52

koi iztarva govedata

преди 12 години

Ако Дянков накара някак си банките да намалят лихвите тогава ще се засили потреблението. Да но банките не искат - защото ако намалят лихвите ще намалят и депозитите, а хората тогава ще си изтеглят парите и ще вложат в имоти и скъпоценности. Тогава Дянков може да действа за повишаване на покупателната сила само чрез увеличаване на работните заплати. А на банките трябва да им се отсекат ръцете, достатъчно кръв изпиха. Само че Дянков седи и си трае , чуди се ли чуди, а народа си трае но си го заслу

51

koi iztarva govedata

преди 12 години

Защо банките и Дянков ? Защото банките дерат народа и сами се вкарват в капана. Лихвите на запад са много по ниски. А бързите кредити трябва да се забранят !!! Нечувани лихви и всеки който сгреши да взема - загива прав. Дянков усеща че не се пълни хазната - заради липсата на потребление, защото хоратя нямат пари а тези които ги имат ги държат в банки. Т.е. те не се въртят , не носят ДДС за държавата. Липсва ДДС липсват и пари за хазната. И не само но това е вярно.

50

koi iztarva govedata

преди 12 години

А тенденцията е да станат 1/3 лошите кредити. Това ако е добре здраве му кажи. Да видим каква печалба трябва да има една фирма за да си плаща кредита ( на околко 12 %) , да плаща данъци ( около 10%) , да плаща заплати, разходи, горива и т.н. ?!!! А и да и остане печалба, която да позволи да се развива и да расте. Ами ако печалбата е около 25% -30% то това означава , че не по-малко от 60% трябва да е надценката. А сега се замислете защо хората нямат пари -заради банките и заради министър Дянков.

49

Анонимен

преди 12 години

ха така,самоизбивайте се ,гяурчета,ние ше ви опраиме,сини,червени ,жълти и ге-Ъ-рбави мулета,вашя там какъф беше отиде в майка Турция да проси,е ще му дадеме ...един

48

ястреб

преди 12 години

така трябва,ще ви стъпиме на шията

47

Анонимен

преди 12 години

не ревета комунетааааааа,мреге гадове да жиее бочетооооо

46

Hells Angels

преди 12 години

*** *** *** NA EVREISKITE KOJUDERI ;;;;;;;;;; TUKA SA VINOVNI NASHITE UPRAAVNICI ZASHTO ZASHTOTO NEMOGAT DA PRIEME EDIN EDINSTVEN ZAKON *** NA CHASNI LICA

45

Анонимен

преди 12 години

Мазници гадни, това ли само научихте от американците? Не стига, че ни е супер зле държавата, ами и господата алчни политици и банкери правят умишлено изкуствена криза с цел лични облаги! Гледайте филма Inside Job , там ще откриете истината за всичко!

44

оха

преди 12 години

това е абсюлютна катастхрофа...за недоучените ....поскомонистически ***....а сега на ви капитализъм......скоро съвсем щея закъсаме......няма производство.....дълг 33 млд......всичко мръсно строшено......ще ни вземат хубавата страна .......падишаха чака.....

43

Не е верно!

преди 12 години

Споко, бе! Сега Бойко ще ги продаде на Вълканов и готово!!!! Ще имате да ги връщате на него! :) Цял живот:)))))))))) Кефите ме, овци! Във всяка държава на запад от Калотина ще има масови стачки при такова положение. Тук не! Тук ядем лай*ата mit gerne! Congratulations, Bulgaria!

42

Анонимен

преди 12 години

В парламента има представители(лобисти) на Лукоил, Газпром, ЕВН, ЕОН, Топлофикация, на всяка една банка..... а един народен представител няма.

41

Позитано 20

преди 12 години

Дума, Труд и в. Сега :) Ясно откъде черпите информацията си, ама поне да можеше да измислите някоя статия да напишете вие, ама къде тоя късмет?

40

Анонимен

преди 12 години

Сега като се размисля високоморалните аристократи и други умници са натирили евреите да се занимават с тая долна дейност банкер или лихвар, в едни отминали времена.

39

Баничарката

преди 12 години

Банкерството е бизнес като всички останали! Оня дето ти продава яйцата за 40с, като ги е купил за 20, не те ли прецаква? А като ти продават пиле наблъскано с хормони и вода, не те ли прецакват? Не е луд тоя дето яде баницата, луд е тоя дето му я дава! А това сми ние - хората! Ние даваме баничката в устата на банкерчетата, че не искаме и да я плащат! Кой е тъпия сега?

38

Анонимен

преди 12 години

Банките в БГ в момента действат на принципа на Робин Худ, само,че в обратна посока. Вземат от бедните за да дават големи лихви за депозитите на богатите. ДОКОГА?!?!?!?!?!

37

до 37

преди 12 години

Дрън, дрън ярина къде пише че трябва да си безкрупулен, всъщност правиш добро едни хора си внасят парите а други имат нужда от пари за дом за кола и т. н. Амати като си предварително настроен за лешояд щото си чувал че банкерите са такива явно по-презумзия си решил че не може да си по-различен е тая глава за какво я носиш да копираш другите ли ?

36

undone

преди 12 години

Що се сравняваш със СаЩ , дяла от доходите на средно американско младо семейство за храна ,дрехи и сметки е значително по малък от българския му еквивалент . Българите харчат 50% от доходите си за храна , просто американския модел при тази ситуация е неприложим , режийни разходи са прекалено високи *** питай банкерките нъл съ експерти .

35

ПРЕЧИСТЕН

преди 12 години

ОСТАВАТ МИ 3 ВНОСКИ ПО 78 ЛЕВА !!!!!!!! ПОВЕЧЕ НИКОГАААААААААААААААА!!!!

34

Анонимен

преди 12 години

Още едно доказателство за "стабилността"!

33

БАЧКАТОР

преди 12 години

26 линейки за 2 000 000 души. Е*ати столицата, е*ати държавата!С ГЕРБ напред, с ГЕРБ сме по-силни:))))