162

Анонимен

преди 12 години

Сега ако успеее да роди и му целиваме ръка

161

Анонимен

преди 12 години

Това е най-добрия политик в наши дни.

160

Анонимен

преди 12 години

kade sa disagite s rozovoto maslo kam balgaria li e tragnal.

159

Анонимен

преди 12 години

Путин е пич.

158

JEKO VINKELO

преди 12 години

Ako bat VLADO hvane BOKO TIKVATA shte mu spuka gaza ot boi.Nishto che BOKO se peri i se pravi na babait.

157

не идиот

преди 12 години

Честито г-н Путин! Супермен Путин!!! Г-н Путин - ПРЕЗИДЕНТ НА РУСИЯ! Единствения в света СУПЕРМЕН-ПРЕЗИДЕНТ - друг като него няма - колкото и да ривете и да пишете простотии ПРЕЗИДЕНТА НА РУСИЯ е ЕДИНСТВЕН !!!!!! Жалко за бивша България - тук има само добри - много добри КРАДЦИ но не и управници - като управници са кръгла НУЛА *** НАРОД.- ПОСТО УПРАВЛЕНИЕ!!!!!!!! ЧЕСТИТО ПРЕЗИДЕНТСТВО ОТНОВО ГОСПОДИН ПУТИН !!!!!!

156

n

преди 12 години

na6 boiko e sa6tiq babait

155

Учуден

преди 12 години

Това чиче сериозно е решило да заеме мястото на мумията на червения.........ще станат за резил, кат севернокорейците :))

154

Анонимен

преди 12 години

ЗАПАДНИТЕ ПРОДАЖНИЦИ СЕ ОПИТАХА ДНЕС ДА ИЗГРАЧАТ ТУК НЕЩО НО МНОГО СЛАБО , ЯВНО ВЧЕРАШНИЯТ ПРАЗНИК ДА ПОДНАСЯТ ЦВЕТЯ НА РУСКИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ ГИ Е ОСТАВИЛ БЕЗ СИЛИ ахахаххахаха , всъщност по всички фронтове - статии са на загуба , даже и на статията на техния лидер Обама , там пък са просто тотално губещи

153

Анонимен

преди 12 години

191Ето нещо страховито.*** ще спечели с 145%

152

Аз съм 189

преди 12 години

Извинявам де, не ми било Франс прес, най ми било Ройтерс. Тогава те да покажат снимки на Чарли върху кон или камила!

151

Веселяк

преди 12 години

Че е мъжага, няма съмнение, че е умен - доказвал го е стотици пъти. Понеже снимката е от Франс прес, много ще се израдвам ако пуснат подобни снимки за Саркомата. Сега ще сляза на съвсем ниско ниво. По-долу изперкали "автофили" изкарват Рюриковичите, че са българи! Аз, продажният безродник си посипвам болната глава с пепел - до този момент, свещен момент на просветление, си мислех, че са варяги. Всъщност, да не са слезли от планината Имеон? Или са 24-каратови траки? Ух, обърках се отново!

150

АНОНИМЕН

преди 12 години

Трябва да включат името му в попските литургии, както и в учебниците по църковно пеене, които се изучават от семинаристите.

149

Шегобиец

преди 12 години

А бе журналисте, що не си ........., какво пишите за Путин като вашите драсканици боготворят тиквата. А имали място за сравнение между двамата. От единия запада трепери, а на другия се подиграва. Хайде вървете по дявалите.

148

Анонимен

преди 12 години

Тези пари отиват в руското правителство и "Газпром". Те не се отчитат, но са голям източник на приходи, за който никой не знае.""Стратфор" наблюдаваше как "Газпром" изкупува голям брой газови фирми, посредници в Европа, но не смяташе това за важно, защото те не притежават своя инфраструктура. Но изглежда, че имат значение, защото вдигат местните цени на газа."За България е посочен марж на посредниците от $ 236, или 40% от крайната цена от $ 576.

147

Анонимен

преди 12 години

Според доклада България плаща по $ 576 за хиляда куб.м. Ако няма посредници, цената ще падне на $ 339, казал информаторът на "Стратфор".В друг документ на агенцията от август 2010 г. се казва, че парите от посредниците се връщат в Русия. "Газът за Унгария, Словакия и България струва от $ 350 до $ 450 за хиляда куб. м. Посредниците ги продават на местните потребители за $ 450-600. Тези пари отиват в руското правителство и "Газпром".

146

do 170

преди 12 години

Те руснаците не само са слепи те са и мозъчни инвалиди и перманентни пияндури,а жените им *** алкохолизирани пачаври. 8 години рабитих там и по-добри епитети не мога да намеря за тези болшевики,една опиянчена и пропадаща нация.

145

Анонимен

преди 12 години

171И английски учат, да. Само руски не учат, че е загубено време :)

144

до 171

преди 12 години

Що па да не могат ? 88година същите ги разправяха. Вечен комунизъм ала-бала и след година си заминаха. 20 години по-късно същата работа. Пак промивки на мозъка. Вечна дружба със САЩ. Кризата не е нищо, всичко е под контрол. Същата игра с различните играчи, а сега кажи къде е разликата ?

143

Анонимен

преди 12 години

Първо, руснаците не са 140 милиона, а 110. Второ, далеч не всички подкрепят Путин.