51

койчо

преди 11 години

До ПообиколилЕстония е прекрасна страна, има държавност и всички останали в нея руснаци спазват точно правилата, живеят спокойно и отговорно.

50

Пообиколил

преди 12 години

Някой от пишещите новоизлюпени естонофили да е бил там? Нека ме упъти как най-пряко до стигна от Олевисте до Тоомикирик, че да хвана службата и там. Откъде да взема бус за Кадриорг? Някой да знае, че такава държава е имало само 1918-1040-та, когато Сталин реши да си увеличи буферната зона посока Ленинград, спомняйки си Брест-Литовск? Някой да знае, че естонците, а и другите балтийци си живееха като бъбречета в лой в СССР? "Окупаторите" бачкаха в мини и металургията, а тези дояха кравичките си? Я

49

Дядо без Алцхаймер

преди 12 години

Драги No45, прав си, при соца градският транспорт не беше безплатен. Но беше еВтино да се возиш. Последните цени преди "палачинката" бяха: билетчето - 0.06 лв, картата за цялата градска мрежа - 5 лв, до Златните мостове - 0.64 лв. Бих могъл да продължа и с цените на самолетните билети и т.н., но знам, че младоците ще решат, че се подигравам. Живейте и се радвайте на т.н. (погрешка!) "демокрация" и 200-те партии. Тамам сте за попълнение на партията на Капчица & Детенце! Ще спасите България!

48

Населе

преди 12 години

Няма да е зле и нашето население да падне с 50% по следния начин:- 650 000 турци в Турция- 500 000 *** в Индия- 1 300 000 проруски комунисти (вкл. русофили социалисти, бивши ченфесари, Лукановци, Живковци) в Украйна и Русия.- 50 000 псевдо-българи, разни молдовци, власи от където са дошли.- 100 000 арабски търговци на сусам и джапанки, живеещи около джамията откъдето са дошли.- 2 000 албанци

47

Екс-Совиет

преди 12 години

Естонците имат и късмет, защото успяха да се отскубнат лесно от лапите на СССР, ама то е и защото те не се интересуваха толкова от северната държавица. Лошото е, че са ни награбили нас, българите, и нямат никакво намерение да ни пуснат, още повече като сега сме (Троянски кон) в ЕС. Путин ще финансира проруски партии (БСП, Атака, Кунева) до дупка.Ама и ние сме слаба държава и ги търпим.

46

Анонимен

преди 12 години

Айде ръгайте се до задушаване сега, като е безплатно!

45

ромотлом

преди 12 години

Иниане,пишеш за неща отпреди 1000 години,я се огледай сега и ще дойдеш на Пешовия!

44

Julian

преди 12 години

Пешо ти ако си от "долно *** племе"..незнам кое ти е племето, то аз съм Българин, и ако визираш Българите с думите "долно *** племе" значи си сгрешил племето.Защото моето българско племе създаде мощни държави в Бактрия, на Волга, в Приазовито, на Балканите и на други места, моето племе се засели в Италия и стана един от двигателите и за развитие, моето племе спря 200-хилядната арабска войска при Константинопол, която щеше да помете цяла Европа, то единствено победи монголците до Волга

43

Шоп

преди 12 години

Навсякъде, където комитата са наритани в *** Г3, се случват хубави неща. А населението на Естония е намаляло рязко, защото изгониха голяма част от руските колонизатори.

42

Данчо

преди 12 години

Някога,като д-р на гараж Земляне,Вутов, чл. на ЦК на БКП внася предложение за безплатен гр.транспорт в София.Идеята е приета и на следващата спявка предстояло одобрението!Но, последвало смяна на м-р председателя с Георги Атанасов и идеята е забравена!Така че,Талинци с идеята пак са след нас!Може до тогава да им сменят кмета?!Нищо не се знае!

41

ROMAN EMPIRE

преди 12 години

DO 34/DA PRAV SI TAM NYAMA ROMI ,AMI BYAGAI TAM KAKVO PRAVICH NA GEOGRAVSKITE CHIRINI NA IMPERIA ROMA BASTA BE KOMPLEKSAR4E.

40

Анонимен

преди 12 години

42,Грешиш, нищо не пише за купони и опашки, за да е комунизъм.

39

няма лошо

преди 12 години

Талин преоткрива комунизма , а не социализма. Никога по време на социализма не е имало безплатен градски транспорт .

38

Анонимен

преди 12 години

ДРАСКАЧИ ! НЯМА ДА Е БЕЗПЛАТЕН ,А ЩЕ ГО ПЛАЩА ДЪРЖАВАТА! ЗАЩОТО ИМА ДЪРЖАВА,ЗА РАЗЛИКА ОТ БЪЛГАРИЯ,КЪДЕТО ИМА МАФИЯ!!!

37

Ne e werno!

преди 12 години

стонците имат Русия за най-големия си враг! Едва ли някой мрази руснаците повече от най-близките им съседи - Финландия, Естония и Латвия. Що така бе, бат' ***?

36

Анонимен

преди 12 години

Идетята е супер, дано се въведе такова павило по целия свят и с автомобили да пътуваме по-малко, да спасим планетата.

35

Пешо

преди 12 години

Искам да съм естонец! Искам политическо убежище в Естония!

34

ретер

преди 12 години

Абе Естония е яка държава, ама някакси прекалено мрачна и неприветлива ми изглежда.

33

Анонимен

преди 12 години

А при нас билети дори и за най-малките деца и ученици ! Срам и позор алчни управляващи.

32

Анонимен

преди 12 години

Браво на естонците.Там няма *** !