202

Статистик

преди 12 години

Загрижили се били!!!...ай сиктир бе нещастници.Една тухла ли надградихте за родината ни.Кръвчица ли проляхте за народът ни.Какво сторихте за нас, за православието и за народа ни?Мизерници!И много моля, тези които плюят по Русия, да почетат малко история.Няма да е зле.

201

за НФБ..

преди 12 години

..методиката ше я видиш....като стане бензина 3-лв., а газта 2!Тогава и яденето ти ще бъде ,по друга методика!Те руснаците се грижат за ....тая "методика", ЯКО--не си ли забелезал???!!

200

Баба Мара...

преди 12 години

целата позитано-20 е купена от хамериканците.Пирински/..др.Зайков/..нали се е очувал в Хамерика ,бе..вие за балама ли го имате?Егати , наивниците....

199

ЧЕРВЕНАТА СНАХА....

преди 12 години

...НА ПАРТИЯТА ---БКП/бсп-МЕГЛЕНА КУНЕВА....е от същия модел:ЗАТВОРИ РЕАКТОРИТЕ НА АЕЦ-КОЗЛОДУЙ ....ЗА ДА СЕ ХАРЕСА НА БРЮКСЕЛ !НЕ ВЕРВАЙТЕ НА КОМУНИСТИТЕ, ОТ ПОЗИТАНО-20, ...НА ГЕРГОВЦИ,ПРЪМОВЦИ, СТАНИШЕВЦИ, ПИРИНСКИ И ПЪРВАНОВЦИ......!УОРЛИК .....ИМ Е СТАРА СИМПАТИЯ---ТЕ РАБОТЯТ ПРОТИВ РУСИЯ....защото парите са в АМЕРИКА!АКО ИСКАХА "РУСКИ ЕНЕРГИЙНИ ПРОЕКТИ"....ДА СА ГИ НАПРАВИЛИ ДО СЕГА!ТЯХ-----ПАРАТА ГИ ИНТЕРЕСУВА....ДРУГОТО СА ПРИКАЗКИ И ПРОПАГАНДА!!!!

198

от БКП/бсп...ОБИЧАТ.

преди 12 години

....ПОСЛАННИКА НА САЩ --УОРЛИК....ха,ха,хаааааа...ОСТАВЕТЕ ПРИКАЗКИТЕ ИМ!..НАЛИ , ЕЛЕНА ПОПТОДОРОВА ,МУ Е ПЪРВА ДРУЖКА И ПОМОЩНИК В ЕНЕРГИЙНИТЕ ПРОБЛЕМИ??ПОМАГА МУ ДРУГАРКАТА ....С КАКВОТО МОЖЕ, СРЕЩУ ......"СКРОМНО" ЗАПЛАЩАНЕ!КОМУНИСТИТЕ СИ ПАДАТ ПО ДОЛАРИТЕ ,БЕ....НЕМА ПРОБЛЕМИ!ВСИЧКИ ПОСЛАННИЦИ СА СМЕНЕНИ----Е.ПОПТОДОРОВА ....НЕ!*** , ОТ БКП/бсп..ВИ ЛЪЖАТ:....БКП/бсп, направи ли нещо за АЕЦ-Белене?????Не , разбира се ..изкопаха един голем ГЬОЛ---ГУШНАХА ПАРИТЕ И .до тука!

197

Сашо

преди 12 години

Да, приятели, Америка много се е загрижила за нас. Генерал-губернаторът се труди с пот на челото за нашето добруване. Чудя се само, защо не ни предложи Hi-Tec от Силиконовата долина - хем нискоенергоемки, металоемки и т.н., хем ние ще се почувстваме горди и достойни люде от предните редици на световната цивилизация. Нещо от областта на нанотехнологиите? А ни занимава със шистов газ и реактори. Америка ни мисли вече за прочетен вестник, та ни изпрати тоя! След Пардю, Боулън, и другите преди него!

196

Цветан Караилиев

преди 12 години

За всички стана ясно в разгара на тази зима необходимостта от строежа на нови и възстановяването на съществуващи реактори.Зелената енергия е скъпа,несигурна,недостатъчна и служи едва ли не само за рекламни цели.България може и трябва да стане енергиен център на Балканите,ел.енергията ще е по-все търсена.Не може да сключваш договори за доставка на ел.енергия и след това да не можеш да ги изпълниш,реномето на енергийния пазар е като на всеки друг,носи загуби или печалби.

195

до 247

преди 12 години

Да си стискаш пъпките и да бегаш при мама бе пипонь.Те без пари ще ни направят реактора...Два американски, построени в Козлодуй са по-скъпи от цялото Белене бе ***.Бегай...и мисли преди да драскаш!

