25

NE E TAKA

преди 12 години

..Останалите 95% от катастрофите стават заради: дупки, висока скорост...ИЗВИНЯВАЙ ПРИЯТЕЛ, НО ТУК МОЖЕМ ДА ПОСПОРИМ! Благодарение на дупките високата скорост отслабва, благодарение на което видимостта се повишава и дори да се блъснеш минаваш с изкривена броня и счупени фарове! Откакто оправиха дупките в моя град всеки месец има по 1-2 катастрофи с по няколко загинали, а преди да оправят дупките по улиците за катастрофи слушахме само по новините за другите градове.

24

Анонимен

преди 12 години

А като се издава свидетелство за управление на МПС ,след завършен 10-и клас, какъв ще е смисълът на категориите М,А1 и B1 ??? ... нямам думи

23

Изтруктур

преди 12 години

Нищо че караме на газ която не е скочила ни стотинка, ние па че изкаме по-високи такци шот моем да лажем. И книшки да се дават на петнаасе годишните, те така и така си се факат на таа възрас, шо да не ни и бутат по пъто

22

Де бре Боко

преди 12 години

Още нещо гарантирано от герб. Ура.

21

Анонимен

преди 12 години

*** не ги бърка в Сливен всичкото *** кара с фалшиви книжки и познайте кой им ги издава, можете ли да се сетите?

20

ахаха

преди 12 години

*** и простите хорица дето има в този форум, не си струва човек дори да ги съжалява! Мекерета!

19

Азъ

преди 12 години

Който скача нависоко...от високо пада...в ниското.Физичен закон!!!Да не се сърдят на Нютон после!

18

Анонимен

преди 12 години

Ей!Мерака е голямо ищах!*** у нашо село София записах женъта на курс за 350 левчета.Хак да ви е!

17

sss

преди 12 години

Боже нелепа държава.........в амерка книжката струва 30$ бе !!!!!!!!!!!!!!!!Няма край тая нагла напаст.....НЯМА !!!!!

16

optimist

преди 12 години

Затегнете малко изискванията и критериите за взимане на шофьорска книжка. Аман от простаци и идоиоти по улиците!

15

Анонимен

преди 12 години

600 lv

14

Чорбаджия

преди 12 години

След, като нямате пари за коли и постоянно ревете, че горивата са скъпи, а пътищата са разбити, нямате нужда от шофьорски книжки.

13

Анонимен

преди 12 години

И тези искат по-голяма баница, като енергетиците, но няма откъде. Хората за хляба нямат, улиците се изпразника - няма ги задръстванията дори в София, но някои хора се не наядоха. Може да искате но пари нямат харата, за да им ги вземете с нови "скокове" .

12

до 16

преди 12 години

половин век... сме направили същото движение в обратна посока обаче..бабите ни и дядовците /Мир на праха на моя дядо/ се чудят днеска мляко ли да ядат или хляб , че няма да им стигнат парите за лекарства иначе..образователната система за децата и младите хора е почти без никаква стойност..Радой Ралин вярно беше казал: "В такива училища и университети и *** да сложа - пак ще завърши"...плащаме здравни осигуровки, а на практика нямаме здравеопазване..плащаме социални осигуровки, за да хрантутим няколко милиони безработни от малцинствата и да може пенсионерите да взимат 150 лева пенсия.. и за да можем след 40 години и ние да се похвалим със същото.. ако оцелеем обаче..плащаме винетки , данъци за колите , а караме по черни пътища .. едни магистрали 22 години не можем да построим..но пък изградихме "икономика на моловете".. никакво производство няма..но всеки купува и продава..принуждаваме земеделските производители да продават на обидно ниски цени, като им организираме паралелен внос от къде ли..за сравнение с тука, само да ти дам..вноса е забранен докато не се изчерпи родното производство../за земеделска продукция говоря/ Тук.. ако не си подържаш къщата и двора чисти..идват и ти я запечатват! И това е сериозно - виждал съм го! Ако не можеш да живееш като нормалните хора - отделят те от тях! Кога ще видим да се случи нещо подобно в гетата , които сеят болести и зарази навсякъде в БГ..м? Тъжно ми е да го кажа всичко това, защото БГ си ми е мила..и ми липсва донякъде.. ама така стоят нещата..вместо да дърпаме нагоре... ние със все сила бягаме надолу.. В ***!

11

до 16

преди 12 години

Не си прав.. живея в Норвегия от 3 месеца..и малко отгоре.. определям се като "икономически имигрант", нали знаеш за пари.. та..Норвегия до преди 40-50 години е била много ама мн зле..тука хората са нямали какво да ядат буквално..ама за половин век.. знаеш ли къде се изстреляли? Над 85% от населението има собствени жилища.. при това еднофамилни къщи! Не панелки! над 70% може би , карат нови автомобили..сметките за тока , горивота телефона и т.н. са им последният проблем..а ние в БГ.. за половин

10

ФАКТ

преди 12 години

Нека да сме точни:Купените книжки са не- повече от 0,5% от книжките. И да кажем, че те са причина за 5% от катастрофите (макар, че е пресилено).Останалите 95%(ДЕВЕТДЕСЕТ И ПЕТ ПРОЦЕНТА) от катастрофите стават заради: дупки, висока скорост, лоша видимост, пиянство, бабаитлък, самонадеяни - жени шофьори, заспиване зад волана, износени гуми, износен асфалт, шофьори с лошо зрение, неправилни изпреварвания,...

9

Анонимен

преди 12 години

Скача и одобрението към бойчо бонуса, но надолу

8

Тодор Живков

преди 12 години

Как ще решиш проблема? Може да решава тоя, който има пари бе! Като немаш пари - какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!

7

Анонимен

преди 12 години

Книжка след завършено средно образование и 21 год. възраст! Точка! Писна ми да слушам за разни пияни самоубийци, които още с жълто по гащите са се качили в колите на мама и тате и газареят пред селските девойки, чиято мечта се описва точно в това - селски бек с кола.

6

123

преди 12 години

Не знам вече да плача или да се смея...Всеки божи ден излиза новина с поскъпване..И днес не остана по-назад..