231

Анонимен

преди 12 години

Ленче, Ленче, този път прекали! То бива позмазване, бива, но чак толкова! Но нищо, бъди спокойна, стой си там и работи за успехите на Шеврон! А той ще ти пази мястото във висшата политика на България. Ами да!

230

Иван Костов

преди 12 години

Кой, кой...кой...кой,кой,кой...кой, кой .....кой ...

229

Венелин

преди 12 години

Ванга е казала - "водата ще стане по-скъпа и от златото"!Да си съсипват земята и водата в Америка.

228

ДО 287

преди 12 години

Руснаците отдавна са си платили на когото трябва, говореха за едни 15 милиона, но не е там работата. Ние винаги ще сме енергийно зависими, кой каквото ще да казва, но защо трябва да си унищожаваме плодородната земя и водата, която ще става все по ценна??? Като стане Добруджа лунна площадка, Шеврон ли ще живее тук?

227

хеля ха

преди 12 години

ШЕВРОНЦИ ВАРА КАРА ЩЕ СИ НАПРАВЯТ ПРОУЧВАНЕТО НА ГАЗА,ЩОТО ВЕЧЕ ПАРИТЕ СА ВЛЕЗЛИ В "НАШ"ДЖОБ.И ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е УЖ НАЙ-НЕКОРУМПИРАНОТО-АМА САМО УЖ!АКО СЕ УСЕТЯТ РУСНАЦИТЕ,ЧЕ ПАРИЦИТЕ МОЖЕ ДА ИМ ОТВОРЯТ НЯКОИ ВРАТИЦИ-НЕ МИ СЕ МИСЛИ КОЛКО ЛИ ЩЕ ПОЧНЕМ ДА ГИ ОБИЧАМЕ ПАК.

226

Анонимен

преди 12 години

Това обяснява всичко! Совалките, натегачеството, платените анти митинги срещу зелените идеи. Кой знае на какво още ще излезе че е спонсор Шеврон! А дали е редно да стои до Българския герб? Не знам, знам само че в тоя свят има понятия като "конфликт на интереси", "явна корупция", и че за такива неща някои посланници се прибират в къщи, за винаги!

225

123

преди 12 години

ГЕРБ ЕДИН ПЪТ ЗА МАЛКО ДА ВКАРАТ БЪЛГАРИЯ В ГРАЖДАНСКА ВОЙНА- РАЗМИРИЦИТЕ С *** И МИЛИЦИОНЕРИТЕ КОИТО МАЧКАХА БЪЛГАРИ НО ВТОРИЯ ПЪТ ЩЕ УСПЕЯТ, ТОЛКОВА СА НАГЛИ И ***

224

Анонимен

преди 12 години

Има немалко книги които описват как действат икономическите империи в името на своите печалби. Това срещу което пискате е само една от най-приемливите форми. Абе четете. Обиколете Славейков и поразгледайте сергиите. Шеврон поне не печели от робски труд като някои други, от гражданска война и от наркотици. А само от засягане на околната среда. Но кое производство не засяга околната среда? Изсечените ни гори нали доведоха наводненията, а не само язовирите, но всичко се хвърля на язовирите?!?!?!?!?

223

Анонимен

преди 12 години

Какво толкова ревете срещу Шеврон. За всеки минимално интелигентен човек е ясно че в семейството на европейските и атлантически ценности избори се печелят с много пари а те няма откъде да дойдат освен от световните корпорации. Шеврон ако иска да фалира трябва да спре практиките на лобизъм които се осъществяват от конкуренцията им и ще фалира. Ясно е че рано или късно България ще си даде всичко на концесия. Нищо няма да добие сама.

222

едно и също е

преди 12 години

Руснаците плащат на конкретен политик, за да си пробутат интереса, и ако не стане, го убиват (луканов). Амерканците плащат на цялото правителство, и ако не стане, го свалят - по 'мирен' път или чрез война. Проблемът не е в американците или руснаците, а в нашите продажници. Българите имат 2 задължения: да плащат и да си траят; и две права: да емигрират или да умрат. Докато това не се промени, ще има да си играем на стражари и апаши, и на русофили и русофоби.И ще плащаме, мрем, търпим и емигрираме

221

ако стана политик

преди 12 години

ще въведа само две промени в Конституцията: 1. Ще забраня на всички бг политици двойното гражданство; 2. Ще забраня на всички, които са били в управлението на страната, да я напускат за 10 години. И ще им гледам сеира - дали въобще ще подишат нещо и дали ще лобират за чужди интереси...

220

шитко

преди 12 години

То вече и от космоса е видно, че Шеврон си просят шута. Баш на 3-ти март ли тия мазняци ще подкупват с мръсните си пари България. Дано не успеят, щото на следващия протест и аз ще дойда. *** слагачите.

219

анонимен

преди 12 години

само заради това трябва да я отзоват и да я пратят при Станишевкакво ще правят после хората яли и пили с парите на Шеврон ? ако станат опълченците, загинали в Руско турската война и пак ще легнат в гробовете си

218

275

преди 12 години

проджабата на чез и други такива не е инвестиция, защото не се създава нещо ново а се потребява вече нещо изградено, за това си права. Но шеврон правят инвестиции, защото харчат свои пари...те не се пазарят ние да платим пък те да проучват и после да ползват, както исакт да правят това от изток! има разлика нали?

217

до 266

преди 12 години

това не е заради шеврон, а заради продажни червени управници...правилата се налагат от държавата слючила договорите и се контролират от нея...а онова за гълвстрийм където невта му пречи да върви, защото паднал на дъното...абе националнами географами

216

Анонимен

преди 12 години

всички 'проекти', независимо дали са руски, американски, чешки, български и т.н. са вредни за България, ако това не се усеща от обикновения българин. България - това са българите! Аз не съм съгласна да дам 1000 лв. данъци, за да може чез, шеврон, газпром, правителството или който и да е друг да ***! Като 'инвестираха' моите пари от данъци в ел. и вик мрежата, по евтини ли станаьа токът и водата? Не, излиза че вземат моите (и вашите) пари, за да ни продават по-скъпо нещо, които сами си платихме

215

ЛАПАНЕ

преди 12 години

Кьорсофра и още нещо...много изненади от шеврон...!

214

хаха

преди 12 години

шеврон какво са виновни? вечната червена елена, как не можаха да пратят един свестен там? да ходи елена в беларус, киргистан и други техни братски страни.

213

Анонимен

преди 12 години

245, след ерекцията ще последва еякулация върху органа с който ядеш !

212

чудя се и се мая :)

преди 12 години

какво го топли обикновеният българин: аец белене, козлодуй, набуко, южен оток, шеврон, газова диверсификация, зелена енергия, вятърни централи, каскада г. арда и т.н.? Досега имало ли е един единствен *** случай цената на тока или на газа да спаднат за обикновения потребител? да не би нек да спре да продава на сегашните цени? да не би парното да стане 10 лв. на месец? да не би бензинът да поевтинее или политиците да свалят акциза? нали не вярвате, че монополистите ще изчезнат?