128

Литературовед

преди 12 години

153, защо ли не ти вярвам? Защото си написал свободно съчинение и то е очевидно. А иначе шотландецът трябва да бъде съден и наврян в затвора, пък там... Жалко само за детенцето!

127

Анонимен

преди 12 години

ama kolkoto staviiski li dariha s radosti ili pove4e?!

126

Анонимен

преди 12 години

Това перверзно старче трябва да се предаде на група закоравяли социопати, които да го дарят с много "радости". Господ да го убие. Да се гаври и да затрие малко дете.

125

neni

преди 12 години

imeto na sotlandeca ne figurira v registara ve4e 4 godini .zasto?????? KADE E BIL KMETA I KAK MOJE DA NEMA INFORMACIA ZA NEGO .KAKVO E TARSEL V TOVA ZABUTANO I IZOLIRANO SELO I TO 4 GODINKI .NIMA STE PRIEMES V DOMA SI NEPOZNAT? NA SAM SIGURNA 4E NIKOI NISTO NE ZNAE..........AMA SE MAL4I ZASTOTO IMA NAMAZALI OT TAZI VIZITA OTPREDI 4 GODINKI GOSPODA SLEDOVATELI ....... DO PISA4ITE; ZASTO NE PISETE I ZA OTREZANOTO KRA4E NA DETETO TOVA E NISTO A?

124

ANONIMEN

преди 12 години

V TOVA ZABRAVENO OT BOGA SELO NIAMA RABOTA KAKTO I V CIALATA OBSHTINA DIMOVO PROBLEM NA DARJAVATA JURNALISTITE PARADIRAT 4E SE IZDARJAT OT POMOSHTI NO TAM ZA VSI4KI TOVA E DOXODA ILI PENSIA I V 4UJBINA NE I PROVARVIA VSEKI SE GAVRESHE S NEINATA NADEJDA ZA PO DOBAR JIVOT JURNALISTITE PISAXA BEZ SARCE A ZA BEZISXODICATA NIKOI NE PISA TAKIVA SEMEISTVA IMA MNOGO DANO UJASA NA TOVA SEMEISTVO NE GO PREJIVE NIKOI.

123

a

преди 12 години

71-годишен,да отнеме живота на 11-годишно дете....всички наказания,ще са му малко в тоя живот!Каквото и да се каже,каквото и да се направи ще е малко!Късно е,детето го няма,убиецът вече си е изживял живота.Затова тоя *** ще го дочака Господ да му покаже истинския Ад.

122

;(

преди 12 години

Не стига, че хората изгубиха детето си по отвратителен начин, ами на всичко отгоре вместо да се опитат да им помогнат искат да им отнемат и другите деца.

121

89boy

преди 12 години

Благодаря че сподели, но мисля, че си зависи от човека а не толкова какво престапление е направил! А знаеш ли за за надзиратели които си затварят очите когато затворниците се гаврят с изнасилвач?

120

89boy

преди 12 години

Бих дал всичко да въведат съдебната система от САЩ в България

119

Анонимен

преди 12 години

zapo4nase sas imigranskite problemi da vidim dokade 6tese stigne az sam *** i kazvam van emigrantite

118

SHE

преди 12 години

На такъв изверг затвора ще му е, като помилване! Той щом е способен да извърши такова жестоко деяние това в затвора, което ще последва за него и което за нас е нещо ужасно за него ще е хубаво! Това е човек с болна психика и от постъпките му се вижда, че явно това, което върши му харесва и да го е*ат *** ще му е яко. Заслужава кратко и ясно само едно нещо - СМЪРТ! Така ние ще можем да спим спокойно, че държавата ни е лишена от поне един от многото навъдили се убийци, блудници и прочие!

117

киноман

преди 12 години

"Шотландски м.а.н.а.ф,една степен по-долу от ***а.-(Цитат от филма на Дж.Лий Хенкок "Аламо"(2004)

116

ffff

преди 12 години

как пък никой от селото не му е направило впечатление, че снима с камера и вика деца да му вършат работа на тоя ***!? И родители си пращат децата при него? Не мога да го разбера..

115

ЗОРО

преди 12 години

Абсолютно съм съгласен с повечето от вас,ТРЯБВА да се върне смъртното наказание!!! Като гледам напоследък колко зверства и убийства стават.......пък после и ги помилват.....СМЪРТ,СМЪРТ му е майката!!!

114

AA

преди 12 години

Какъвто народа, такава и държавата.

113

ЗОРО

преди 12 години

128-искам да знаеш,че при предишните случаи педофилите бяха с присъди ,тъй,че регистрационните власти по места трябва да ги знаят тези работи....!!!!

112

сд

преди 12 години

Представяте ли си Българин да убие шотландче в Шотландия,ще настане вой до небесата кой пак ще сме най черните в Европа пак ще има забрана за Българи и още незнам какво,ама не щом е шотландец може да дойде тук да убива деца после да вдигат протести в Европа да го освободим

111

ZLA

преди 12 години

Малко ли са ни нашите педофили,та си внасяме и от чужбина......

110

Аз

преди 12 години

Аз съм ЗА смъртното наказание да се върне в България. Така ще се замисли всеки тръгнал да посяга на чужд живот! За Отвличане-до живот, за грабеж, изнасилване-40- 50 години... Ей така ще се оправят нещата! Иначе...само ще цъкаме с език и ще чукаме на дърво да не ни сполети подобна участ!

109

до 129

преди 12 години

Вместо да се фокусират върху намирането и наказването на извършителя ,глупаците едва ли не обвиняват родителите.Като са социално слаби-увеличете им помощите.Тия деца по-добре ли ще бъдат в дом за сираци?--Иринче, ами давай си твоята заплата на ***! Ние, народът, знаеш ли колко *** храним, обличаме, плащаме им помощи, пенсии, лекарската помощ, лекарствата.... Ами що пенсионери храним... Права за тях - означава ограничаване на правата на нас, работещите, тъй като ни вземат от заплата.