7

До 8

преди 12 години

Идеята е,че който наема градината , плаща по 4-8000 USD (Мерцедес, Джей-Зи, Google и т.н. ), и после те си преценяват дали да ти искат вход на теб или да ти е безплатно ;)

6

axaxaxx

преди 12 години

е как Входът за градината е безплатен. През останалата част от годината клиентите плащат от 4000 до 8000 щатски долара на де...първо е безплатен а през останалото време плащат по 4000-8000 USD...да не е по 40-80 USD на ден билет? 4000 за да влезеш в някакъв парк не е ли множко а?

5

ъ??

преди 12 години

къде го този парк? аз живея в ню йорк и не знам за нищо такова! адрес моля???

4

АЗ

преди 12 години

колко сме завидни Българите Нали? нали е в немотия в БГ та всичко ни се вижда излишно харчене, затова междублоковите пространства в БГ приличат на поле слев война, изоставени и забравени. хората б българия ценят хубавото но не се трудят и не харчат ако не им е в апартамента. та завиждай Българино и ругай, за това сме на тоя хал в БГ

3

azz

преди 12 години

Тъпотия, само се чудят каква простотия да измислят. Затова има различни сезони и всеки има своя чар, не през лятото да си правиш зимна градина да й се любуваш и обратното. Бунт срещу зимата, аз бих казала - бунт срещу природата!!! Не сме дорасли да се бъркаме навсякъде и да объркваме всичко!

2

Българин

преди 12 години

"пърформанси"!?! Някой псевдо журналист отново е ревил, че ще впечатли читателите употребявайки подобни езикови недоразумения...

1

Име

преди 12 години

Цитирам: - "е разположен на площ от 454 кв. м."- "Пространството е изпълнено с дървета, скали, пейки за пикник."- "киновечер на ливадата, състезание по пинг понг, дегустация на вино, футболни мачове."На мен ми ли ме се струва твърде малка тази площ от 454 кв.м. или някой редактор неволно е допуснал грешка при преписване на статията?