28

едностранни новини

преди 12 години

Като преодолее човек медийното замъгляване за т.нар. ''арабска пролет'' започва да се усеща, че след като дойдат на власт и в Сирия ''мюсюлманските братя'' ще изколят християните там, както го направиха в Египет! / впрочем някой т.нар. журналист да отрази кланетата над 'коптите'' в Египет от сега управляващите?/Затова Саудитска арабия, Иран и прочие изпращат ''муджахидини'', т.е. терористи, въоръжават ислямистката опозиция, извършват диверсии и подклаждат огъня!

27

Чугуниц

преди 12 години

a/Мноого опровелжения на анти-сирииска информация имаше, и се прави тактическа маневра.Интересна информация, според която Сирииската обсерватория за човешки права е казала, че до някакъв период информацията за Сирия /зверствата на режима/ са били подавани от някакъв лош човек в обсерваторията и се кълнат от после да казват само истината.

26

az

преди 12 години

Jalko che Siria nqma neft inache do sega "Priqtelskia" amerikanski narod da beshe pratil osvoboditelnata si armia da nakaje diktatorite i da povede naroda kum demokracia kakto suseden Irak primerno

25

Анонимен

преди 12 години

Преди седмица чух , че са 7000, сега са 8500. Очаквам след седмица да са вече около 10 000. Браво- дезинформация в действие.

24

Чугуниц

преди 12 години

Изглежда, бунтът от чужди наемници и местни криминали ще бъде подавен. Това е добре.

23

Анонимен

преди 12 години

В това число влизат ли френските и пр. командоси?!Мръсни гадове, съсипаха и тая хубава държава.

22

Анонимен

преди 12 години

Какво стана с Либия, нещо загубихте интерес към нея. Няма ли да спрете насилито, междуплеменните войни и сепаратизма там? Или не е проблем когато се избиват "свободни и демократизирани" и петролът тече в правилната посока?

21

BG

преди 12 години

Malko sa!.Myusulmani mrusni!.

20

Анонимен

преди 12 години

Наближава 100 годишнината от рождението на великия Ким Ир Сен! Хамериканската агентура да го дава по-кротко! Иначе ще играят шамарите!

19

Анонимен

преди 12 години

А, Пурим ли е сега? Трябва да нахранят мамона с кръв!

18

БАЧКАТОР

преди 12 години

Много ми е интересно как ги броят жертвите...." има надеждна информация" заявил някакъв си там, ами те от ООН могат и да не казват истината ,защо трябва да им се вярва по подразбиране?

17

666

преди 12 години

Нападение срещу Сирия означава моментално въвличане във война и на Иран. Коя е държавата която ще тръгне на открита война с Иран? САЩ показаха, че нямат желание да запалят петролните си кладенци в Катар , ОАЕ и Катар, защото война с Иран означава точно това. Цената на петрола ще скочи. Това само по себе си означава крах на САЩ и Европа. Единственото на което се разчита е убийството на Асат. Във времето на Пурим това е най възможния сценарий. Ще се превърне ли Башар Асат в Аман е въпрос на дни.

16

Анонимен

преди 12 години

Голямо разочарование, сирийците не искат демокрация. Пълен провал на ЦРУ и Мосад.

15

Анонимен

преди 12 години

а обамата ще яде скоро на дедо ми ***

14

до 12

преди 12 години

ахмадинедйат и асад скоро ще бъдат заедно със 100 девици при алах .

13

varg

преди 12 години

Джоузеф Кони е причината за безброй проляти сълзи и съсипани човешки животи в Уганда, Южен Судан, Демократична република Конго и Централноафриканска република.Неговите терористични действия държат голяма част от Уганда като заложник в продължение повече от 20 години и карат 2 милиона души да напуснат селата си в областите Аколи и Ланго и да се заселят в мизерни бежански лагери. Джоузеф Кони е човекът, който поробва над 35 000 деца, отвличайки цели училища под прикритието на нощта. Той изгаря села, колонии и дори бежански лагери, убивайки, изнасилвайки, отвличайки и държейки хората под гнета на неизбежния си терор. Джоузеф Кони е лидерът, чиято Божия армия за съпротива (Lords Resistance Army LRA) осакатява и реже устните, ушите, пръстите, ръцете и краката на невинни хора, за да ги държи в страх. Той изтощава цял един район от Уганда чрез подтисничество и заплаха, чрез безусловен ужас. Джоузеф Кони е мъжът, който отвлича млади жени, провъзгласява ги за свои съпруги, бие ги, за да са покорни, изнасилва ги и им прави деца, беляйзваки ги емоционално за цял живот.И не на последно място Джоузеф Кони е военачалникът, който в продължение на години успява да се измъкне от армиите на Уганда и съседните държави.

12

Ахмадинеджад

преди 12 години

Мачкай,Башар!!!!

11

Анонимен

преди 12 години

Щатни служители на ООН ли ги броят умрелите? Или ООН е в погребалния бизнес?А какво става с журналистите-ментета граждани на ЕС? Не са прости хората, знаят колко е 2и2.

10

Анонимен

преди 12 години

Тея така наречени цивилни успели да избият 2263 добре обучени и добре въоръжени щатни войници. Егати мирните цивилни......

9

Измама

преди 12 години

Самия термин "Забранена зона за полети" е измама, защото явно става въпрос за въздушно нападение, бомбардировки и убийства чрез безпилотни управляеми роботи. Защо се нарича "Забранена зона за полети" си е чиста загадка или просто казано измама. Тогава защо ме карат да вярвам и в останалото написано по-горе. Според мене всичко е журналистическа измама. А щом е измама, значи се намираме във фаза на студена пропагандна война. Само дето лъжите са доста плитки, прозрачни и нескопосани.