200

Бобчо

преди 12 години

Абе може ли да сте толкова зле, то като се вдигне цената на горивото ,естествено че скача и цената на всичко друго .На всички стоки от първа необходимост .....тези мизерници от парламента ще ни унищожат ......Хора ставайте да стачкувате ,ние докато се лутаме и се чудим как да си платим сметките ТЕЗИ АЛЧНИ КУЧЕТА ЩЕ СИ РАЗДАДЪТ ОЩЕ ПО -ГОЛЕМИ БОНУСИ ..............

199

Анонимен

преди 12 години

imperializma i kapitalizma koito si pojelaxte sega shte vi izleze prez nosa ,sashtoto ste proz i tap doverchiv narod s nisak mantalitet i nadejda badeshte za vas niama i niama da imaot oligarxiata shte vi cediat dokato pyskata i posle v trapa.

198

Колев

преди 12 години

Добър ден заспали Българи!!!Колко е хубав днешния ден снощи господата Монополисти и Спекуланти не са спали...Днес цените на горивата са доста по-високи от вчерашните,но....на никой не му пука!?!?!?!Следващата седмица пак ще вдигнат цените но този път на дизела с 20-25ст.!!!И така като гледам от днес картинката как хората си зареждат и не им пука"при скок на цената за вечер с около 8-9ст.",съм склонен да повярвам,че ще има наведнъж 20-25ст. увеличение следващата седмица!!!Само се чудя кога този балон ще се пукне до кога този народ ще търпи шепа спекуланти и монополисти да си играят с нервите му????ДО КОГА БЕ ХОРА??????

197

Анонимен

преди 12 години

ще се вдигаме ли вече

196

"aloo" ООД

преди 12 години

направете нафтата 200 лева ЛИТЪРА , ПА ПИНЕТЕ ПО 200 ГРАМА БЕНЗИН ЗА ЗДРАВЕ!

195

юнака

преди 12 години

айде направете нафтата 5 лева,голяма работа.

194

до 253

преди 12 години

Абе, ***, кой си ти, че ще квалифицираш какъв бил българския народ. Плазмодий.

193

ЦАР

преди 12 години

събрал Царя областните и им казал да вдигнат двойно данъците на селяните,след 1 месец ги извикал пак да кажат какво е станало-селяните руптаят,псуват,тогава Царя казал вдигнете им пак данъците и пак ги извикал след месец...Обласните казали:селяните не работят,от сутртин до вечер пият и хапват и се забавляват...Царя се притеснил и казал:Върнете им старите данъци,защото като не работят няма да има какво да им облагаме с данъци и ще съм най-бедния Цар! :D :D: D още малко само ни трябва с увеличения

192

...

преди 12 години

Станимир Смилков винаги намира какво да каже за увеличението на горивата...а кога ще каже,че цените като падат на световните пазари нашите на горивата се вдигат? тогава идва кризата,гладът в Сомалия,сомалийските пирати,чудовището от Лохнес и т.н. хиляди неоснователни причини...но намаление на горивата не е видял никой когато на световните пазари цените тръгнат надолу

191

Гунински

преди 12 години

ЛУКОЙЛ си прави гавра с простият, страхлив, бездушен, мързелив, робски, мизерен български народ!Гарантирано от ГЕРБ и Валентин Златев!!!

190

Гаргамел

преди 12 години

до 244.А бе Гаргамел,защо не кажеш,че 20% Лукойл е американска.Само лаене.

189

Митко

преди 12 години

11 юли 2008 г - цена на барел петрол Брент 147.50 долара, цена на литър бензин А-95 2.22 лв.21 февруари 2012 г - цена на барел петрол Брент 120.18 долара, цена на литър бензин 2.56 лв.

188

az

преди 12 години

аз мога спокойно да коментирам цената...по 2 по 3ст. ще го вдигане докато стане 3 лева ...****ната ви ....

187

до 245

преди 12 години

Много неуместен коментар Тома.А какво правим в случай когато работата ти е свързана да ползваш автомобил???

186

Анонимен

преди 12 години

Всички много хубаво коментирате,но забравяте че петрола си остава ресурс,а всички ресурси са изчерпаеми!! Та просто да ви светна,няма чак такава конспирация за каквато си мислите,по цял свят цените растат,което означава само едно - ресурса се изчерпва!

185

Анонимен

преди 12 години

някой трябва да взима бонуси

184

Възмутен

преди 12 години

Всеки може да провери коти ровките на петрола от датата преди нападането на Ирак и така до Либия.Е тези хора вече ги няма защо не пада цената а точно обратното тя се дига ???

183

Томас

преди 12 години

Време е хората да се научат да ходят пеш или с превозни средства различни от коли - примерно велосипеди

182

АЗ СЪМ ЗА.....

преди 12 години

...ВИСОКИ ЦЕНИ НА РУСКИТЕ ГОРИВА......!Нека растат цените всеки ден.....ТА ДА ИМ СЕ РАЗГОНИ МАЙКАТА НА *** В ТАЯ ДЪРЖАВА!РУСКИТЕ ГОРИВА ..."СА БРАТСКИ..."------ЗАТОВА ,ТРЯБВА ДА СА ВИ СКЪПИ НА СЪРЦЕТО И ..ДЖОБА!ТАКА ,ТРЯБВА.......ЗАЩОТО ***, "ГАЗПРОМ" и "ЛУКОЙЛ"---МИСЛЯТ ЗА ВАС И ВАШИТЕ ПАРИ...в джоба ви....ха,ха,хааааааааааааааааааааааа....!!!!

181

Анонимен

преди 12 години

Максималните цени на петрола бяха през 2008 -*** . и още не са достигнати. Така,че новите цени са си чиста спекула.