161

сектор Кабул

преди 12 години

"Смяната на режимите не е наша професия!" Хм, коя страна и кой режим визира Лавров? Въпрос с повишена трудност за .... има един точен израз на английски език, ще го употребя с червена точка на екрана: americanballs suckers.

160

Един Гет

преди 12 години

До 170!!!Кажи ми братко какви хапчета пиеш да започна и аз да пия същите?Явно си едно обидено русначе или узбегче което се сърди че БЪЛГАРИТЕ не колечиним пред руските узурпатори..Такива като теб които кълнат и приказват толкова много глупости не свършват добре..Всичко на този свят се връща никога не го забравяй..Така е устроена Вселената..Няма как да ме засегнеш с глупостите които пишеш тъй като просто не съм такъв..Измисли нещо друго..

159

do Един Гет

преди 12 години

Не ти писа Hansens, но и това не разбра. Ти СИ евреин. Мислиш така и пишеш така. От къде е дошла твоята русофобия, по-долу се вижда, наследствена е. Дори не пишеш като българин, не се изразяваш като българин. Презрението ти към нас просто си личи от написаното. Малко вероятност от грешка и да си просто небългарин.

158

bg

преди 12 години

Germanskite nacisti sa suzdali CIA.

157

bg

преди 12 години

Ne e bilo lesno na Rusia da zashtitava Bulgaria na Berlinskija Kongres.Vsi4ki na Berlinskija Kongres sa bili sreshtu Rusia.

156

Един Гет

преди 12 години

До 161!!!Не съм евреин и никой от моето семейство не е..Незнам каква е тази злоба и русофилско мислене сред вас?Всички БЪЛГАРИ са мои братя и сестри и докато не започнете да мислите по този начин и не се покаете нищо добро не ни очаква..Българите забравиха завета на дедите си и затова страдаме..СМЪРТ на всички империалисти и тези които искат да поробват свободните народи по света!!!Бог да пази България!!!

155

Анонимен

преди 12 години

до 163 това е политика , естествено е че на краая са искали да избегнат Съветската окупация, защото са знаели какво ни очаква, но не са успяли и днес сме плод на това , което се случило през следващите 45 години. И германците са искали в последните дни на войната да бъдат колкото се може повече под западна окупация и с право от милионите пленени войници изпратени в Сибир малцина са оцелели , не е били така обаче с военнопленниците на запад.

154

Един Гет

преди 12 години

До Hansens!!!Незнам братко каква е тази злоба и йордещина в теб???Не видях и не прочетох нито един от нас да те обиди както ти обиждаш..Това е последния ми отговор към теб тъй като смятам че просто не заслужаваш моето внимание както и на останалите хора тук..Ако си професор или академик моля да ни извиниш нас простосмъртните...

153

анонимен

преди 12 години

До 161 Значи за теб Арабската пролет е инсценировка но движението Окупирай Уолстрийт не , на това се вика двоен стандарт или както ми отърва само руснаците да са доволни и долу Америка , типично комуноидно мислене.

152

Hansens

преди 12 години

До 159:Аха,значи цяла война си с едните,а когато видиш зора се оттегляш и обявяваш неутралитет,за 2 дни и това те прави неутрален,така ли! Стига моля ти се глупости и тъпотии ръсили в тоя интернет!!!

151

Анонимен

преди 12 години

Господа днешния ден е един много тъжен ден за БГ историята , докато на Нюрнбергския процес са произнесени само няколко присъди , нашите дупедавци комуноидски произнасят и изпълняват на днешния ден по най-варварски начин хиляди смъртни присъди , регентите , министрите от три правителства , народни предсставители са убити в общи ями с картечници , това са варварите комунисти.

150

до Един Гет

преди 12 години

Ние не сме евреи и следователно не сме ти братя. Ти си тук да ни лъжеш и мамиш с лъжите си. За това, като Българин ти пожелавам на теб и другите като теб, колкото лъжи ни изспипете, десет пъти по толкова пари да загубите. Всеки път и при всяка вашалъжа-измама. Има Бог и той има грижата и за Истината. Това е форум за обмен на информация и взаимно обогатяване, а не за промивеане на мозъци.

149

do 158

преди 12 години

За толкова глупави ли ни имаш. Всеки знае, че Мубарак и генералния щаб са учили, завършили в САЩ и са назначени от тях. Просто решиха да сменят Мубарак, щото е вехт вече. А може да е отказал да им играе по свирката. И децата знаят, че там нищо не се е променило. За това САЩ и Израел ги приветсваха. За това и след това продължиха протестите. Но ти явно си налоумен щом не си разбрал това.

148

анонимен

преди 12 години

До 148 явно си пропуснал уроците по история и не знаеш ,че няколко дни преди 9 септември България излиза от оста и на практика обявява война на Германия , точно тогава се случва абсурдната ситуация да сме едновременно във война и със Съюзниците и със Оста , но руснаците бързат да преминат Дунава за да си окупират това , което са се разбрали на Ялтенската конференция

147

Анонимен

преди 12 години

До 155 Само да ти добявя , че Хосни Мубарак в Египет , където няма петрол , си беше съюзник на САЩ и Израел , но това не попречи да приветсват арабската пролет независимо ,че така след изборите на власт идват мюсулманските братя , но това е гласа на народа , а той е най-важен.

146

Hansens

преди 12 години

До 156Да убедих се,не си смешен, глупав си!!! Жалко за теб!!!

145

Един Гет

преди 12 години

До Hansens!!!Братко незнам от какъв петрол си заслепен и колко нефт си добил през живота си..Пак ти казвам който сее смърт чрез оръжията си рано или късно ще пожъне същото..Убивайки хиляди узурпаторът Асад надали си мисли за черното злато или изтеклата КРЪВ!!!Дано Бог накаже руснаците за безумната им алчност и имперски амбиций!!!

144

Hansens

преди 12 години

До:154Ако не си смешен,ще кажа че си глупав.Първо оръжие продават всички държави,не само руснаците,второ света не е освободил никой.В Ирак и Либия,от както се намеси света уж да ги освобождава загинаха 10000 пъти повече невинни,отколкото при "варварските им режими".Трето и децата знаят,че светът(САЩ) се намесват в тези държави не заради хоарата а заради петрола им!!! Така,че стига глупави и недодялани коментари!!!

143

Един Гет

преди 12 години

Незнам чудно ми е братя как е възможно да има такива чудовища в човешки кожи като руснаците..?Продавайки оръжие и сеейки смърт бъдете сигурни че рано или късно ще пожънат същото..Колко хора трябва да умрат в Сирия за да се намеси светът и ги спаси от тоя узурпатор Асад..???Тия наглите руснаци за непобедими ли се мислят или искат да воюват срещу целия свят..???До кога животите на невинните хора ще зависят от подобни чудовища..

142

5 za 63 сашо

преди 12 години

Лъжеш за обявяването на независимостта на България. Сключват се 3 договора, исторически документи. С единия, Турция признава независимостта ни срещу 75 000. Тези пари, да се откупим ни ги дава в заем Русия, никой друг не е искал, тях сме връщали. Това е договора с Русия. А Русия се отказва от контрибуциите, които Турция й дължи за войната. Русия реализира загуба. Но за втори път ни помагат да станем независима държава. Другите ти лъжи не заслужават внимание. Вашата история в БГ няма да се учи.