39

Хасму

преди 12 години

брей, че смърди от некъпани русофоби....не само нечистоплътни, но и толкова прости, че не могат да съберат две и две.

38

Распутин

преди 12 години

Като апотеоз на всичко досега се радвам, че КОМУНОИДНИТЕ МАЙМУНИ излязоха от кожата си и показаха истинския си дивако-просташки лик. Каквито дивако-простаци, между другото, ВИНАГИ СА БИЛИ!!! А за да се успокоите - идва края на газовия геноцид и газ ще пикаят РУБЛАДЖИИТЕ В БЪЛГАРИЯ! На ред и БелеНЕ-Е-ЕЕЕ!

37

123

преди 12 години

izwinqwaj 42 towa e za 37 mnogo e otworen

36

Цoла Драгойчева

преди 12 години

Другари,Ние не бива да вярваме на вражеската империалистическа пропаганда, която приписва на другарите Станишев и Овчаров вината за растящите цени на горивата! Това са злостни клевети, другарки и другари. Ние всички помним какво изобилие и просперитет, какво второ Възраждане преживя България под вещото управление на синовете на Работническата класа - другарите Първанов и Станишев. Днес слугите на световния империализъм, враговете на ВОСР, всячески се опитват да омаловажат ръководната роля на Партията и да разклатят устоите на работническата класа. Ние няма да позволим това! Ура, другари и другарки! Да живее ВОСР!

35

въмутен

преди 12 години

Прочети и разбери колко другарски ни бръснат другарите от Булгаргаз с другарският газ

34

Анонимен

преди 12 години

ей распу..Т..кин,какъв газов геноцид сънуваш,драскач платен?я кажи какво плащаме ние и на каква цена го вземат фирмичките,дето го доставят?я кажи ,колко от цената на горивото се формира от акцизи?

33

Анонимен

преди 12 години

ами махнете прекупвачите бе!колко е цената на газа ,когато влиза в БГ, и колко го купуваме ние!!!ама кой ще гушииии!!!

32

БАЧКАТОР

преди 12 години

Извинете а фирма "Мелроуз Рисорсиз" щом добива газ на българска територия не би ли било редно да ни го продава на по-ниски ценички? Не е ли леко нагличко да дойдеш от пичк@ си майна американска и да ми продаваш собствената ни газ с 30 % увеличение? Добре че изритахме Шеврон, че освен безводие ни чакаше и скъп шистов газ. Със сигурност щяха да ни продават собствената ни газ по международни цени.

31

дзвер

преди 12 години

Нема човече геноцид.Има - чакай да ти е...родата, щом се въртиш като *** и искаш евтин газ, намери си го.Ако не можеш -твой проблем.Иначе цената е около ...$ при курс 1.32лв за$ и сега се доближава до 600-650 лв.По точно не мога...

30

Распутин

преди 12 години

За какво са ни КАКВИТО И ДА Е съвместни енергийни проекти с Русия, след като България е подложена на руски ГАЗОВ ГЕНОЦИД???Долу мораториумът върху проучванията за наличие на достатъчни залежи от шистов газ! Да! за енергийната независимост на България! Да! за намаление на сметките за парно и ток с поне 30%!!!Дали е приложимо определението - "Русия, УБИЕЦЪТ на българската химическа промишленост"?Дали е приложимо определението - "Русия, газовият убиец на България"?

29

Распутин

преди 12 години

780:1,47=531$ БЕЗ ДДС. Като добавиш загубата на Булгаргаз и собственото производствао, се получава малко под 600$/1000куб. Покажи не цените на Булгаргаз, а ДОГОВОРА МЕЖДУ БУЛГАРГАЗ И ГАЗПРОМ! Не вземай публиката за ***!!!

28

дзвер

преди 12 години

НОВИНИ08.03.2012ПрессъобщениеВ съответствие с изискванията на Наредбата за регулиране на цените на природния газ, "Булгаргаз" ЕАД, дъщерно дружество на Български Енергиен Холдинг ЕАД, на всеки три месеца изготвя и внася в ДКЕВР предложение за утвърждаване на продажна цена на природния газ.Отчитайки факторите формиращи равнището на цената на газа, както и изискванията на Наредбата за регулиране на цените, Булгаргаз ЕАД внесе заявление в ДКЕВР за продажна цена на природния газ през второ тримесечие на 2012 г. Същата е образувана в съответствие с изискванията на чл. 17, ал. 1 ал. 6 на Наредбата за регулиране на цените на природния газ и не включва недовзети от БулгаргазЕАД от предходни периоди приходи.Предложената от Булгаргаз ЕАД за утвърждаване цена на природния газ за -ро трим. на 2012 г. е 780.06 лв./хм3 без ДДС или увеличение със 159.90 лв./хм3 25.78% спрямо утвърдената от ДКЕВР цена за -во трим. на 2012 г .Увеличението в сравнение с действащата цена се дължи на по-високите цени на алтернативните на природния газ горива на международните пазари, по-високия курс на лева спрямо щатския долар и задържането на цената на природния газ от ДКЕВР за предходния период.

27

Распутин

преди 12 години

ЕДИН ДОЛАР НЕ Е РАВЕН НА 2 ЛЕВА. ДОЛАРЪТ НЕ Е ЕВРО!!!

26

дзвер

преди 12 години

И виждам че не вярваш, за това ти копирам:30.12.2011ПрессъобщениеБулгаргаз ЕАД, дъщерно дружество на Български Енергиен Холдинг ЕАД, уведомява своите потребители, че съгласно Решение на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране Ц-43/28.12.2011 г. пределните цени, които дружеството ще прилага при продажба на природен газ, считано от 01 януари 2012 г. са следните: - цена на природния газ при продажба от Обществения доставчик на крайните снабдители и на потребителите, присъединени към газопреносната мрежа - 620.16 лв./1000 м3 без ДДС; - цена на природния газ при продажба от Обществения доставчик на потребители, присъединени към мрежи ниско налягане, собственост на Булгартрансгаз ЕАД 627.88 лв./1000 м3 без ДДС.

25

Распутин

преди 12 години

Руският агент "дзвер" ДА ПОКАЖЕ ДОГОВОРА между България и Газпром и МНОГО ЛЕСНО ЩЕ МЕ ОБОРИ!!!

24

дзвер

преди 12 години

Та ето ти поправка и за количеството газ-внасяме около 2 700 000 000 куб.м газ, а вътршния добив е около 60 000 000 куб.м.

23

Распутин

преди 12 години

1$=1.47лв...

22

Распутин

преди 12 години

Руския дзвер да се обърне за разяснения към Министър Добрев! не 2, а 20%

21

Распутин

преди 12 години

От друга страна Боко поставя на ДКЕВР СОЦИАЛНИ цели и не им позволява да дигат цената. И Булгаргаз АКУМУЛИРА ЗАГУБИ! И всичко това ЗАРАДИ АЛЧНАТА ОЛИГАРХИЧНА РУСКА ***, която се е впила КАТО КЪРЛЕЖ в България. А най-отгоре трябва и да хрантутим 4 посредника, петата колона на руснаците в България, които милионерстват на гърба на българския народ. Като Сашо Дончев например. Затова в."Сега", собственост на Дончев, е най-големият Борисов ВРАГ!!! Сега изясни ли се картинката???

20

дзвер

преди 12 години

Разпутин по данни на Булгаргаз над 97% от потреблението е внос от Русия.Ти твърдиш, че малко над 2% собствено производство ще свалят цената от 600$ на 300$?Е-е-е, а стга Бокови изцепки де...Лесно е да се говорят лъжи.