871

Койчо

преди 12 години

Пишете на Български , бе неграмотници!!! Кой ще ви чете йероглифите ? Аман от ***!

870

POZOR

преди 12 години

NE ME UCHUDVA NOVINATA-VAPREKI CHE ME E IAD KATO BALGARIN-KADE SA NASHITE GOLEMI ZVEZDI VASIU NAIDENOV,ORLIN GORANOV I PR.PRAVIAT SE NA VELICHIIA - OSTANAHA SI VO VREME UNO,KOMUNISTICHESKO-ISTINATA E CHE NIAMA STRAHOTEN GLAS V BALGARIIA ZATOVA I *** I GAJALI SHTE SERAT V USTITE NA GORDIIA BAI GANIO-IAD ME E NO TOVA E DRUGARI SHTE DUHAME NA ETNOSITE TE SHTE NI PREDSTAVIAT ZA DOBRO ILI ZLO PRED SVETA-HA HA HA

869

Обикновен

преди 12 години

На 45 години нямам време за дискотеки...Свиря на акордеон и пиано от дете,и имам много изтънчен музикален слух ,г-ЖОАнонимна... Знам,че всеки заслужава това,което сам си е избрал ... А България избра Софито...И без това цяла Европа ни възприема като ***,и без това Бог отдавна ни е забравил ( !!!) .. за какво сме му ... (бездуници,безверници,и критикарчета без покритие)... Избрахме си Бойко,избрахме си Цв.Цв.,избрахме си съдбата.Така,че да не ронимкрокодилски сълзи,а памперса и да лягаш,г-ЖО!:

868

jiji

преди 12 години

до 975Чалгата е като грозна жена,трябва да се напиеш,за да я харесаш!

867

Обикновен

преди 12 години

Вчера пуснах ТВ-то и за пръв път чух песните...Хареса ми много този Ивайло от Стар Академи,особено,като го даваха по-отдалече... Но като чух песента на Софито разбрах,че няма никой шанс да спечели...Мисля,че песента не е никак лоша ! *** си има глас,сложила си е силикон,има вяно и добър дизайнери 100% ловя бас,че и ще класира България за пръв път сред финалните песни от доста години ! Абстрахирайте се,че е 1.50, и е от ромски произход и дано прозрете,че ТОВА Е ПЕСЕНТА , НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ!

866

Даола

преди 12 години

При един по-интелигентен аранжимент и ако певицата не чалгаджийства толкова в припева - песента би могла да стане.

865

СЛАВА

преди 12 години

ЕЙ ЛОРЕНЦО ТЫ САМ СЕБЕ СМОТРИ КАКОЙ ТЫ.ВОТ И ВСЯ БОЛГАРСКАЯ КУЛТУРА

864

ЛОРЕНЦО

преди 12 години

ЩЕ И ГО ТУРЯ В НЕУМИТИЯ *** ***..

863

tribun

преди 12 години

Софке това е евровизия,един провал може да ти навреди доста!!!!!!!!

862

Анонимен

преди 12 години

Няма глас , врещи като заклана и е неграмотна!!! Поне европейците да не го разберат.

861

1

преди 12 години

Този избор макар и абсурден на пръв поглед е напълно логичен. Според министър Трайков *** са трудовия резерв на България. Те са основния платен избирател в България. Те са аристократи по рождение- на пълна държавна издръжка. Правителството прави всичко възможно да изпълни Европейската и Американска политика за интеграция на БЪЛГАРИТЕ към ***, за което непрекъснато се отпускат средства. Музиката и изкуствата също трябва да бъдат интегрирани към *** самобитност. Това е реалността.

860

VV

преди 12 години

Стефан Димитров избира специално като че ли само думи с буквата Р, която произнася много специално. Софи пее добре, но песента не струва, едва ли ще мине напред. Според мене вота е манипулиран ..само 5-6 хиляди SMS има , това струва много малко пари...смешно е, че ако събереш толкова или имаш 5000 лева отиваш на Евровизия. Изобщо никой не го интересува , гласуват много малко хора и сега коментарите са излишни!

859

Анонимен

преди 12 години

песента е супер зле , абсолютна мазня и боза .... КАКВИТО ЯВНО СМЕ И НИЕ БЪЛГАРИТЕ

858

Анонимен

преди 12 години

това е културата и лицето на България

857

Анонимен

преди 12 години

малииии,Софка задмина два пъти Бойко по написани коментари .... малееееее

856

Bob

преди 12 години

Що ли, като я гледам, се сещам за миризливите скари по пазарите, озвучени от портативен радиокасетофон Касио...@ДНЕС БГ- пише се АзЕрбайджан, оправете си текста по-горе в ключовите думи, не се излагайте.

855

такае

преди 12 години

*** или не, Софи има страхотен уникален глас и никой не може да го отрече. За разлика от много други наистина може да пее. И е крайно време на Евровизия да отиде някой атрактивен изпълнител, който наистина е известен и тук, а не да ги изкопават не знам откъде със слаби песни. Тук чалгата е доста популярна, тази музика най-вече се развива, е знаят хорат как да правят зарибяващи песни... време беше. Макар това далеч да не е от най-силните песни на Софката

854

Анонимен

преди 12 години

за Европа Софито ще бъде като екзотичен организъм от резервата.

853

Анонимен

преди 12 години

Евала Софче! Голема си!

852

Свободомислещ

преди 12 години

Срам за България!Позор за българската музика- ще ни представя родна ромка!Нищо добро не ни очаква след масовото опростачване на народа ни!Всяка вечер Слави " възпитава" младежта ни в чалга - културата и народа търпи всичко това!? Позор!