273

317

преди 12 години

Българите поне работят за разлика от твоите любимци щом така ги защитаваш! МАЛЯКИ МЪРЗЕЛИВИ! ФАЛИРАЙТЕ И ДА ЩЕ СЕ РАДВАМ НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ВИ ИЗДЪРЖА ВЕЧЕ!

272

do 318

преди 12 години

Kvi 100 leva be pich, ti kakvo chistish kenefi il ?

271

хма

преди 12 години

ТО ОТ БЪЛГАРИЯ ПО ЗЛЕ НЯМА С ЗАПЛАТИ ОТ 100 ЛВ КАК СЕ ЖИВЕЕ!!!!ТА НИЕ СМЕ ФАЛИРАНИ ПО РОЖДЕНИЕ САМО 4Е НЯМА КОЙ ДА СИ ПРИЗНАЕ САМО В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ ИМА ЖИВОТ - БЪЛГАРИТЕ .....С 50 ЕВРО ЗАПЛАТИ СМЕ ГОРДИ 4Е СМЕ ПО ДОБРЕ ОТ ГЪРЦИТЕ-А ПО ДОБРЕ ЛИ СМЕ НАИСТИНА ? НАРОДА Е ВКАРАН В НЯКАКАВ СЕРИАЛ ОТ КОЙТО НЕ ИСКА ДА ИЗЛЕЗЕ...

270

отмъщител

преди 12 години

Българинът е ***. Не си гледа на*ания гъ*, а чака със злорадство да види краха на Гърция. Няма да го видиш, Андрешко, защото там са заложени огромни интереси и пари и големите има какво да губят. Гледай си в празната паница и в скъсаните *** и се опитай да пораснеш. НЕ БЕРЕТЕ ГРИЖА ЗА ГЪРЦИТЕ. ТОВА КОЕТО ПИШЕ ТУК Е ПРОМИВАНЕ НА ГАНЬОВСКИТЕ МОЗЪЦИ.НЯМА ПО-НЕЩАСТЕН НАРОД ОТ БЪЛГАСКИЯ. БЕДЕН ГЛАДЕН ЛЪГАН НО ПО-ВАЖНОТО Е ,ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГО ЛЪЖАТ И ОГРАБВАТ И СЕГА!!!!!!!

269

Видов ден

преди 12 години

Ти си за жълта книжка бе пич!За нищо не ставате, само големи усти отваряте, ама скоро ще си отворите и г*зовете!

268

antiglobal

преди 12 години

Тия не разбраха ли, че колкото повече мърдат, толкова повече им влиза еврейския к*р!

267

няма далавера

преди 12 години

Тия сто милиарда, които уж им опращават, те на практика не са получили, тъй като им пробутаха втора ръка военна техника, която струва, колкото старо желязо.Просто техните политици са направили далавери заедно с банките с оръжейни фирми някои чужди държави износители на втора ръка оръжия - срещу фантастични комисионни.На практика на Гърция нищо не опрощават.

266

класик

преди 12 години

продадоха ни като роби на ЕС.--така е. работническата класа по целия свят са роби. Карл МарксА да те видя сега, как ще спориш с Маркс!

265

до гръцкис идиотис

преди 12 години

ГЪРЦИЯ=ЕЛЛАДА=ВИЗАНТИА=РОМЕА=ИОНИА-АРГОС/АРГЕАДИ-ДОРИАС-ЕОЛИА-АХЕА-МИКЕНА-ДАНАИА........... ВИ Е СЪЗДАЛА------НЕБЛАГОДАРНИ АСПАРУХОВСКИ ТЮРКИ!!--Макетата направиха филм, че бог е македонец - бог Македон. Другите балкански ***, гърците, пък си фантазират, че са създали цялата съвременна цивилизация вкл. всичко българско.Макетата и гърчолята определено имат нужда от психиатрична помощ.*** определено е националната им черта.

264

роу

преди 12 години

продадоха ни като роби на ЕС.

263

Мина

преди 12 години

Как така са по-зле от нас...това не е вярно. Сестра ми е в Гърция със семейството си вече живеят там 13 год. Работят, получават добра заплата и децата й учат там, доволни са. Никога няма да се върнат в БГ. Гърците знаят хитринки и се правят че са зле, да ги съжеляват, те знаят какво искат и най-важното е че са единни. Колко българи работят там, колко от еврото което получават идва в България, това евро също е минус за тяхната икономика, защото не остава в Гърция, а идва в БГ.

262

чичерито

преди 12 години

Комунистите са си предатели на българите, то се знае, първо партийните интереси, след това държавните! Кухи, бетонни глави, гледат само себе си!!!

261

българин

преди 12 години

Пичка ви лелина, *** и гадни гърци, ядохте и пихте, та ви опростиха и 70% от дълга??? Къде го има това??? Каква е причината за опрощението, защото на нас нямаше да простят!!! Сега ще се наложи за поспестявате, това заслужавате, защото сте гадни и нахални гърци!!!

260

Аспарух

преди 12 години

Българите имат общо с аспаруховите прабългари, колкото днешните гърци със спартанците, да ти кажа, и колкото македонците са потомци на Александър Велики.Малко да беше по-начетен, да ти говоря.Аман от всезнайковци, братче!

259

Анонимен

преди 12 години

Не стееее ,не сте по-зле от нас.Ако живеехте при нашите условия,досега да сте изчезнали от лицето на земята,или поне гражданска война щеше да има.По-търпеливо от нашето племе няма.И по-мизерно.Затова не ни завиждайте.

258

иванчо

преди 12 години

Айде стигнете ни първо,пък тогава мечтайте!

257

анонимен

преди 12 години

мързеливи и лентяи това са гърците.най-простите и най-неблагодарните които европа само им дава а те по цял ден си щракат с пръсти.работете ако искате да ядете а нечакайте само наготово.

256

ПАНАИОТ ЗАФИРОС

преди 12 години

ГЪРЦИЯ=ЕЛЛАДА=ВИЗАНТИА=РОМЕА=ИОНИА-АРГОС/АРГЕАДИ-ДОРИАС-ЕОЛИА-АХЕА-МИКЕНА-ДАНАИА........... ВИ Е СЪЗДАЛА------НЕБЛАГОДАРНИ АСПАРУХОВСКИ ТЮРКИ!!

255

VDCH

преди 12 години

В същото време в Сърбия има общо 126 индустриални предприятия, а външнотърговският й обмен е приблизително на равнището на 1/3 от българския. В Гърция, макар и постигнала освобождението си много преди България, преобладават изцяло дребните, почти семейни индустриални предприятия, 27% от населението й се занимава само с търговия. Преживяла вече един фалит в края на ХIХ в., през 1906 г. малка Гърция дължи предимно на западните банки и правителства отново чудовищна сума - 872 млн. CHF.

254

VDCH

преди 12 години

Само през първото десетилетие на ХХ в. се създават над 100 индустриални предприятия. Българските и чуждите банки, индустриалните предприятия, застрахователните и търговските дружества се множат всеки ден. През 1896 г. вносът на стоки едва надминава 64 млн. лв., а износът - почти 50.5 млн. лв. Само 15 години по-късно, през 1911 г., когато идеята за Балканската война е вече в процес на осъществяване, вносът е вече почти 200 млн. лв., а износът - незначително по-малък, почти 185 млн. лв.