264

ивела манчева

преди 11 години

здравейте от Лондон!! Пиша ви за да ви съобщя , че и ние тук сме съпричастни !!! в неделя в 12 сме пред посолството !!!

263

Anonymous User

преди 11 години

До Анонимче: Ако не така, как?

262

Анонимче

преди 12 години

В интернет и аз съм Радка-пиратка, така че няма как да не се съглася с Анонимните. Съгласна съм с каузата им, и аз имам симпатии към идеята, но не мисля, че това е начинът. Не с тези средства, не и на тази цена!

261

zzz

преди 12 години

Трайчо играе пак бушон, решенията му се налагат - оставките не са решение...трябва алтернатива какво ще следва след това. Колко оставки бяха наложени последно време??? А промените??? Къде са???

260

gogo

преди 12 години

Ехоо Редакторите научете се да смятате !!!! ##################################тема -> Вдигат пенсиите догодина, ама ако има пари 241 коментаратема -> Здравей, България! Ние сме Anonymous! 298 коментараИ темата я няма в най коментираните :) значи 241> 298 Дали така смятат и заплатите ви ха ха ха ?

259

Анонимен

преди 12 години

здравей анонимос,там дето отиваш,оттам връщам,разбираш ли амигос,тоя път съм го минал,и даже асфалтирал,компредно камарадос?виж в куба либреколко е либре,дето венсеремос викаха анонимос.

258

анонимусче

преди 12 години

България спира ратификацията на ACTAdnes.bg/politika/2012/02/14/bylgariia-spira-ratifikaciiata-na-acta.151353Не можели Анонимус да променят нещата... Ами това какво е, ако не още една победа! Браво Анонимус!

257

Анонимен

преди 12 години

След анархистите в русия през 1918 дойдоха кръвожадните болшевики - който сее безаконния и не зачита частната собственост ще живее в робство и престъпници ще го управляват.

256

Анонимен

преди 12 години

АДМИРАЦИИ КЪМ ANONYMOUS!!!!!!!!!!!!!!!!!

255

Непотвърдено но

преди 12 години

Малко след предупреждението към България, Anonymous нанесоха светкавичен удар върху системата ЕСГРАОН и подмениха личността на шефа на Отдел компютърни престъпления в ГДБОП Явор Колев, предаде bivol.bg, позовавйки на източници в МРРБ.Към статията: bivol.bg/yavorkolev.html

254

анонимусче

преди 12 години

Давай напред Анонимус!

253

Венелин

преди 12 години

Музика и филми не тегля (от интернет), така че никой не може да ме нарича крадец и андрешковец!Също така мисля, че никой не трябва да ме следи в мрежата или да ме преследва заради мнението ми!!Хакерите може и да са престъпници, може да са всякакви, но в случая се борят за СВОБОДАТА!

252

римляните

преди 12 години

Dura lex, sed lex Лош закон, но закон

251

Анонимен

преди 12 години

Откога група от неясен брой пъзльовци ще диктува политиката на Велика България? Къде остана чистата и свята република на светеца Левски? Защо ни карат да легализираме кражбите в интернет? Така ли ще възпитаваме децата си?

250

arhar

преди 12 години

Кунева не си спомня , че беше Пръмова, не си спомня нищо и за Габонската афера, не си спомня нищо и за закриването на 3 - и 4 - блок на АЕЦ КОЗЛОДУЙ , не си спомня и дали е в комбина с Гоце ...Защо трябва да си спомня нещо и за АСТА ?Амнезията стана национален спорт у нас ...

249

долу ББ

преди 12 години

"Ако продължавате да мачкате хората в България, ще видите какви ще бъдат тези стъпки, но повярвайте ни няма да ви харесат."

248

Брей

преди 12 години

Като стане дума за крадене андрешковците са единни ,кат *** дет разграбват манрда , или кат депутати от различни сили дет си гласуват увеличение на заплатите........иначе се делят на сини/червени/пенбени , левски /цска , софия /провинция и пр..

247

анонимен

преди 12 години

явно никой от " творците", които сега плачат за правата си не си спомня какво излезе при проверките от НАП ? трябва да направя един доста дълъг списък на певци, музиканти и артисти, които не си бяха плащали данъци с години, като сумите на някои от тях възлизаха на милиони ! и те ще ми говорят за кражби ! те не внасят нито лев данъци за участия по кръчмите, ние сме ги били крадели ! е това си е наглост

246

gogo

преди 12 години

Сигурно скърбящото китайче (на първа страница) за У.Х. е по-важна новина за Българите от тази...Всеки сам да си прави изводи за цензурата в сайта.

245

Анонимен

преди 12 години

Анонннимин=АноннименВ този форум знаят, че нямаше още Anonymous, когато Ние ползвахме този псевдоним!!!И още дима от ваша страна, Anonymous, вашата система се пуква отново, и този път, безвъзвратно!!!