41

Д

преди 12 години

Сестрата на детектор на ЛЪЖАТА !!!

40

11

преди 12 години

"явно са забъркани висши уоравленски нива" какви виши нива бе психопати , може политиците министрите да са всякви но не са и убийци , ше тръгне някой каде си *** парички от далаверки от вишата управа да се занимава да убива дете в ПЕРНИК , я се събудете бе психопати ***....

39

Анонимен

преди 12 години

Перник, стегнете се и изчистете града си от скудоумието и бандитите!

38

Анонимен

преди 12 години

При положение,че убийството е извършено с такава жестокост,въобще не може да се каже ,че нещо се е объркало и е станало случайно.На психолозите в МВР нещата трябва да са им ясни,че е поръчано 100 % от близък до или от сем.

37

Анонимен

преди 12 години

Елеонора ходи с едно момче което изведнъж забогатява и понеже вече е финансово добре подплатен решава , че вместо да се бори с тоя крокодил , по добре да оправи сестра и , която е много по хубава и млада , / ЖАЛКО ЗА МИРОСЛАВА МИР НА ПРАХА И /, Е как ви звучи ???? Да не се окаже накрая ,че Елеонора е поръчителя ??? / АЗ ЛИЧНО НЕ БИХ СЕ УЧУДИЛ /

36

сис

преди 12 години

На мен ми прилича на договорена работа,излязла обаче от контрол.Елеонора и искала да изкара пари от вече умиращата връзка с наскоро забогателия си приятел.Уговорила е сестра си и помагачи,които в последствие се обръщат с/ у нея.Именно за това не е имало борба при отвличането,всички са били спокойни,докато нещо не се обърква.Нека Мирослава тежи на съвестта на сестра си,която е по лоша и от физическия убиец!!!

35

Анонимен

преди 12 години

Надали ще се изясни нещо. Най-вероятно вторият заподозрян ще бъде изваждан и връщан многократно в психиатрията, докато се забрави за случая. Има обаче един генерален извод от цялата трагедия, който трябва да се направи: всяка връзка, всяко познанство, всяко толериране на криминално проявени личности в обкръжението ни рано или късно води до усложнения, меко казано. За убитито момиче- жалко!

34

Vesso

преди 12 години

Не съм голям психолог,но още в началото казах,че нещо в сестрата не ми харесва.Гледах интервюто.Не ми приличаше на жалеща за сестра си,а на експлоатираща факта!!!Пак обръщам внимание на"матреала".Тя е знаела с какво се занимават"юнаците"и е била на една маса с тях.Знаела е какво причиняват на други хора.В тази въръзка не разбрах за какво тя трябваше да получава извинение.В най-добрия случай е неволен съучастник,макар,че съмненията и за по-грозни неща все повече се засилват след всеки нов факт.

33

Истина

преди 12 години

Столицата на ..ДРОГАТА И АНФЕТАМИНИТЕ ...Е Перник товае основата на убийството на младото моми4е/...Вси4ко е под охрана на милицията и настоящата власт !!!!

32

до 22

преди 12 години

Някъде четох, че сестра ти е *** и много обичала ганг-банг.

31

Анонимен

преди 12 години

i toq slu4ai 6te e kato belneiiski ima mnogo vapusitelni dano se razkrie

30

до 33

преди 12 години

Само когато *** и турците управляват всичко е наред другарю, нали?

29

do 15

преди 12 години

А ако втория задържан няма нищо общо и ей така за спорта палиш детето му, което е бебе на годинка, ще ти стане ли хубаво?

28

noname

преди 12 години

Формулата е друга - НИЕ ГИ ИЗБИРАМЕ, ТЕ НИ ИзБИВАТ (тотален геноцид), щом прайма е бивш служител на тъмната страна ???, какво искате за *** наркозависими. Нали затова скачахме заедно с *** костов преди и великата тиква сега.

27

Анонимен

преди 12 години

Само да отбележа нещо.Нали се сещате,че да дрънкаш глупости в някакъв доста долнопробен сайт в събота вечер ти трябва да си абсолютен ***/включвам и себе си/.Безкрайно съжалявам за горкото момиче.

26

LimeLight

преди 12 години

Не говори да не те стигне тебе такава известност. Не ти е работа да цапаш хората, ***.

25

Анонимен

преди 12 години

Дано да се разкрие истината.Каква долна твар трябва да си да убиеш младо и хубаво момиче. Ужасно нещо.

24

софиянец

преди 12 години

19 + 20, колеги, никой явно не вдява и всички явно се манипулират в посоката на убийците които управляват тая *** , адли са съветските или хамериканските или турските - няма значение.. поредното убито или продадено момиче за далаверата на копеленцата които си играят на бг мафия с нашите животи - трябва кръв и бесилки...

23

до 9

преди 12 години

Тиквата закриля Мишо бирата - други му виновни?!? Вместо до сега всички от флашките да са в панделата, те си ходят кой на лов, кой на мачле, кой на концерт на Веселин Маринов! Така ще е като ДС взе властта!

22

мира

преди 12 години

нА мен лично това момиче не ми харесва,изобщо не му вярвам! Иначе много жалко за убитата сестра,много хубаво момиче.Лека и пръст!