19

american boy

преди 12 години

"че се появил в квартала с качулка и сабя в ръка и викал "Аллах акбар" (Бог е велик). " .....странно, незнаех, че Аллах на български се превежда като Бог.

18

Анонимен

преди 12 години

За какво да хабят пари на данъкоплатците , от този човек не става не виждам какъв е проблема

17

Angel

преди 12 години

Ne samo myusulmanite no i evreite tryabva da se mahnat ot Evropa i neka si reshavat problemite.

16

ринго

преди 12 години

ала бала ...тоя скочи от балкона и в ръцете му нямаше никакво оръжие а едно ченге от терасата го гръмна в момента на прескачане на парапета.Гледах клипа поне 50 пъти .Съшито с бели конци май им трябваше изкупителна жертва да се замаже че някой бял е опукал жуфчетата и печките в униформа.Ето от къде се учат и нашите *** ..самоубиват някой и после го изкарват самоубиец като в Перник.

15

1

преди 12 години

Щом има убиец трябва да бъде съден,защо го застреляха?Съд за убиеца.Там в Тулуза имаше спец служби на ЖИЖМ/тома е армия на жандармите. и Пантерите на Полицията,300 униформени за езин 23 годишен ***.Ще го преспят или упоят с газ и ще го хванат жив.Той ни трябваше ЖИВ,да ни каже защо убива ДЕЦА.Тук има нещо което клоши и отговорите са слабички.

14

Националист

преди 12 години

Вън гащниците и удушените гъски от ЕС!Европа да не се прави че не вижда какво става на нейна територия

13

Анонимен

преди 12 години

ai stiga ste lagali ....

12

Весо

преди 12 години

Е защо сега застреляха човечеца? Когато франсетата утрепат ислямски фанатик - добре! Когато американците изтрепат едно село фанатици - екстра! Когато обаче руснаците освиткат некой такъв в Чечня - леле... вой до небесата!Много ми е интересно, ако Алжир или Тунис нахлуе в Марсилия и изтрепят един влак хора, как ще процедира гномчето Сарко, щото когато руснаците омлатиха оня изтрещял грузин Наакашвили и го натикаха с шутове обратно, пак Сарко отърча да се кара на Путин...!

11

зъл ангел

преди 12 години

Браво на тоя тип. Да, убиец е. Да, ненормално се е държал. Но е знаел какво иска и го е постигнал!

10

Анонимен

преди 12 години

Срещу такива маниаци цивилизацията е безсилна. Западът скоро ще разбере с какво се сблъскват руските спецчасти всяка година, нека видим колко по-цивилизовано ще се справят с терористи от подобен тип.

9

има решение

преди 12 години

ПЪЛНА ЗАБРАНА за достъп до всички страни от ЕС на всеки мюсюлманин и моментално изселване към Азия на вече живеещите в ЕС мюсюлмани. Без оглед на възраст,пол или националност - изповядва ли исляма ВЪН!!! Само така ще се предотвратят атентати,строежи на джамии и жени облечени като нинджи по улицата!!

8

Противог

преди 12 години

И защо го гръмнаха така безцеремонно?Можеше да му метнат задушаваща димка. Ако се самоубие - положението не е по-различно от сега. Пропуснаха шанс да го заловят - може би нарочно?

7

Анонимен

преди 12 години

PROBLEMA E, 4E FRANCE SI PUSKA6E MUSULMANI CELI DESETILETIQ. TE NE SE VPISVAHA IZOB6TO V JIVOTA NA FRANCE I SUZDADOHA SVOI SVQT,.I SE "BOREHA' SRE6TU KOMINUZUMA OT KOITO VIDEHA SAMO DOBRA I POSLU6NA RABORNA RUKA. KOGATO POSLEDNO BEH U FRANCE V AVTOBUSA BEHME SAMO 3 MA BELI I OSTANALOTO REZANI TIKVI KAKTO I ***. TOVA LI E FRANCE SE PITAM, STRANA NOSITEL NA PROGRESA.MUSLIMITE NE ISKAT DA JIVEQT KATO EVROPEICI I 6TE ATAKUVAT AKO NE SE VZEMAT NERKI.KOITO NE HARESVA EVROPA OBRATNO V ARAB.SVQT.

6

Анонимен

преди 12 години

До 6 коментарите са едно а статийте съвсем друго , напоследък съм се нагледал на инфантилни коментари стигащи до пълна лудост , но такова е павото да имаш глас и да бъдеш анонимен , който не ми харесва споря с него до колкото мога и това е.

5

Мери

преди 12 години

"Накрая терористът скочил от прозореца с пистолет в ръка и загинал". На кой етаж е бил въпросният терорист? И много ви моля, не смесвайте християнският Бог с Аллах - мохамеданският Бог. Напълно безсмислен е преводът на "Аллах акбар" (или "екбер") - Аллах е велик - като Бог е велик! Това е много погрешно.

4

Жорж

преди 12 години

"Когато сондата била пратена в банята, убиецът изскочил оттам и започнал да стреля изключително ожесточено, едновременно с няколко оръжия, каза вътрешният министър Клод Геан". Чакайте бе, майка му стара, този човек едновременно с повече от две оръжия не може да стреля! Мисля,че досега никой с *** си не е натискал спусък дори на флоберков пистолет! А с крак можеш само да се самоубиеш, натискайки спусък на пушка!

3

До Реалита

преди 12 години

Ти спомняш ли си миналата година нашите *** и опита за обир и взимне на заложници в банката в Сливен ли беше

2

Евангелос

преди 12 години

Трябваше да пратят някой вулгарин. Те вулгарите всичко знаят и от всичко разбират и щяха да се справят по- добре.

1

Анонимен

преди 12 години

Къде са любителите на световната конспирация , нещо май ги няма