61

Пак аз

преди 12 години

61-ви, ти си и 55-ти. Не сме една категория. Ти си категория муха, а и интелектът ти е като на досадната буболечка. Захванах се за теб, а защо ли? Какъв интелектуален дебат бих могъл да имам с теб? За какво да си говорим? За Бердяев? За Анна Ахматова или Бунин? Може би за творчеството на Достоевски? Или на Булгаков? А, влече те живописта, ясно. Нещо за Кандински или Петров-Водкин? Сигурно имаш експертно мнение за изпълненията на Анна Нетребко? Или на Максим Венгеров? Беше ли на "Тодес"? Ай...

60

Аз съм 58

преди 12 години

Единият от пилотите - Фьодоров е бил на 24 г., другият - Ракушин е оставил 2 малки деца! И се намира ***, наша, българска неблагодарна ***, която да се зарадва на това! Червеи, които никога няма да летят! 2-ри, извини ме, в бързината погрешка ти сложих (-). Плюс, разбира се! Онова онанистче заслужава по-пиперливи думи.

59

До 39-40

преди 12 години

Всичко хубаво, но не използвай електронен превод - много е калпав! Със здраве!

58

до мангала 61

преди 12 години

казаха ли ти го *** селски небръснат *** ,чували или онождали ха ха ха ха

57

Анонимен

преди 12 години

да 58 такива сте си *** пияни червени ***, нареждате като диви каруцари от руските степи, без да познавате някой без да сте чували за него, чисто по комунистически методи. Важно е да се нареди нали трябва да проявиш българо руския манталитет. Няма факти няма аргументи няма доказателства, просто доказваш колко ниско и гнусно селско е нивото ти. Е приятел отивай и се кефи на азис не ставаш за интелектуален дебат.

56

до 57

преди 12 години

какво е *** в България ,*** без препитание ,неграмотен ,краде ,без санитарен възел в жилището си .

55

за 57

преди 12 години

*** миризлив скрии се във воняштото си гето , че си *** *** си , такива прости българи като теб няма .

54

Анонимен

преди 12 години

55-ти, ти пък къде ли си се разхождал по света? И да си отишъл до някоя чужбина, било е с автобус. Смърдял си на пот, небръснат, с трескав поглед бройкащ витрините. Нито един път не си влязал в музей, не си купил една малка графика от уличен художник. ***, плебей си ти! Сега кажи "чували" или "здраво онождали", онанистче! Щото има разлика. Най-добре се скрий - поне *** англичанки съм виждал как оставят дири до морето в Слънчев бряг.

53

Анонимен

преди 12 години

Какаво е днешана русия страна на страховити мафиоти олигарси с безбожни богатваа при положение че 60% живеят в мизерия.

52

минаващ

преди 12 години

много глупави и прости парчета има тука , май наистина интернета трябва да се забрани за неграмотници и ***

51

Анонимен

преди 12 години

На съди нито по слънчев бряг нито по банско, защото това са курорти клоаки идеални за руснаците които търсят къде да се напият и наакат. За рускините сме чували и по двата курорта здраво сме ги онождали :)))В САЩ е пълнооо с Руснаци, в Русия няма пукнат американец. Руснак освен да пие и да чака на природни блага друго не може, нито плочки да лепи, нито кофраж да прави и даже чинии да мие. Разходи се по света и ще видиш, че руснаците навсякъде са си ***.

50

Мишо

преди 12 години

53-ти, ако съдим по Слънчев бряг и Банско, не са им много затворени границите. Ама гледам, че поседят, поседят, похарчат некоя пачка, па бързат да се прибират, не гледат на запад... Руснаците-емигранти в Америка са или софтуеристи, или преподаватели или бизнесмени. Руснак чинии никъде не мие, руснак портокали и маслини не бере, руснак плочки не лепи, кофраж не прави!И рускините никога не са случайни пикли там - или са най-скъпите ***, или най-красивите модели, най-добрите спортистки

49

Анонимен

преди 12 години

Ако русия си отвори границите, а Америка махне визите, в русия ще останат само путин медведев и някои друг от олигарсите им.

48

Единна Русия

преди 12 години

Мачкай,Путин!

47

Анонимен

преди 12 години

Ай ай ай, руските чугунени *** от уикипедия ли учат и четат научно доказани факти хаха. Имаме напредък до скоро признаваха само вестник Дума :)))

46

до 48

преди 12 години

)) ами влез в уикипедия и чети ! пише така загуба на руснаците 14 453 убити [3], 53 753 ранени [4]загуба на талибани от 500 хил. до 1 млнтака е то фактите са си факти другото е скимтене на промити мозъци !

45

до 47

преди 12 години

това ли ти са фактите , едно жалко скимтене ))

44

Анонимен

преди 12 години

1 Милион избити афганистанци, ама само в болните мозъци на червените кратунковци :)).Затова трябваше да влязат САЩ да почистят след като Руснаците се прибраха като победени, чак Бен Ладен успяха да докопат, а Русия ....

43

Анонимен

преди 12 години

15 000 и много безследно изчезнали, толкова безследно, че ги оставиха да изгинят там в плен както направиха и през световните войни, оставиха ги да измрат от глад защото е по евтино отколкото да ги хранят. Изобщо в Русия човешкия живот не струва нищо, както между впрочем е и в България, но няма как да е различно при положение, че толкова години сме били и все още сме под руско влиание.

42

до 45

преди 12 години

прибраха се победени ? може би ...какви са загубите . 15хил загинали руснаци и 1 милион избити талибани ,схвашташ ли разликата ?