182

Изнесен

преди 12 години

194! "Състоянието на новия стар руски президент надвишава с 56 милиарда това на най-богатия в света- мексиканският магнат Карлос Слим" Е я посмали малко мой човек! Е как пък ги сметна точно че с 56 милиарда го било надвишавало богатството, пиши ги направо 100 милиарда! Това Бил Гейтс трева да пасе! Това милиардите за нищо ги нямате, особенно ако ги предписвате на Путин!

181

Анонимен

преди 12 години

viv usa bush specheli izborite samo sis nyakolko glasa vpoveche i beshe golyama demokratsiya viv rusiya putin pecheli smazvashto sis 65 % i se usporvat izborite egati demokratite may za vas e domekratsiya samo ako specheli podkrepaniyat ot vas kandidat nay dolnata paplach na tozi svyat sa yankite

180

До 193 - трикотаж

преди 12 години

Първо: в Москва Путин има над 48 %, а не 42 както твърдиш.Второ: всички протестиращи са или маргинали и *** или високо-платени отвън по-интелигентни, които чакат да им дойде "редът".Аз не знам с колко трябва да спечели Путин, за да е доволна опозицията. То пък е една опозиция.То в Украина "оранжевите" не тръгнаха, та в Русия ли?

179

damata

преди 12 години

Руснаците се усетиха, че ако не са заедно като народ ще бъдат като нас ***! Всичко което е тяхно богатство ще бъде окрадено от евреи, олигарси и гладни капиталисти ! За това напред Русия! Да живее славянството!

178

До всички фенове

преди 12 години

Имате право да сте привърженици на когото си искате. Но известно ли ви е, че Путин и близките му са едни от най-богатите хора в света? Състоянието на новия стар руски президент надвишава с 56 милиарда това на най-богатия в света- мексиканският магнат Карлос Слим. Ако направи всички в страната си богати и щастливи, добре, ще признаем, че е велик!

177

До 178, триколор

преди 12 години

Да, Москва "пламти", но от негодувание. Всъщност, за Путин в столицата са гласували само 42% ! Понимаешь, что это значит?

176

Анонимен

преди 12 години

Алекс ,що не си гледаш работата . Да не изчезнеш ти от България.

175

Анонимен

преди 12 години

РОССИЯ, ПОБЕДА!!!!

174

4oko

преди 12 години

188 ХАХАХАХАХ КГБ ни пробута ченге ,а на вас цру ви пробута *** ХАХАХАХАХАХА пукаите гнусни хлбарки!!!

173

алекс

преди 12 години

Всички руснаци -ВЪН от България !! Марш в путиновия ви "рай" ...*** руска ...Червените *** - на фериботите и оттатък ...

172

алекс

преди 12 години

Мухлясалата руска агентура ви пробутва едно ченге от КГБ - за нещо ::))))))))Феодализъм, руски , за аборигени и мужици ::)))

171

за 186

преди 12 години

Ще го духат рачките на олигарсите им ....за янките не бери грижа

170

Васко

преди 12 години

Россия!!! ПОБЕДА!!! х 100янките да го духат!!!!

169

4око

преди 12 години

Честита победа на всички истински българи!!! янките си ядат гъзовете в момента и шмъркат crack!

168

АНОНИМЕН

преди 12 години

Г-ДА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГЛУ---И АМЕРИКАНЦИ КАКВО СТАНА С ВАШАТА ТЕОРИЯ ЗА АРАБСКА ПРОЛЕТ В МОСКВА ХА ХА ХА ХА ХА ХА СТРАХОТНИ СТЕ "УУПС" ХА ХА ХА ХА ХА АБЕ СТРАХОТНИ СТЕ-ДОНЬО ДОНЕВ ВИ Е БАЩА ХА ХА ХА ХА ХА

167

Samo minavam

преди 12 години

Истинските мъже,проронват сълза и не се срамуват от нея.Поздравлевия г-н Путин,историята помни само смелите.

166

Анонимен

преди 12 години

в САЩ, основния факт пак остава - купуват Сайга 12 защото са по-добри от тяхните пушки.------------------ Къде в САЩ купуват Сайга 12? Там има местно самоуправление и общинска полиция. Някакъв си участък си е купил Сайга 12 и ревнахте, като че ли Щатската армия се превъоръжава с калашници.

165

Анонимен

преди 12 години

При абсолютно същите проценти за Росен Плевнелиев, привържениците на Путин заявиха, че е избран с гласовете само на половината българи...

164

Константин

преди 12 години

МНОГАЯ ЛЕТА РУССКОЙ ЗЕМЛЕ!

163

Триколор

преди 12 години

"Москва, Москва ти пак пламтиш, ти пак си огнено сърце .............Честито Володя радвам се защото сме славянски народи и имаме една азбука и що годе едно и също четмо. Силна ли е Русия и за нас ще е добре. Аз вярвам че ти ще я направиш велика и силна.Стига вече някой да се мисли за господар на света и налага волята си над другите народи." ... и аз вярвам, и много достойни и честни българи вярват, и искат! Да бъде!