29

Def

преди 12 години

А онколозите защо не апелират за намаляване на СТРЕСА? От СТРЕС се получават всички болести!!!!

28

Анонимен

преди 12 години

Преди години след една операция лежах в реанимацията, а сестрите си пушеха. През деня се поскриваха на стълбите, но вечер си пушеха най-спокойно. Да не говорим, че и докторите пушеха.

27

Анонимен

преди 12 години

"Едно време имаше ЕРГЕНСКИ данък, сега трябва да се въведе ПУШАЧЕСКИ данък към 25-30 %!!!"Селяндурино, то си има данък - акциз. Върху вредните и луксозни стоки е този данък. Акцизът върху цигарите е около 70% от цената им. Като си *** си трай и не скачай, да не те скъси някой с една глава.

26

Кики

преди 12 години

През юни ми направиха операция на гърдата в Шумен.Докато ме подготвяха за упойка единият доктор си пушеше в операционна зала.

25

predlojenie

преди 12 години

На всички женски пушачи вместо цигара имам предложение- ще има дам да лапнат нещо по-здравословно - една сладка близалка

24

Анонимен

преди 12 години

АКО НЕ ПУШИТЕ ЩЕ ЗАПРИЛИЧАТЕ НА ТОЗИ ЦАЙС-***

23

ПУШЕНЕТО Е ПОЛЕЗНО

преди 12 години

Който не пуши е половин човек-незнаете какво изпускате *** не-пушачи!

22

Яростен анти-пушач

преди 12 години

Ех че са нахална и гадна *** тези пушачи! Добре бе, по целия свят забраняват пушенето в заведенията и клубовете/дискотеките са препълнени. Хаха, щял да пострада бизнесът в ***. Как ли пък не. Ако не се забрани ТОТАЛНО, трябва всеки пушач да се подпише, че НЯМА ДА ИМА ПРАВО НА НИКАКВА ЗДРАВНА ПОМОЩ, понеже пушенето е напълно доброволен и съзнателен избор и всеки трябва добре да си е помислил преди да го направи. Може ли в Румъния, Гърция, Сърбия и т.н да е забранено а не при не?!?!?!?!?!

21

kritik

преди 12 години

vsi4ki pu6a4i da se kastrirat!

20

Анонимен

преди 12 години

Онколозите от болницата в Стара Загора пушат дори в кабинетите си. Как ли са се обявили за забрана на пушенето?

19

Дали

преди 12 години

пък стресът от "хубав" живот не е по - определящ фактор ? Познавам 4 -*** с диагноза рак ,който не са пушачи.Двама от тях мир на праха им.

18

NEL

преди 12 години

...ПУШАЧИ...НАРКОМАНИ...АЛКОХОЛИЦИ...РАЗЛИКА НЯМА...ЛИПСА НА ВОЛЯ ТОВА СЕ КАЗАВА...

17

Пешо

преди 12 години

Ние пък пушачите искаме забрана на онкологичните заболявания!

16

ЛЕКАР

преди 12 години

Ние,лекарите-диетолози, предлагаме да се забрани незабавно продажбата на хранителни стоки!Започваме подписка с цел пълна забрана на яденето, което е фактор за затлъстяване, и оттам до инсулти, инфаркти и тнт.

15

horus

преди 12 години

Искали забрана за тютюнопушенето - подкрепям напълно ама питам - българската армия що ще прави ?!?! над 90 % от военните *** са пушачи - същите дето твърдят че "пазят" държавата и работят "тежка и изнурителна работа" - то тялото му направено на нищо от цигарите тръгнало "държава да пази от външни врагове" ?!?!? Ей, сега вече останахме без Армия !

14

Blue_light

преди 12 години

Лицемерна е политиката свързана с пушенето . Измислят се предимно глупости, с които занимават обикновените хора насъсквайки ги едни срещу други. Разделяй и владей . Ангажирай съзнанието на масите с глупости ,че да нямат време да виждат истинските проблеми.Ако имаха истински морални мотиви щяха да забранят производството на цигари и готово нали ?Щом нещо се произвежда, то ще се продава ,купува и използва.

13

Заро

преди 12 години

Който му се пуши да си излиза извън заведението и да го прави ,не съм длъжен аз като непушач да му дишам дима ,той разваля въздуха в заведението не аз ,затова предимството е на непушача!

12

Анонимен

преди 12 години

Ако българите не купуват поне един ден цигари, мафията сериозно ще закъса с доходите си!

11

МЕН

преди 12 години

ЕДНИТЕ ИСКАТ ДА МИ ОГРАНИЧАТ ДОСТЪПА В ИНТЕРНЕТ , ДРУГИТЕ ДА МИ ЗАБРАНЯТ ДА ПУША. АЙДЕ СИИИ.......МАЙ...ТА.... ТО АКО СЛУШАМ ОНКОЛОЗИТЕ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ИМ СТАНА ПАЦИЕНТ, ДА НЕ ДАВА ГОСПОД

10

...

преди 12 години

Да забранят по-добре консерванта Е 250 в колбасите и много други продукти . Защото от него *** и пушачи и непушачи - пак от рак. Подсладителя аспартам е също голям кошмар-консумирате го с дъвките, евтините безалкохолни, дори Кока-кола лайт и Питбул са бъкани с него( напишете тези названия в гугъл и се информирайте ). Само че хората дори не подозират какво приемат всеки ден с храната си .Пушачите поне са наясно (