29

гица

преди 12 години

Е ,това червените михлюзи нямат спиране!

28

до 27

преди 12 години

ГЕРБ така изглеждаха всички

27

Чадърчета

преди 12 години

Докато има чадърче над този и онзи безобразията няма да секнат и законите ще продължат най-нагло да се заобикалят.БЪЛГАРИЯ!

26

Оле

преди 12 години

За свален филм ще гния в затвора,ама тоя *** нали е на висок покт...

25

bai shile

преди 12 години

Sisi diankov e goliama terca samo smua kravta na xorata kato vampir e eiiiiiiiiiiiiiiiiiii no she doide vreme bg naroda da razbere 4e s vampiri ne stava da se jivee normalno

24

Анонимен

преди 12 години

То пък някой, като че ли е очаквал да го накажат. Ако беше някой друг, да са го разпънали на кръст и да са го отразили широко във всички масмедии, но точно него - никога, както и всички останали от шайката!

23

Смешно ми е

преди 12 години

*** били едните а пък другите не са.Нали са от партията майка всите партии.Нали Людмила Живкова е помогнала на Дянков да учи в чужбина?Нали втория му башата е бил клечка в партията.Всеки не можеше да иде да учи в чужбина.Но лошо го научели еничерина Дянков да пие последните капки кръв на бедния българин.

22

А кога ,

преди 12 години

ще го закопчаят че не е внасял здравни осигоровки години.Нали е криминално да не се самоосигоряваш?

21

j

преди 12 години

Тоя на снимката преди две години бе като пинчер ,а сега си е направо булдог!

20

от простолюдието

преди 12 години

Едно е,, моето,, правителство да го разследва ,кога е сдал поста--- друго е дет са вика сам да си се разследва...ние тука ,асль трева пасем ! С две думи европеиска работа .

19

Анонимен

преди 12 години

Дянков е велик

18

До 17

преди 12 години

Какъв ужас?!? Приготви се за втора серия - като се махнат от властта ГЕРБ, ще настане шоу, щом им извадят кирливите ризи.А ако разбереш какви закони и далавери коват сегашните управници, ще ми е интересно да те видя на живо... Щом това е ужас, онова сигурно ще ти дойде в повече и ще го наречеш катастрофа?

17

ЛЕЧКОВГРАД

преди 12 години

НО АЗ НЕ СЪМ ОЧАКВАЛА ПРОТИВНОТО, ЧЕ КЪДЕ СЕ Е ЧУЛО И ВИДЯЛО ДА ИМА ОСЪДЕН ГЕРБЕР ЗА СЕГА, КАТО СА НА ВЛАСТ? МОЛЯ ПОСОЧЕТЕ МИ???????????

16

До 10

преди 12 години

А бе?!?Може би имаш в предвид *** от ГЕРБ и договора за ГМО, договора за планината над Банско, договора за съсипването на Витоша, договора за шистовия газ, договорrите за SOPA, ACTA, договора за заем с цел безплатно финансиране на ***, както и ред всякакви подобни неща, които ще научим чак след като паднат от власт?Много си прозорлив, ако си успял да генерираш и собствена мисъл в тази област, вместо да повтаряш тука клишета

15

Анонимен

преди 12 години

Сефте

14

kyrovnqk

преди 12 години

na dedo sladkiq da grizne mon4o

13

бай Петко

преди 12 години

Гарван, гарвану - око не вади!

12

Иван

преди 12 години

dfas Ами стани и ти депутат щом е толкова лесно.А той даже не е депутат а министър.А това наистина не е лесно - трябва не ум а много ум.Ако си седнал върху 5 лв трябва да си размърдаш *** за да си ги вземеш.Така че размърдай си *** и мозъка вместо да завиждаш.

11

dfas

преди 12 години

Какви успешни българи бе Анонимник? Тая карикатура не е българин, а депутат от ГЕРБ. И коооолко изненадващо, че са го оправдали.

10

Анонимен

преди 12 години

Това момче след година - две напуска "държавата" с едно добро CV и доста добри контакти, а вие ще си ядете цървулите, защото само за толкова ви стига акълеца. Ето че има и успешни българи ....