194

rumen221

преди 12 години

За ЕНЕРГИЙНАТА СИГУРНОСТ, ШИСТОВ ГАЗ СЕ ДОБИВА САМО В ПОЛУ-ПУСТИННИ И ПУСТИННИ МЕСТНОСТИ Защото след десетина години добив ВСЯКА МЕСТНОСТ СТАВА ПУСТИННА!!!- Проблема енергийна сигурност, не е нито труден нито сложен за решаване... - ОСНОВАТА НА Българската енергетика през следващите 50-100 години е АЕЦ Белене! Тя е ВЪПИЮЩА НЕОБХОДИМОСТ В нея задължително трябва да се инвестират ЧАСТНИТЕ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ!!!- Земеделската земя е вечна!!! Затова шистов газ от Добруджа СРЕЩУ ПРЕВРЪЩАНЕТО И В ПУСТИНЯ - изобщо не ни трябва 1. АЕЦ Козлодуй ТРЯБВА да работи само за вътрешния пазар, защото е правен с нашите пари и себестойността на тока от него е само 0,169 стотинки СЕГА КУПУВАМЕ ЗЕЛЕН ТОК ПО 75 СТОТИНКИ!!!2. Необходимо е днешните - "Свободен" и "Регулиран" пазар, наложени от "Енергийната мафия", да се заменят с доказано работещия... - "Регламентиран (чрез закон) пазар и разделяне участниците в играта на:- Производители;- Преносители; - Търговци на енергия!Що е това...? Това разделение ще ликвидира днешния монопол на ЕРП-тата и ГАЗОВИТЕ МОНОПОЛИСТИ1. Печалбата на Производителите Преносители трябва да се лимитира до 10% и се въведе контрол на инвестициите.2. Търговците на енергия, да продават до 50% от консумацията в най-много три (от общо седемте) социално-икономически Области (ЗЗК) и с лимитирана печалба до 10% (ЗЗК).3. Едва при тези условия - Пазара решава проблемите...4. Зелената енергия не е само свръхскъпата от "Възобновяеми" източници..., а и всяка друга "Невъглеродна"... Ядрената също е "Зелена", при това е неприлично евтина себестойността на козлодуйския ток на 1 до 4-ти реактори беше 0.2, а от Белене ще е 3 стотинки !!! ЗАТОВА КОРУМПИРАНИ ЕВРО-ТАРИКАТИ НИ КАРАТ ДА ГИ ЗАКРИЕМ!!!5. Шистов газ не ни трябва, защото в България има разработени и "запечатани" уранови находища, със залежи за стотици хиляди години..., чрез които можем да станем не просто Свръхнезависими..., а ЕНЕРГИЙНИТЕ ГОСПОДАРИ на Европа!ЗА СЕГА ОБАЧЕ ЧАКАМЕ ШЕВРОН ДА НАПРАВИ ТЪРГОВСКО ОТКРИТИЕ, НА АНТРАЦИТНИТЕ ВЪГЛИЩА В ДОБРУДЖА, ЗА ДА ГИ ОБЯВИ ЗА СВОИ- За да се случи всичко това, обаче..., е необходим Патриотизъм и "Политическо дупе", а не чуждопоклонничество...и алчност...! Всичко друго е от Лукавава и от Златния телец!

193

за 240

преди 12 години

предлага диверсификация и разбиване на руския монопол, проста пръчко - еди американски атомен реактор в Козлодуй ще реши проблемите ни за 50 години напред....

192

за 241

преди 12 години

Германия добива шистов газ от 1956 година, мога тсами хората

191

Анонимен

преди 12 години

МАЗЕН

190

20 %

преди 12 години

С 20 %, горивото по-евтино в САЩ.Дайте му на човека да си бие спринцовката. А налейте му и една ракия, с цигарка-марихуана нали!Сигурен съм, че ГЕРБ ще защитят чинно поклонно интересите на: А кажете на кого ! + САЩ - България

189

Анонимен

преди 12 години

американците не идват, за да ни помагат. Който мисли така е гледал много американски филми

188

Анонимен

преди 12 години

що не идат да дупчат в Германия или Франция? И те зависят от руския газ! Излиза, че ние сме им по-скъпи на американците. Мноого благодаря, ама не ща!Само да не ги ядосаме, че за секунди ще ни спретнат една Босна, а имат бая бомбида хвърлят. А и си знаят пътя още от Втората световна - бая българи утрепаха!

187

Анонимен

преди 12 години

239, умерено *** си.К'во предлага губернатора:евтин газ ли или за нас мърсотията, а за тях парите.

186

умерен

преди 12 години

*** простите пръчки сте, скъпи сънародници - плащате най-скъпия газ в Европа и с пяна на устата плюете САЩ дето единствено може да ви измъкне от лапите на Газпром и ***, като румен Офчи......всеки народ си заслужава управниците а и цените да добавя аз

185

ДАВАЙ

преди 12 години

УОРЛИК ЗАБИЙ ЗНАМЕТО НА КОНФЕДЕРАЦИЯТА НА НАШИЯ ПАРЛАМЕНТ И ...ONLY IN AMERICA

184

към 235

преди 12 години

Това е цитат от книгата на Джон Пъркинс"Тайната история на американската империя".

183

Анонимен

преди 12 години

Ние, икономическите убийци, сме виновни за създаването на първата истинска световна империя. И ние действаме по много различни начини. Но вероятно най-употребяваният е набелязването на дадена страна, която има ресурси, необходими на нашите корпорации (като петролът), и после ние даваме голям заем за тези страни от Световната банка или от нейни дъщерни организации. Но парите на практика никога не стигат до държавата. Те отиват в големите корпорации за изграждане на инфраструктурни проекти "