27

Анонимен

преди 12 години

sega da q izkarat i tazi luda wizofreni4ka i tolkoz. zal za bebeto i za maikata

26

Мамантос

преди 12 години

*** *** -- поддържани от любимия ви ЕС. От там нареждат на местната колониална гарнитура да не закача *** за нищо, т. е. да им гарантира свръх-права и почти нулеви задължения.

25

осиновител

преди 12 години

дай боже това дете по скоро да си намери достойни родители ..!няма значение дали то е родено от някоя българска ***, ромска бедняшка или турска женица без пари ...Не трябва да бъдем съдници ..!Съдници, български бащи, искам да ви попитам дали сте уверени, че децата на които се радвате в къщи са наистина от вас заченати? Не бъде уверени в това, поне така статистиката говори ..!Не забравяйте, че и вашите верни съпруги са доста сексуални и се поддават на удоволствия с чужди мъже ...

24

Ne e werno!

преди 12 години

Вижте в римската махала :)

23

до 25

преди 12 години

Явно могат да го изоставят за някои хъхрещи етноси това е бизнес ако не ги изоставят продават ги и обратно

22

ооо

преди 12 години

***, трябва смъртни присъди за всяка една такава "майка"! Раждат ги и ги хвърлят, то и животно не можеш така да изоставиш, а какво да говорим за човек. Няма значение дали е ромче, българче или друг етнос, въпреки всичко е човешко същество. Има жени, дето с години се борят за дечица и ходят по мъките и не става, а на тези Господ им е дал, а те ги изхвърлят!

21

флаш

преди 12 години

Тази новина наистина ме разплака. Вчера загубих бебето си. Някой хора правят всичко възможно и биха дали всичко, за да държат в ръцете си такавя ценност, а други просто я захвърлят..... немога да си представя какъв човек трябва да си, за да го направиш, а било то и ***. Това не са хора!

20

Анонимен

преди 12 години

И за какво я търсят. За да я настанят в защитено жилище, за да й отпуснат пари за превенция против изсоставяне, за да й дадът 101 вид помощи и обезщетения от нашите данъци?! Или за да я осъдят и тикнат в затвора за 5-6 годинки да си помисли за това какво е направила, или за да я стерилизират?

19

Анонимен

преди 12 години

Животните се грижат за малките си!Такива "хора" които изоставят децата си нямам думи просто!!!!!!

18

Анонимен

преди 12 години

Майката ли ви трябва? Търсете я на магистралата. Просто бебето пречи на бизнеса.

17

Def

преди 12 години

Задължително да им се монтират спирали на тия от етноса с неограничените права и нулевите задължения!!!!!!!!!!!!!

16

SHE

преди 12 години

Клетата, малка душица...

15

Анонимен

преди 12 години

Този път Айше поне е имала малко акъл да го изостави в болницата, а не да го метне в контейнера. Така поне бебето ще оцелее, а иначе че пак ние ще го храним то си е ясно от сега. Ама дали ще е в дом или ще живее от помощите, които трайно безработната му и самотната му майка на 15 деца от 10 бащи получава е все тая.

14

Мария Антоанета

преди 12 години

Абе кастрирайте ги *** още като се родят. След това вече става късно, защото докато нормалните момичета завършват поне гимназия, те нямат и основно образование, но за сметка на това имат вече по 4-5 деца. Един път получават социални помощи, втори път детски, трети път ползват здравни услуги безплатно, ток и вода безплатно. Що им е да се интегрират?По една гилотина в махалите и за 1 година чувствително ще се подобри положението.

13

стели

преди 12 години

поредното цигле,за което държавата ще се грижи с нашите пари..

12

до 7

преди 12 години

много добре знам какъв квартал е "Бенквски" имано заради това съм написала "-маалата"..сещаш се, че говоря за катакомбите до блоковете нали?дали бих писала такова нещо за хората живеещи честно от труда си?...или за голите *** населяващи копторите?Искрено съжалявам, че страдате от набезите им!Именно заради това, че българи страдат от набезите им, призовавам за някаква промяна..но кой де ме чуе...и не съм "*** ***" ;) можеше поне женски род да използваш...жена съм..от Ямбол ;Р

11

Алов

преди 12 години

Толкова ли не можа да го изхвърли в мякой контейнер , а го е оставила та други да му берат кахъра.

10

даниела

преди 12 години

дано поне се намери кои да го осинови детенцето

9

валя

преди 12 години

абе,честно да ви кажа,по-добре да го оставят,отколкото да го уморят от глад,както имаше случай скоро!

8

тео

преди 12 години

и ако я намерят какво?