345

Tарантино

преди 11 години

До PilatНапълно съгласен и откъде на накъде данъкоплатеца ще плаща по 6000лв на година издръжка на затворник. Който да им се вземе имуществото и да си плащат престоя в затвора със собствени средства.

344

На дали

преди 12 години

За това (мнение на Премиера) го подкрепям на 100%!Но и "мутренцата и "кокошкарите",трябва да се замислят - (дали не бъркат ситуацията с боя!!!!")Айде стига някой ,който не знае География ,да ми казва -"от къде ще извира Дунава"!!!

343

ДАНС

преди 12 години

Сега вече мафията и ДАНС ще убиват при самоотбрана. Удобно прикритие за бъдещите убийства на ГЕРБ с цел тотално тоталитазиране и превземанае на властта. А кога ще забранят БСПто, дето постоянно им бърка в д.....?

342

Мангал

преди 12 години

Туй прикъзка на бат бойку ни ми хъресвъ.Ко ши праим ний Ду сига съ хранихми от земъне от вили къшти пък сига ша нъ стрелят вай вай

341

Анонимен

преди 12 години

Когато започнат масово на крадците да им "издухват" главите с бренекета тогава престъпността ще намалее в поносими граници. *** трябва да разбере че щом е навлязъл в чужд имот да краде може да изгуби живота си много лесно от ловно или нарезно оръжие. Само така ще се дисциплинира сганта , с груба сила и жестоко наказване.

340

БОКО КОЧА

преди 12 години

Начи КАЗАХ!

339

шашко

преди 12 години

Умно мнение на Б.Б.Най - сетне....

338

top

преди 12 години

НЕ ЗНАЯ КОГА ЩЕ СЕ СЪБУДИ ТОЗИ НАРОД НЯМА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ ОТ 3 ГОД. СТИГА СТЕ ДЪВКАЛИ ЕДНО И СЪЩО ПИТАМ ГРОБ КАКВО ВЪРШИ ОТГОВОРЕТЕ ОТВОРКОВЦИ .......

337

демос

преди 12 години

Пияния вожд на комунистите Георги Димитров излъга хората с лозунга:"На всекиму според нуждите,на всекиму според потребностите".*** и калпазаните приеха с охота тоя лозунг и държат на обещаното..

336

Pilat

преди 12 години

Стига бре хора с тези смъртни присъди, та смъртни присъди Европа ще ни хока и няма да разреши. Аз имам по ... хуманно предложение нека се поучим от старите закони. Всички присъди от НК да са не лежане в затвора, а ПРИНУДИТЕЛЕН ТРУД С НОРМА, ЗА ПО ТЕЖКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПАК ПРИНУДИТЕЛЕН ТРУД НАПРИМЕР 50 ГОДНИ В МИНИТЕ В КРЕСНЕНСКОТО ДЕФИЛЕ ВАДИ СЕ ЧУДЕСЕН УРАН ОТ ТАМ.

335

Гойко Митич

преди 12 години

*** са като конските мухи, безполезни ***.Не стига че не искат да си изпращат децата на училище с наши пари,не плащат ток,вода и здравни осигуровки.Когато се пенсионират без един ден трудов стаж,пак ще получават минимална пенсия.С цялото си нахалство искат и къщи да им построим.А колко разкрити и колко неразкрити кражби и други престъпления са извършили.В затвора пак ние ги храним.Преди година казаха,че един пандизчия ни струва 600 лева на месец .До кога бе другари *** от БСП?

334

Анонимен

преди 12 години

Нищо не се променя за добро в тази държава.За какво да му благодаря на Борисов?За това, че предложил нещо дето е в реда на нещата?А колко неща има за оправяне и нищо не се прави в държавата.Икономика ли имаме?Селско стопанство ли?

333

Анонимен

преди 12 години

След 22 г. демокрация България е по-зле и от след война.Какво точно се случи преди 22 г.?Събитията след 10. 10. 1989 г. напомнят много събитията след 9. 09. 1944 г.Всичко се руши.

332

за 401

преди 12 години

И след това да му предложат ''спасение'' - силната ръка, циркаджииски номера от арсенала на червените ***

331

Анонимен

преди 12 години

22 г. рушихме всичко и сега пак почваме да градиме?А тези 22 г. как ще ги водим?"Демократичен терор"?

330

бренеке

преди 12 години

Първановци и Станишевци и предишните мафиоти спретнаха такава конституция и последващи закони,че обезвериха народа и го доведоха до бедност ,апатия,с чувство за несигурност и безвремие.Целта на занятието е обикновения човек да бъде объркан,да няма реална преценка за настоящето и бъдещето.В това време комунистите в "мътната вода си наловиха рибата".Полуграмотните имат носталгия към фалиралия строй,без да осъзнават,че управниците на същия строй са ги ограбили.

329

бай Иван

преди 12 години

Когато СДС спечели изборите, полицаите необезпокоявани от началниците си безмълвно стачкуваха.Никой не работеше.Работното им място беше в така нареченото "Милиционерско барче".Там се срещаха с агентите си от криминалния контингент.Един капитан от криминална,който се пропи гласно заявяваше: "Ами като няма работа ще крадем".*** само това чакаха.Започнаха масовите обири на всичко,което има стойност.От тогава процеса стана неоправляем.А тоя капитан естествено беше от ония богоизбраните на БКП.

328

Светлото бъдеще 2056

преди 12 години

Малкото оцелели българи живеят в гарнизони във високите части на планините. Препитанието им са нивички с картофи според завета на Премиера. Нивичките са грижливо минирани и маркирани с тайни знаци, ако копнеш на грешно място - загиваш. Но това е единствения начин да се справят с ордите ***. Безпилотни дрони (внос от Китай) охраняват денонощно стадата от дръгливи кравички и избиват ***, които се опитват да ги откраднат. В София има тържество по случай 100- то обявявяне на края на кризата от Дянков.Парламента заседава ''за'' или ''против ''Белене. Най -накрая се приема решението да се отложи с още 3 месеца. Депутатите са единодушни само за едно - че една депутатска заплата трябва да е равна на 7459 минимлани заплати и че бонуси е имало и пак ще има.......

327

sevtus

преди 12 години

Така че 391, мили ми некомунистическо ангелче, можеш да си извадиш анатемата от грухтящото съзнание и да си го навреш дълбоко в псевдохристиянското дупе.

326

sevtus

преди 12 години

391, кажи как лъжа мили некомунистически ангелю, след като е видно, че цитирам закона и той е ясен и категоричен, че всякакви възможности за отбрана на имота ("няма предели на неизбежната отбрана...) са допустими срешу влязъл в имота ти с взлом човек. Другото са извадени от болното ти съзнание мечти да убиваш и рушиш безнаказано.И освен това какво пречи на съда щом е "червен и лъжовен" да продължи да бъде лъжовен при всеки един закон - каква е корелацията между Нак. Кодекс и състав на съда?1