11

kir

преди 12 години

Тъпия жабар, ако беше си напуснал кораба последен (за което му и плащат ), можеше и без затвор да мине. ***. Никой не трябва да го съжалява тоя ***.

10

Анонимен

преди 12 години

Намалете му присъдата на човека на 250 години при добро поведение да може да излезе след 100 да речем ще му се отели вола 2 хилядолетия в затвора д

9

До Рони

преди 12 години

Ти *** ли си или си психо,а може би и двете,ами *** съдят го за всеки смъртен случай,за всяка грешка и му се събират тези годинки и помисли дали ще може да излезе и с амнистии,а не както в Б-я голямото престъпление консумира всички останали и така всеки престъпник получава едно нищо за всички свои престъпни деяния.До кога ще се въдят такива *** в Б-я като този Рони бе пфууу каквито хората такава и държавата,само простотия.

8

Анонимен

преди 12 години

2500Г. ЛИ? МАЛКО СА МУ, ЗА ТОВА КОЕТО Е НАПРАВИЛ! СЛЕД 2500Г. ЩЕ СИ ИЗЛЕЗЕ И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ПОТАПЯ КОРАБИ! ТРЯБВА ДА МУ ДАДАТ ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА! ЗА *** ТАМ В ЗАТВОРА!ХАХАХА

7

до 8

преди 12 години

е как точно да ги дисциплинират? щом не трябва да лежи капитана в затвор според теб каква превантивна мярка ще е по удачна? не мога да повярвам че има толкова елементарни хора като теб.капитана се е помислил за всевишен и е удавил 32 човека след това е и избягал от кораба и ти ще ми казваш "Станалото-станало" .да пич станало е но за да се предодврати тоя *** не трябва да помирисва чист въздух до края на живота си (ако се докаже вината му)

6

Рони

преди 12 години

Това наистина може да се случи само в Жабария, където *** е пълна. И как по-точно ще ги излежи тези 2500 г. затвор? Може би ще го погребат в затвора, а след 2500 г. ще изнесат гроба му на свобода. Сигурно това наказание ще върне умрелите или ще компенсира живите? Станалото-станало. Вместо да правят простотии да си дисциплинират капитаните, защото това е начина да се спасят бъдещи удавници.

5

Анонимен

преди 12 години

Пълни глупости ,накрая ще се окаже луд и невиннен .Жабария е известна с кретенското си правораздаване .Хора осъдени за по 8-9 до 20 убийства излизат от затвора след 10 години .а тук се касае за катастрофа ,след 5 години ще се окаже невинен .А и вчера на подобен кораб на същата компания са се отровили над 100 души ,да сте чули за това .Няма и да чуете ,парите почнаха да играят .

4

Лош съд

преди 12 години

Скетино бързо искай бг гражданство и идвай тук да те съди бг независим съд - мах 2 год амаУСЛОВНО !

3

МИМ

преди 12 години

да дойде да го съдят у нас. ще го изкарът чист като момина сълза.

2

Уйович

преди 12 години

Нема значение. Молдовската стриптизьорка ще го дочака. И ще му носи салам в панделата, и по един чифт прашки на седмица (юзвани).

1

White Rabbit

преди 12 години

2500 години ? АХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХХАХАХАХА , по-голяма глупост от това е присъдата на Цар Киро