120

obersturmbanfuehrer

преди 12 години

JUDEN RAUS

119

do Рачо

преди 12 години

А бе нейде към 6 милиона трябва да ги докарат щото балона с холокоста изгърмя

118

Рачо

преди 12 години

След обобщение на информациите по темата от новинарските сайтове и емисии от цял свят, се стига до заключението, че убитите в нападението са около два милиона евреи, от които около милион и половина деца.Броят им продължава да нараства.

117

Антиционист

преди 12 години

Много жалко, наистина ужасна трагедия...как така само 4 загинали, не можаха ли да избият цялото училище и да унищожат колкото се може повече от тая чифутска пасмина ***!!!

116

Анонимен

преди 12 години

aide po4na se,bravo na streleca!!!

115

ТТТ

преди 12 години

Това е дело на самите евреи! ПРемиерът им Бен Гурион пише в еврейският вестник КЕМПФЕР - Ако имах не само воля ,но и власт , бих подбрал групи от силни млади хора....Задачата на тези младежи би се състояла в това - да се замаскират като неевреи и като действат с методите на грубият антисемитизъм да преследват.....евреи с антисемитските си лозунги!!! Кратко , точно и ясно!( Змията , която изяжда опашката си!)

114

Dobrin

преди 12 години

abe kak ne vie sram .Tova sa deca , a te sa nai 4istite na sveta te niamat nito cviat nito rasa . Sram me e 4e ima takiva zlobni i tolkova bolni hora kato niakoi ot vas . isbuhvate i zlobeete po neta , prosto e vie prosto ste bolni i nemogete da se izrazite v ob6testvoto -prosto vi e nugen lekar i to spe6no .

113

Анонимен

преди 12 години

Разликата е,че в тези училища учат всякакви деца, които изучават руски, английски или испански, без да са руснаци, англичани или испанци.

112

Анонимен

преди 12 години

Абе Учуден, учудва ли те че има руско, английско, френско испанско и др. училища. Каква е разликата

111

УЧУДЕН

преди 12 години

Винаги ми е било чудно защо евреите трябва да учат в някакви си Еврейски училища.Такова има и в София на ул.Пиротска. Защо сами се отделят от останалите . Все още ли се имат за някаква раса по-горестояща от простосмъртните. Иначе БОГ да прости дечицата.

110

jan

преди 12 години

до 129нали знаеш, на човек винаги не му стига неговата кокошка, затова иска и чуждата ***

109

Да, да

преди 12 години

Хората започват да се притесняват, че им се изземва жизненото пространство, откачат и вършат непоправими бели. А колко по-лесно ще е всеки да си живее там откъдето е, да не се меси и да не претендира за права, на места хората си живеят от хилядолетия, те са пришълци...

108

Антикумонист

преди 12 години

До фен на Спорта Защо Израел участва в ЕВРОПЕЙСКИТЕ КЛУБНИ ТУРНИРИ по футбол и баскетбол ??? Айде някой евреин да ми отговори ! Турция разбирам- имат територия в европа, ама Израел защо ? Защо не играят в АЗИАТСКАТА ЛИГА ? НАЛИ ИЗРАЕЛ Е В АЗИЯ ?ТОВА НЕ Е ЛИ ПОРЕДНАТА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ В ПОЛЗА НА "БОГОИЗБРАНИЯ НАРОД " ?Кратуно - защо не говориш за Казахстан.И те не са в Европа ама играят.И стига си ни занимавал със глупости ,на дали си повече от 16 годишен щом пишеш за тия работи.

107

до 115

преди 12 години

Елементарни сте, и прийомите ви за разпалване на конфликти са елементарни! Сами сте го направили, за да налеете масло в огъня. Ясни сте ни напълно! Когато в Ню Йорк загинаха хиляди, сънародниците ти с шапчиците ликуваха, нали?

106

Someone

преди 12 години

Ai siktir e , tozi mesec cheta statii za ubiti deca!!! Na kade vyrvi sveta , s vseki izminal den izprostqvame s poveche i poveche !!! Mir na praha im !

105

Анонимен

преди 12 години

Тоя стрелец кьорав ли е бил?

104

Вагнер

преди 12 години

Май ще се случи това, което трябва да се случи.

103

jan

преди 12 години

до 118 Не намесвай Батак -който беше изклан от ПОМАЦИ. И АРАБЕЛИТЕ - както ги наричаш, дали са те? Аз лично разлика между убийци - режещи глави като талибаните и такива, които от офисите си в банките(еврейската финансова система) уннищожават народи не намирам. ***-убийци има навсякъде. И колкото човек е по-ограничен, толкова е по-голяма възможността да бъде използван като параван за мръсни дейности от тях.

102

приятел на невинните

преди 12 години

новият нацизъм настъпва със страшна сила, пример са такива злобни чудовища като тоя по - долу "веселин"! Веселинчо, весели се сега оти след време ще цивриш горко!

101

Анонимен

преди 12 години

Поклон пред паметта на жертвите. А в днес.бг май ще има уволнения - във всички световни медии новината е на първа страница, всички лидери на великите сили припкат да изказват съболезнования и да осъждата атентата а тук статията забита някъде на майната си не може да се намери новината.