41

Гацко

преди 12 години

Тези от снимката, ако се опитат да спрат по подобен начин в Европа някъде, ще го помнят за цял живот !

40

до 41

преди 12 години

я ходи в Германия да видиш да ли е незаконно снимането. Цивилни коли с цивилни ченгета и снимат даже в движение. Та оди се оплаквай после.

39

бончо

преди 12 години

те че глобите ясни че ясни ами ние шофьорите трябва да вземем да пишем актове за тези пътища ако може да се наречем такива!!!

38

do 42

преди 12 години

Ами плащай си като толкова искаш на всяко спиране. А тая глупост дето си написал че в централната част не се влиза ако не си от града не знам от къде я извади. Забраната за централните части на града е свързана с еко-нормите, демек караш стар автомобил с еди какъв стикер - влизаш само до определена зона

37

Илиян

преди 12 години

Хахахаах. Това за Гърция направо ме разби. Превишена скорост над 150 км? Аз това мога да си го представя само ако ограничението е 50 и ти караш с над 200. Къде го има това? И може ли за такова нещо да е глобата 300 евро, а за шофиране без колан 350?

36

шофьор

преди 12 години

Синята зона трябва да е навсякъде. Ако колата ти не е регистрарана и не плащаш данъци в съответната община, за да искаш да паркираш по улиците ще си плащаш. Паркирането навсякъде се плаща - граж, синя зона, червена зона. истината е че за паркиране се плаща. А не всеки *** да идва и да си паркира къде му е удобно. Даже в чужбина за която толкова говорим, в централната част коли които не са от града нямат право да влизат. Крайно време е общината да вземе мерки

35

Анонимен

преди 12 години

Абе оставете Гърция бре... мислете с главата си .. промити сте.Незаконно е да те снимат. Иска се разрешение. И камерите да си ги заврът в..... Не се подавайте на ***. Няма знаци които да указват, че цивилната кола снима. Да си трошат главите - пари от данъкоплатеца за скъпи незаконни играчки. Има сайт за качване на снимки на полицейски коли в нарушения. Алчни са.. пари няма.

34

Анонимен

преди 12 години

Глоби налагани на шофьорите в ГЪРЦИЯ ПАРКИРАШ НЕПРАВИЛНО ОСТАВАШ БЕЗ НОМЕРА!!!Несъобразяване сигнали на пътен полицай - 150 евро + 20 дни без книжкаНеправилно паркиране - 40 евро Нарушаване на забранителен знак - 200 евро +10-20 дни без книжкаНеспиране на СТОП - 700 евроИзползване на мобилен телефон - 100 евро + 30 дни без книжкаОпасни маневри - 700 евро +30 дни без книжкаИзползване на АНТИРАДАР съд и затворАлкохол 0,5 до 0,8 - 200 евроАлкохол 0,8 до 1,1 - 700 евроАлкохол над 1,1 промила - 1100 евро и най малко 2 месеца затворПревишена скорост до 20 км - 40 евроПревишена скорост от 20 до 150 км - 100 евроПревишена скорост над 150 км - 300 евроШофиране без колан - 350 евро и 10 дни без книжкаВключени дълги светлини - 80 евроОпит за подкуп на полицай - съд и затвор по бързата процедураНастъпване на единична или двойна непрекъсната линия - 400 евро+20 дни без книжкаГлобите се плащат в пощенските станции, а не на полицая, ваденето на пари за плащане на глоба на полицай се счита за опит за подкуп!

33

Deer

преди 12 години

A кога общината ще остави дежурен паяк през нощта да вдига коли с блокирали аларми? Собственика я сложил през 5 преки и спи като къпан а три блока не могат да мигнат заради безценната кола за 3 бона. Кошмар! Аман от СЕЛЯЦИ!

32

Селянин

преди 12 години

Много станахме селяците в Сф, вече не моем си спира кочинката дек ми падне шот друг вече ме е преварил

31

до 34

преди 12 години

крайно време е и ти да започнеш да си миеш зъбите, но ....уви...

30

Трабахо

преди 12 години

Непрашилното паркиране трчбша да се третира с бой и конфискация на МПС.

29

Анонимен

преди 12 години

Докадо няма огромни паркинги на поне 5-6 възлови места, на които има и метро, никакви актове , мобилни *** и почувствали се *** в униформи не трябва да има по улиците. До # 34 - след като можеш да си го позволиш финансово, нищо не може и не трябва да те спира да имаш кола. В моето семейство книжките са 3,а колите - 4. И 50 цц скутер има. А това с точките е супер малоумно, в повечето европейски държави го няма ...

28

Гражданин

преди 12 години

Не е казано че всеки трябва да има кола. Като няма къде да паркираш ще ползваш градски транспорт, ако ще спираш каруцата си на тревата - върви си на село. Да не говорим че има семейства с по две и три коли, а гаражите им са превърнати в магазини. Крайно време е и КАТ да си влязат в ролята за която им се плаща и да отнемат книжките водачите останали без контролни точки. Публична тайна е че това са половината от бръмчащите в София.

27

Автограф

преди 12 години

Предлагам всеки, който ежедневно слаломира между паркираните по тротоарите коли, да носи в джоба си един остър пирон и когато някой *** е спрял така, че да не може да се минава, да му оставя за спомен един автограф по лавалините. А пита ли някой майките с колички какво им е да се движат из София и другите големи градове?

26

смешници

преди 12 години

"От Пътна полиция сме наясно, че има проблем с паркингите в град София и че те не са достатъчно, но това не може да е оправдание" - то че има ***,дето си паркират както им скимне е факт, ама за мен над 70% от неправилно паркиралите просто НЯМА как по друг начин да паркират! И да, оправдание е. В САЩ има 10-15-етажни паркинги за по $5 на ден, за това там например няма да видите това нещо, като на тая снимка.

25

kak

преди 12 години

Според вас как една кола може да качи малко по-височък тротоар?

24

Анонимен

преди 12 години

на снимката : паркиране в стил "АЛА *** -ПИШМАН ЕВРОПЕЕЦА"... що бе, що не виждам такива простотии на запад от нас? като изключим Сърбия

23

Анонимен

преди 12 години

паяците трябва да действат по сигнал на горещ телефон! виждаш някой , че е спрял непозволено или пречи на останалите, звъниш, паяка идва, снима го и кара колата към техния паркинг, откъдето за да я вземе ,нагляра трябва да се бръкне петдесетина лева....и така всеки път докато се научим всички

22

Възмутен

преди 12 години

Трябва да има телефон за сигнали че Кат не се вземат на сериозно като им подадеш сигнал !!!