371

гласоподавател

преди 12 години

Като знаем, че с какъвто ум ляга със същия не става, съм крайно скептичен с "твърдостта" му, нищо, че е вече на възраст... Подкрепям 447-и. Само референдум ще го спре...

370

чичо Тиквичка

преди 12 години

Ако Борисов остане твърд по темата шистов газ, си затварям очите пред многобройни негови недостатъци. Хора, искайте референдум и отхвърлете завинаги тази извънредно опасна за нашата природа спекулация на финансовите акули!!!

369

Анонимен

преди 12 години

Природата?! Глупости - магистралите са му приоритет, дреме му за природата. Да си припомни как постъпи с археолозите! Приоритет му е да гъзолизничи американците и всички други заемащи високи посотове в ЕС, но не и собствените се избиратели. За 2 г преминахме през галяма метаморфоза - лош мат'рял, кучет, *** сега мързеливци. Дали любимата му Хилари би си позволила така да обижда тези които са я избрали да заема този пост?!

368

Анонимен

преди 12 години

Evala ,sega ako otkajete i bazite koito iskat tia tapi amerikanci ,vi obiaviavam za nai uspeshnia sred nai uspeshnite politici ,obichashti naroda si

367

Пора

преди 12 години

Дано да е така, но като зная че лъжата е бога на политиците силно се съмнявам

366

Гласоподавател

преди 12 години

РЕФЕРЕНДУМ по темата "шистов газ"!!! Това ще сложи край на "този рекъл, онзи казал..." Аз не знам прав ли съм по тази тема, но това не е и нужно. Виж, на управляващите им трябва мнението на избирателите. Но не манипулирано!

365

АМАН

преди 12 години

Тези еколози защо не живеят в гората,ами потребват ток,вода и други доволствия!Ако са такива пичове нека наистина да живеят "пощадно" за природата!Погледнете ресурсите дето се хабят само за 1 паста за зъби!Що си мият зъбите,нека да спестяват ресурс!?Баща ми работи в минодобивенкомбинат,заплатите са сериозни,ама и грижите за околоната среда също!Защо и това да не е така,а се поддаваме на продажници на националните интереси?

364

АМАН

преди 12 години

По-непрозорливи хора от БГ няма!Чудим се за АЕЦ-а, Румъния постой Черна гора и печели!Сега и за газта, там пробиват и ще печелят, а ние се подаваме на шепа продажници на Газпром!Хората правят зим.курорти, а шепа продажни еколози шашкат цялата държваПосле няма да се чудим защо,някой държави се развиват,а ние рупаме "еко ***",щото ни мързи да "сеем картофи" и всичко купуваме от "еко македения и еко турция".Искаме да сме силни,ама силата е правопропорционална и на енергийната независимост!

363

Анонимен

преди 12 години

иран е основната причина за визитата!!!

362

Анонимен

преди 12 години

4371300 години България е оцеляла без компютри. Хващай си компа и го изхвърли през прозореца.

361

Анонимен

преди 12 години

Браво на Борисов!

360

БАЧКАТОР

преди 12 години

От 1300 години народа български живее по тези земи и за това време е успял да оцелее без шистов газ. Ще успеем и занапред. Обаче без вода, жито и грозде едва ли ще оцелеем. Така че не закачайте Добруджа, а си фатайте пътя за Ю ЕС ЕЙ , разни Шеврони и прочие ***.

359

ер

преди 12 години

Последното нещо,което вълнува Хилари е шистовия газ в България.Ние сме незначителни за тях.Това е само прах в очите на простата маса.Тази Американска принцеса дойде тук да подготвя съюзниците(от нас се искат базите) за предстоящата война в близкия изток.На всеки е ясно,че скоро Израел заедно със САЩ=НАТО ще започнат война.И главната цел не е Сирия, а Иран.

358

Д-ра

преди 12 години

На твърд се правиш а? Ще клекнеш след изборите ако ги спечелиш, ако не тогава няма значени за теб нали?

357

до 433

преди 12 години

ще ти повярвам, ако ти и децата ти отидете да живеете на 1 км. от мястото на сондажа. когато те видя ти и децата ти да пиете вода от чешмата и да ядете зеленчуци от градината, ще ти повярвам.

356

Анонимен

преди 12 години

432Свободен си да произвеждаш еко храни, колкото поискаш. Стига с това другите да правят нещо, което ти смяташ за правилно.Всяка технология, при авария замърсява. Според застрахователните компании, вероятността да се случи авария при сондаж за шистов газ е 0.06%.

355

анонимен

преди 12 години

целия свят е полудял по еко храни. ние вместо да произвеждаме еко продукти и с парите да си купуваме газ, правим обратното. децата ни ще ни съдят след време.метода за добив на газ може и да е много добър , но като се спука една тръба на повърхността , или на 100 метра под повърхността, става страшна беля. точно както се спука тръбата, който отвеждаше извлечения нефт на една платформа до Мексико. безопасен метод, но със тръби, които се пукат ?

354

Анонимен

преди 12 години

Разбира се, че когато руснаците ни продават газ, това са руски интереси. Ама руснаците си го добиват в Сибир и си батисват сибирските гори, нали? Не са тръгнали да съсипват добруджанските ниви.

353

Money money money

преди 12 години

От последно приетите промени в Закона за концесиите, Закона за горите, натиска за добив на шистов газ, легализирането на ГМО, вдигнатата цена на естествени продукти с марка "Стара планина" се вижда, че наистина природата е на първо място. След парите.

352

анонимна

преди 12 години

"Посетители" 2 и г-н Борисов .............. !