10

Меркелка

преди 12 години

Европейският съюз има тежка бюрокрация и всеки може да види че повечето висшестоящи чиновници са германци. Внасяла била Германия най-много в общия съюз - но си прибира всичко обратно, че и в повече. Бибиткото отиде да моли България да намали дофинансирането на европейските проекти, защото ние повече плащаме, околкото получаваме. Износътна български стоки е предимно за Германия и това са суровини, които после се връщат обработени като внос. И преди войната бяхме суровинен придатък. А инвестиции?

9

Анонимен

преди 12 години

С други думи е казала прошляците да плащат масрафа на тия с големите заеми.

8

Анонимен

преди 12 години

Атентата се измисля,гръмват кулите и трягват да гонят терористите в Ирак,Афганистан,следва Сирия и Иран.чичо сам се дръпва и евреите започват да се страхуват от иранците и приемат предложението на чичо сам да ги изсели в щатите (Аризона)Правят израел хамериканска база и започват да колонизират азия,докато стигнат до русия и загубят всичко.Само не мога да разбера защо руснаците допускат тия безредици и не реагират по бързо,освен ако е проблем 7 милиарда население и някои трябва да си изцапа ръцете.

7

AYYYYYYYYYYY

преди 12 години

Рампyио et барозото не са избрани от европейския народ чрез демпкратични избори а са поставени от Рокфели,род6илдовци и франмасони.Не ни управляват политиците,те са слуги на милиардерите

6

ГРАЖДАНИН

преди 12 години

СЪЗДАЛИ СА ГРУПА В ФАСЕБООК Аз НЯМА да гласувам за Бойко Борисов и ГЕРБ! ГОДИНИ НАРЕД БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е ПОТЪПКВАН, ОГРАБВАН И ПОГУБВАН. ВСЕ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ ИЗНЕМОГВАТ ОТ НИЩЕТА И МИЗЕРИЯ.ВСЕ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ ЕМИГРИРАТ С НАДЕЖДА ЗА ПО - ДОБЪР ЖИВОТ. НО ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ ПОГУБИМ НАРОДА СИ, ЩЕ ОСТАВИМ ДРУГИ ДА ВЛАДЕЯТ РОДИНАТА НИ. И АКО САМИ НЕ СИ ПОМОГНЕМ, ТОВА ЩЕ Е ТЪЖНИЯТ КРАЙ НА ЕДИН ВЕЛИК НАРОД.

5

тъп като бг журналис

преди 12 години

Еййййй!Ама и тая се научи да лъже като еврором!

4

Анонимен

преди 12 години

Моме ***, кой те пита , какви скорости? *** ли те е сталински войн на горещ танк? Е, нищо не знаеш тогава...

3

До 1

преди 12 години

Дори и Дянков не може да се похвали с такъв растеш на БВП и икономиката!!

2

Анонимен

преди 12 години

ми кака МЕРКЕЛ що не ни види нас дето у караме на задна скорост

1

Анонимен

преди 12 години

Ами да си пуска мустак, да зализва перчема и да превзема всички членки на ЕС! Хитлер е провел най-добрия подход за излизане от кризата!