26

LeadingYouOn

преди 12 години

Магнитите ми от хладилника започнаха да губят сила и изпопадаха. Електромотора на сешоара започна на върти наобратно и сега като го насоча към косата си и тя замръзва. Като пусна радиото вместо да слушам новините, репортерите ме слушат в студиото. Крушката свети с черен цвят и така като я пусна през деня - става тъмно. Като бръкна с пирон в контакта, той се отдръпва рязко назад и започва да трепери.

25

Мариета

преди 12 години

На мен вчера (неделя) ми беше доста кофти - сърцебиене, напрегнатост и умора.

24

ha ha

преди 12 години

а пък на мен ми спря часовника, от тази магнитна буря

23

Анонимен

преди 12 години

maite ne sa izcheznali,oshte si jiveiat v Latinska Amerika...

22

ас15

преди 12 години

Защо спряхте да публикувате статии от наука и техника !?!? Моля коригирайте се ...

21

Анонимен

преди 12 години

Боже, някакви си *** решили кога ще е края на света, надраскали го на камъните като междувременно рязали поголовно глави човешки за причастие и ние седим и им се хващаме на глупостите. Те понеже са велики гадатели и като са видели в бъдещето как света изчезва и са решили да не чакат до тогава. Изчезнали са тутакси и повече не са се появявали.

20

истината

преди 12 години

Истината е, че ако все пак цивилизацията стигне своя край, то това ще се случи не заради природните феномени - магнитни бури, земетресения, цунами, а заради безотговорното и повърхностно отношение към самите себе си на самите човеци. Дали в резултат на отчайващата бедност, болести и мизерия, дали в резултат на военни сблъсъци между политическите и религиозни маниаци или всъщност от светкавично изчерпващата се физическа и духовна енергия и ресурс на човека и природата? Всеки сам ще си реши.

19

Анонимен

преди 12 години

ПРЕХОДА ЗАПОЧНА СВЕТЪТ ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ТОТАЛНО ,КАЛИ ЮГА МРАЧНАТА ЕПОХА ЗАВЪРШИ .КАКТО НАШАТА ГАЛАКТИКА -МЛЕЧЕН ПЪТ ИМА ЕДНО СЛЪНЦЕ ,ОКОЛО КОЕТО ОБИКАЛЯТ ПЛАНЕТИТЕ ,ТАКА И ВЪВ ВСЕЛЕНАТА ИМА ЕДНО ЦЕНТРАЛНО СЛЪНЦЕ ,КОЕТО ДРЕВНИТЕ СА ИЗОБРАЗЯВАЛИ КАТО СВАСТИКА ,КОГАТО СМЕ ОТДАЛЕЧЕНИ ОТ НЕГО НАШЕТО СЪЗНАНИЕ ЗАКЪРНЯВА И ЧОВЕЧЕСТВОТО ЗАГУБВА ОРИЕНТИРА СИ ,КОГАТО ДОБЛИЖИМ ЧЕРНОТО СЛЪНЦЕ СЕ ПРОБУЖДАМЕ И СЕ ПРОМЕНЯ СЪЗНАНИЕТО НИ ,А ТОВА МНОГО ПЛАШИ ЕЛИТА ,ЗАТОВА СА ТЕЗИ ПРИКАЗКИ ЗА 2012

18

Knock

преди 12 години

22 - тогава тук в Европа са имали скапаната църква, която е ограниччавала хората. Религиите са чума

17

Анонимен

преди 12 години

vinagi kogato na obiknovenia narod v sveta mu e mnogo trudno stavat magnitni buri. te vinagi sa si stavali ne e nuzno da ni otvli4ate vnimanieto ot nastoia6tite problemi.

16

............

преди 12 години

Човек ти не можеш да казваш разбирачи и тарикати ли са маите или не , защото всичко което се изприказва за 2012 година са тълкувания на съвременните хора. То не бяха филми , книги и какво ли не. Каквото има да става ще стане независимо някой дали го иска или не. И имай малко повече уважение към древните народи защото докато тук в Европа още не са знаели че земята е кръгла , на повечето места по света са имали доста подробни астрономически познания.

15

mi6osp

преди 12 години

Дали пък няма да бъде по-силна, даже най-силната от доста години насам- друга прогноза тукgismeteo.ru/city/gm/3429/

14

flink

преди 12 години

до 19Тя 2012 дойде преди 3 месеца ако не си забелязал. А ако маите са били такива разбиратели и тарикати, къде са сега,що са изчезнали. Незнам как има нормални хора през 21 век да вярват на такиа абсурди.

13

Скиптик

преди 12 години

2012 иде.

12

nel

преди 12 години

Каква природна красота !

11

анонимен

преди 12 години

телефона ви излъчва повече магнитни смущения, отколкото най силната слънчева буря. а северното сияние наистина има пряка връзка, но то не се вижда от нашите ширини, така че какво общо има с нас

10

DO 2

преди 12 години

TI SI NENORMALEN ZAEDNO S VSI4KI KOITO TE PODKREPQT !!! KOLKO PUTI VE4E OTBELIAZVAHTE DATI ZA SHANTAVITE SI SUBITIA BE SHIZOFRENICI ?!!!!!!!! NE VI LIPISNA TRIABVA DA PO4NAT DA VI SUDIAT ILI PONE DA VI OSVIDETELSTVAT!!

9

Анонимен

преди 12 години

Дано обърка сметките в банките,може некой чужд авоар на богат чичко да попадне в мойта сметка или да прехвърли кредите ми в друга сметка,пак на богат чичко.

8

Анонимен

преди 12 години

ужасна снимка....ужасяваща...

7

Анонимен

преди 12 години

на мене па не може да ми спадне *** от оня ден,жената ми избега от чудо при майка си....ега ти магнитната буря....