117

nqkoi

преди 12 години

ei bai-hi zavistliv ti kiorav li si kvo pishe,che choveka si dopushval cigarata otvan ,stiga si sral po horata bez da prochetesh dori i statiata

116

пич

преди 12 години

хайде сега, бакшиша е виновен, и какво като е осъждан, дай да го псуват разни *** (не оправдавам постъпката му) но вижте до какво водят вредните навици, нали ви казвам, че пушенето е вредно.

115

Are

преди 12 години

Темерут ти си *** чичка...

114

Див Петел

преди 12 години

Добре го е набил. Баси наглеца-ще ми влиза в колата с цигарата и даже няма да си помисли да пита дали е удобно. Такъв само бой го оправя.

113

Анонимен

преди 12 години

taksidjiqta da se nabu4e na kol

112

Анонимен

преди 12 години

Ето какво е станало (според очевидец): момчето и момичето са се качили на таксито, като момчето било с цигара. Шофьора му казал да не пуши в колата, момчето излязло да допуши, но по някаква причина взело да се кара с шофьора. Той също взел да се кара с момчето, при което накарал момичето да напусне колата.Момчето и момичето тръгнали към друга кола, онзи шофьор се съгласил, като момчето продължавало да говори по адрес на предния шофьор и накрая го напсувало на майка. Онзи слясъл от таксито...

111

555

преди 12 години

Това, че е криминално проявено лице, не значи, че не може да управлява автомобил. Това, че е престъпник, не значи че не може да мине психо тест. За съжаление, освен ако не се въведе доживотен затвор за рецидивистите, няма как да се държат такива типове далеч от улицата. Влизат, излизат, напред назад.

110

E

преди 12 години

toj bak6i6 go razkatahme ot v4era go dav4em ) Ama si go zaslyjava prostaka my s.....

109

Анонимен

преди 12 години

И току не видиш ли изведнъж бакшиша се оказал стар познайник на тъпите куки. Ами господа куки кой му издаде на това КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНО ЛИЦЕ удостоверение за психологическа годност, как изкара курса за таксиметров шофьор ? Вземете ги стегнете малко по малко

108

ФФ

преди 12 години

Пуснат ли и втория лъч на метрото бакшишите и тия на маршрутките ще изгладнеят още повече,демек ще станат още по нервни

107

Анонимен

преди 12 години

Не е попаднал на някой психар бакшиша нагъл!

106

Темерут

преди 12 години

Рони Колман многократен мистър Олимпия, на 38 години беше в разцвета на силите и кариерата си на боди билдър номер 1 в света!

105

Темерут

преди 12 години

За други активни спортисти не мога да кажа, но Йордан Йовчев, е на тази възраст :)

104

Темерут

преди 12 години

Човек на 38 години, е по-издръжлив, от младеж на 19, поради простичкия факт, че младежа тепърва развива и силата, и издръжливостта, си. Докато 38 годишният може да няма експлозивна сила, но има по-голяма издръжливост, а и страшно много зависи, от физическата закалка на отделния индивид.

103

Пропуск

преди 12 години

127 е отговор на 123.

102

Пропуск

преди 12 години

Първия въпрос, който повдигаш е важен, може би трябва да се проверява. Аз не съм 100% запознат с бакшишния бизнес, то той доколкото знам е по-скоро като франчайз, отколкото като трудов договор, тоест всеки плаща някаква такса на фирмата за логото и диспечерски услуги, и оттам нататък е сам за себе си. Затова и контрола може би е по-малък от оптимално.Иначе за разцвета на силите, поне чисто физическите, няма да се съглася. Колко активни спортисти на 19 и колко на 38 има?

101

Анонимен

преди 12 години

Ами това е нормално - не те кефи даден шофьор/марка на такси, отиваш и си вземаш друго. Сега побойника трябва да разбере какво значи "с цялата строгост на закона".

100

Пропуск

преди 12 години

А може би момчето просто не е искал да влиза в схватка. Може да е изискан джентълмен от изтънчето семейство, за който такива неща са над нивото му. Все пак вижте как тактично е оставил приятелката си сама в колата със съмнителен тип-рецидивист щото не може да пусне цигарата.Тоя бакшиша вместо да се бие, е трябвало направо да кара с момичето, да я наебе и да я върне, тъкмо тоя да си допуши. И той доволен, и тя щеше да е доволна, все пак като приятелка на пушач твърда *** сигурно не е виждала.

99

Пропуск

преди 12 години

Ако просто си е пийнал нямаше да му е проблем да се защити срещу чичкото. Ако е бил на кирка, значи пушенето не му е единствения проблем.

98

Темерут

преди 12 години

Пропуск, друго е важното тук: Как така, на какво отгоре, ще допускат криминално проявен тип да е таксиметров шофьор? Тия не изискват ли свидетелство за съдимост, когато наемат някого на работа, или тоя си е бил сам шеф? Колкото до 38 годишния чичак, хич не се изказвай толкова глупаво, че точно в тази възраст човек е в разцвета на силите си, а не когато е на 19.