няма цветове сред политиците-всичко е червено оли пребоядисано .Баш майстор бояджията е БКП и техните верни кучета ДС.Парите са в тях и поръчват музиката, а ние трябва да играем според ритмите.Ако Бойко е от тях и ни излъже,следва тоягата.Комунист дипломация не признава.От комунист демократ не става.Така,че сме обречени, ако продължава това безпардонно ограбване на хазната.

125

breneke

преди 12 години

Не ги критикувайте.Такива като Станишев провалиха комунизма т.е. "работят" за народа и за ....джоба си вече 23 години.Да живеят "реформаторите" на новия експериментален строй комуно-капиталистически,олигархично-мафиотски строй.

124

Крокодилa

преди 12 години

Браво! Евалла! И след 100 години няма да я стигнем...

123

възмутен

преди 12 години

Абе вие наистина сте много заблудени бе! Има конкурси, явява се жената, предлага цена, държавата се съгласява и сключва договор. Получава си договореното и си плаща данъците, забележете! Докато тази госпожа гербаджийката, забравих й името, даже и каза, че не е работила в такава фирма и да й проверели оборотите. Уж фирма нямаше, пък се оказа, че точно тя си е създала и да видим сега кой крие милиони обороти без да е платил данъци? Ама дума казва ли са за ГЕРБ? Като за всичките им закононарушения

122

"Хейтър"?

преди 12 години

#122 и #128 - чорбаджията и чужденеца, дето със сигурност сте един и същ платен помиярски драскач - Ние работим, за разлика от тях, *** скапан! Защо не дойдеш да ми кажеш лично, че тая *** се скъсва от работа, а аз си клатя краката, червей мазен? И как да не им гледаме паничките, като за да си препълнят техните, опразват нашите?!

121

Анонимен

преди 12 години

Моника Йосифова ли си Люински ли си добре се ориентираш и преди и сега.

120

Анонимен

преди 12 години

Питате ли се кой е нейният учител:другаря Йосифов.Един от хората създали и след това ликвидирали десетки банки,за да стигне 1$-3000 лв.,да спечелят кредитните милионери,а инфлацията да стопи и малкото спестяваниия на хората.Набрала опит,тази госпожа продължава да работи и с днешните управници.Навързани са като свински черва,а за зрелище на публиката се джавкат от време на време.

119

котьо

преди 12 години

Моника, прибирай докато можеш и делете със Станишката (а и не само) - народът доверчив, простоват, гласува за вашите на де що има избори, пък нека си събира стотинките по джобовете. Вие си гушете милионите - неква си анкетна комисия няма да ви бутне. Досега в бяла държава да търкахте вече наровете а парите ви да бяха раздадени на пенсионерите, ама тука си е България, споко. Ай със здраве - догодина пак за вашите ще гласуват.

118

анонимен

преди 12 години

ДО Костов,вие май накрая ще разберете , че 22 год. ни управляват ,кланове на БКП.

117

Анонимен

преди 12 години

Пиша по същество.Конкурсът явен ли е бил или таен,защото ако е бил явен,предложила е най ниска оферта и го е спечелила.Но ако е бил таен , как тя е разбрала за офертите на другите кандидати.?Това е по повод нейните обяснения в предаването на М.Цветков по Нова.

116

костов

преди 12 години

Той допълни, че ОЦК-Кърджали е препродаден на Захариев от банкера Цветелина Бориславова, която е първият собственик на предприятието след приватизацията.

115

Анонимен

преди 12 години

Еленчето Йончева като изостави Сергей сега е гола като пушка с оня безработен строителен инженер. Виж Сергей се ориентира много добре къде са парите и банките и ги източва добре, а уж ГЕРБ държаха еврофондовете.

114

Димитрова

преди 12 години

Може, печели конкурси , работи. Всички агенции имат това право и това им е работата. Това е политическа интрига. С отвратителното поведение към нея и направиха страхотна реклама и стана симпатична на много жени и майки, защото можа да се защити в медийното пространство и то сама. Прави и чест.Поздравления Димитрова

113

Комунист

преди 12 години

Няма да ни спрете. Никога!

112

anonimen1

преди 12 години

do baj Ivan,gospodinczo *** ne kradat milioni a stotinki da si kupqt hlqb,nqmate kapka czoveshczina golqm Baj Ganio si!

111

Бо

преди 12 години

На Моника и СърГей кон да им го натресе.