219

Despa Stoyanova

преди 12 години

Грябва да я има АСТА за да бъде защитена интелектуалната собственост на твореца. А не всеки да ни краде кой откъдето може. То не ни стига,че държавата ни краде ами и Сулю и Пулю. Аз вярвам, че такъв договор ще бъде приет, но с извесни поправки.

218

Anonimen

преди 12 години

Boiko,kato vidq suobshtenieto na Anonymous mai se nasra,a?Trqbvashe da vi pusnat i na vas nomerata i adresite da gi vidi naroda publichno i nqkoi koito mu e pisnalo totalno ot tebe da doide i da ti schupi golata grozna mutra.

217

SAVCHO1950gdg

преди 12 години

НЕ МОЖЕ ДА ПОЕМАШ НЕЩО С КОЕТО НЕ РАЗПОЛАГАШ !!!

216

хаха

преди 12 години

той е генерал колкото всички тука са космонавти или колкото Стоичков е доктор хонорис по знания :)

215

kuki

преди 12 години

Красивата ни България и трудолюбивият българин отиват в канала заради некадърното управление.Крадат ни лъжат ни и все някой друг е виновен.Стига вече!!!!20 и кусур години продължава това ,и кой тегли и страда бедният български народ.Прадедитени се бориха и умираха за всяка педя земя а сега вие най безотговорно я раздавате продавате, за да си напълните джобовите, които се оказаха бездъни.НЯМЯ ЛИ РОДОЛЮБЦИ В ТАЯ ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!

214

Швейк

преди 12 години

и аз поемам отговорноста...днес.бг е джомбиш и половина, 8=о ?)

213

Анонимен

преди 12 години

Чудно ми е защо не подкрепи обвиненията си с няколко допкумента, просто да покаже за да му повярваме. Борисов от както се бута по медиите само реве като ощипана девойка, че някой му е виновен. Само общева пъчиси аз това аз онова и накрая се ВИНАГИ се оказва, че всичко е един балон и тогава почва да реве - те другите са виновни, НО АЗ ПОЕМА ПОЛИТИЧЕСКАТА ОТГОВОРНОСТ. Доста отдавна се изтърка с тези номера, ползва ги едни и същи още от кметството.

212

до 235

преди 12 години

Научи се да пишеш на български бе ***.Сигурно си на не повече 18 за да разсъждаваш така. Кво теглите като некви *** от тези торенти и правите дебелака богат на ваш гръб.*** такива

211

м

преди 12 години

Бойко, подавай си оставката! Долно племе сте ГЕРБ! Само аста!!! Един ден ще се приеме това и тогава Бойко, духай супата гореща. Какви страхливи долни хора сте.Излезнаха некви пикала и хоп..не се зачита труда на творците.Какъв закон има в държавата ни? Вие покровителствате каналите даже и торентите.Долуууууууууу

210

До 238

преди 12 години

В нета има много материали за кемтрейлс в БГ, като най-ранните са от 2006г. От 30 месеца няма ден тези самолети да не летят! Всеки може да ги види - летящи във всички посоки, един до друг, един зад друг и и изпускащи отрови от опашките си и замъгляващи небето над градове и села! виж филма Зловещите сенки на кемтрейлс. Правителствата ни мълчат по този въпрос, а в предавне на Хрътките от 2011 Мин. на транспорта отговори, че това "били регулярни полети на NATO". Всъщност истината е масов геноцид!

209

FUCK YOU BORISOFF

преди 12 години

И да не забравяме Член 2, точка 1 от Конституцията на България, които гласи:Б Република България цялата власт произтича от народа и принадлежи на народа .

208

до 237

преди 12 години

Я спри доргата бе, кем-***!

207

Венелин

преди 12 години

до 236С АЕЦ-а ни закопа Костов (да бъдем точни), както и с много други неща...

206

Анонимен

преди 12 години

gledai pogled gledai viziq bez da sam psihiqtar toq e shizofrenik miliq trqbva da se vaveda v bolni4no zasvedenie

205

пешо чистача

преди 12 години

Г-н Петров и всички вие които мислите като него:КЬОРАВИ ли сте,*** ли сте какво?Какъв генерал е това недоразумение?Колкото аз съм член-коренспондент на БАН!Всичко,свързано с този болен човечец и тези около него е свързано с лъжи!За да бъде един военен генерал,трябва да е завършил генерал-щабна академия!Завършил школата на ДС,но не агент на ДС!Даже не е бил и член на БКП!

204

tosh

преди 12 години

до 237 дай доказателства ако може

203

Анонимен

преди 12 години

Абе ей Господинчо, Вашето правителство трябва да СПРЕ ПОЛЕТИТЕ НА КЕМТРЕЙЛС САМОЛЕТИТЕ НАД БЪЛГАРИЯ, КОИТО ПРЕЗ ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ СА ДЕНОНОЩНИ! Ти в коя конституция си се клел? В българската нали. А да си я чел и по-специално тези закони? Чл. 15. Република България осигурява опазването и възпроизводството на околната среда, поддържането и разнообразието на живата природа и разумното използване на природните богатства и ресурсите на страната. Чл. 28.Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление.Чл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие. Как така тези самолети ни тровят и разболяват? На каква база, по чие споразумение, с кои пари? Не, не ми казвай, че това са регулярни полети на НАТО на височина 6-8 км! Недей, защото има чного доказателства, че това не е така! Българите не трябва да се заблуждават и трябва да разберат и осъзнаят жестоката истина над главите си! Тя е реалност. БЪЛГАРИ това е също голяма тайна, която е още по-жестока от АСТА и против, която трябва да се борим!

202

Елизабет

преди 12 години

Сер-гейчо както за всичко не знае на кой свят е , та много се иска от него и да помни.Госпожата Пръмова както ни закопа за АЕЦ-а , за земеделските квоти и глътна от нашия гръб 350 000евро , така ще отрича иза АКТА ,че ни е закопала.

201

Анонимен

преди 12 години

Aide pak prednite sa ni vinovni. Da ama tiho malkom zakona 6te6e da se prieme i ot vas lumpeli. Kategori4no trqbva Traikov da si podade ostavkata da se nay4at da poemat otgovornost, ama ne na dumi samo.

200

Анонимен

преди 12 години

Абе Станишев се обяви против АСТА,ама те цоциалистите са авантаджий по природа.Следователно всеки убеден в обе да подкрепи АСТАйропейските ценности евро-атлантик и демократ,требе да подкрепи АСТА,не ли?