19

20

преди 12 години

Ами сбънднаха се, ама ти като обикновен гербав *** не можеш да го осъзнаеш :))). Като казваше това по миналата година какво стана? Още март охлюва пропищя, че сбъркал цифричките и актуализира бюджета, като дръпна 3 млрд. от резерва. Миналата година що стана? Като видяха, че ще издънят бюджета дръпнаха няколко милиарда заеми и резерва на НЗОК. Проблемът е, че тази година както са се оакали няма от къде да дръпнат. Всъщност има :) ще опапкат и Сребърния фонд, а после да му мислят следващите

18

Анонимен

преди 12 години

Този син ненормалник приказваше абсолютно същото за миналогодишния бюджет,че и за по миналогодишния,да се сбъднаха прокобите му.Абе Мартинчо,измисли нещо ново,стига се повтаря,ако не си в състояние,не се обаждай.

17

Анонимен

преди 12 години

мартинче,спри да се дрогираш бе момче,*** се занимавай с нещо полезно,бе момче младо, толко ли не разбра,че за политика не ставаш

16

do 9

преди 12 години

жалкото е, че не съм от бсп ... точно от тях исках да се оттърва гласувайки за вас предо 4г, мисля да поправя тази грешка скоро

15

Анонимен

преди 12 години

Няма страшно,Дянков ще извади някоя удъфкана пица!!!!!!!!!!1

14

възмутен

преди 12 години

До 15 - Аз пък от самото начало знаех, че вървим към фалит. С такива хора - некомпетентни, необразовани, още от първите месеци стана ясно, че изобщо не са в час с нещата. За три години грам работа не са свършили, напротив - само дрънкаха за това, колко са велики и вечните им оправдания с предишните, докато харчеха на широка нога всички спестени милиарди от предишните "крадци".

13

Анонимен

преди 12 години

за съжаление ще трябва да актуализират бюджета, защото в приходната част е неизпълним. За съжаление се убеждавам, че управляващите докараха държавата и народа до фалит. Ако ми бяха казали през 2009 г., че ще стигнем до това положение не само че нямаше да повярвам, ами дори нямаше и да си помисля че такова нещо е възможно да се случи.

12

@#$

преди 12 години

Хахаха, сценарий "Гърция" му се привидял :)))) и чия пенсия ще намалят от 1000 на 700 евро? Тук брашно от самолет не смеят да пуснат, та камо ли да ни пуснат 100 милиарда транш! Мартинеее, и ти си зле, пич! Махнете по една нула от онез пенсии горе и ще получите сценария "България". А бюджета най-вероятно ще го актуализира служебното правителство ;)

11

tankist

преди 12 години

мартинчо има една малка грешка в изложението, ще се актоализира още през май щото кинти нема бе, тиквата ги профука кат пръдня през мрежа, и сега ще бъде една агония една мъка , щото тиквуня си знае а е паднал от власт а са му обърнали хастара от към задния фар да потърсят тия кинти дето ги крадна, пък на *** дето го избраха, честито, фалита на кирливата държава *** на вратата, лошото е ,че и такива негласували за гроб сме в киреча и ще го смучем под вода.

10

Анонимен

преди 12 години

Евангелистът Малтинчо да си гледа евангелистката църква, а не да ми се прави на разбирач. Тоя *** си мисли, че хората още не са разбрали, че е дясната ръка на Мегакрадеца Иван-чо Костов най-крадливия *** на всички времена!

9

ДО 10

преди 12 години

С пръдня бе ,човек!Макар,че с пръдня боя не става!

8

до 6

преди 12 години

хубавото е че сме независими вече от Руския газ със новата газтурбина ?Мамин убавец! И с чий газ ще я въртиш турбината? При положение, че е от Южен поток?Циркаджии!

7

az do 6

преди 12 години

"а хубавото е че сме независими вече от Руския газ със новата газтурбина "хаха, "ВЕЧЕ" ли станахме герберасте ?

6

Анонимен

преди 12 години

Не ги харесвам тия ***, но в случая 100% казват истината хубавото е че сме независими вече от Руския газ със новата газтурбина и липсата на пари няма да се отрази толкова лошо Тиквата май не разбра Костов как му го надруса и какво ще стане

5

4efo

преди 12 години

Чудя се как автентичното дясно може да влезне в следващия парламент?Защо губят проценти?Лидерът ли е слаб, коалицията с Костов или просто хората не ги искат?

4

До 1

преди 12 години

Прочети началото на статията " ДС призовава........

3

Защо смешното и жалко фъфлещо създание Малтинчо е решило, че всеки ден трябва да досажда с глупостите си от екрани и страници? Дали другарят Костов вярва, че някой му обръща внимание?

2

СДС до 1

преди 12 години

Ще го разбереш скоро,когато почнеш да смучиш Боковия за сол!

1

Анонимен

преди 12 години

Кои бяха тия СДС