81

да ти кажа

преди 12 години

какво пазиш ти бе, висиш във фейсбука и гепиме по цяла нощ и млатиш *** като обезумял, ама иначе пазел.. сигурен съм че и кола нямаш даже *** герберски

80

да ви питам

преди 12 години

остана ли нещо за пазене;ние сами си се пазиме колите сме ги прежалили и стоят по тротоарите до оцеляванегледаме да не пречиме ако влезнат да ни грабат така че може да остават по един квартален за зор заман а другите по родните места.

79

Анонимен

преди 12 години

"...полицаи и военни получават болнични на сто процента от заплатата си !"Глупости на буци и в каруци. Това в кой нормативен акт го прочете, че да си търся разликата в болничния до заявените от теб 100 % ??Завистливо племе е българина. И не особено интелигентно. Чуждата кокошка - все *** му се вижда. Особено, ако е полицейска ***... Полицаите взимат 100% болнични, безплатно говорят по телефона, от енергото не им искат пари за ток, в магазина сирене без пари им дават.... Та, така...

78

Анонимен

преди 12 години

Гледам коментари, колко несправедливо било полицаите да имат 30 дни отпуск, а "обикновените граждани" 20. ДА, АМА НЕ ! Съгласно КТ, всеки работещ на трудов договор има право МИНИМУМ на 20 дена годишен отпуск. Ако полага нощен труд, има право на още 5. За работа на НЕНОРМИРАН работен ден - още 5. Значи: 25+5+5=30 дни. Всички полицаи работят И НОЩЕМ, всички са на НЕНОРМИРАН РАБОТЕН ДЕН. Т.е. могат да те извикат по всяко време. И с какво са толкова ПРИВИЛЕГИРОВАНИ полицаите, че не разбрах???

77

анонимен 2

преди 12 години

Аз съм съгласен да отрежат отпуските, но да направят отпуските на депутатите както на полицаите. При отсъствие на повече от дни в парламента да бъдат изритвани дисциплинарно, защото те си правят каквото щат и никой не ще да гласува против тези безумния на Дянков. Всички депутати си почиват по 3-4 месеца повече от учениците, почиват в слънчев бряг почти без пари, гласуват си заплати на гърба на гладният българки народ и накрая какво? Дай да гласуваме намаляване на заплатите на служителите на МВР

76

Тъп полицай

преди 12 години

Ние цял ден се разкарваме и си клатим нещо и винаги сме недоволни,

75

Гошко-полицая

преди 12 години

Браво Дянков,бъркай смело в задния двор,на електората си!!!!

74

Анонимен

преди 12 години

Къде е този, който се качи по гърбовете на полицаите чак до министър-председател? Нека се изкаже той, да не пуска "злите кучета".

73

“Видрица“

преди 12 години

Кой е по-......и по-кротък от ластовица?При всичко обаче,когато соколът се приготви за лов и ластовиците и врабчетата като се съберат СЪГЛАСНО наоколо му,всички наедно го нападат и го преследват.Прочее вземете пример от тези пилци. 27 февруари 1876 година, Диарбекир.Поп Минчо Кънчев. !!!!!!!!!!!!!!!??????????????

72

Анонимен

преди 12 години

Повечето коментари са от анонимни автори,всички знаем защо,но затова не са виновни служителите в МВР и ДАНС/съсипана/,а техните шефове.Полицаите си мълчаха докато Боко и Цветанов съсипваха колегите им от ДАНС,но сега вече ножа опира и до тях.Неразбрахме ли всички,че целта на управляващите е разделяй и владеи.То не беше противопоставяне на служители от БДЖ,миньори и всички други само те да са на власт.Кротката овца и 5 пъти да я доят,все и е малко.

71

До 92

преди 12 години

А, на кое друго мероприятие видяхте по-горе стоящ, от служител с капитанско звание. Та те всички се охраняват от този състав.Точно те, сержантите и низшите офицери, са тези които теглят колата и не могат да си поемат дъх. Преди поставянето на общият знаменател служител на МВР, трябва да се направи разлика между полевак и канцеларски плъх. Както за заплащането, така и за стажа и за бонусите.

70

Анонимен

преди 12 години

Що сте толко *** бе , защо поради совствената си слепота и некъдърност , не направите нещо за себе си , а потънали в *** на скодуумието си искате всички да са толкова зле , като вас , а не вие да сте добре , като тях ! Правилно ви наричат лош материал, правилно ви пращат да пасете овци и кози , да копаете картофи и на края с кеф да си облизвате насраните *** ! Толкова простотия на едно място никъде я няма ! Тъй ще си умрете , като овце без история !

69

Митко

преди 12 години

Още ли недоволствате,полицаи.От 2012г.нови по високи обезщетения при пенсиониране с едни 10000хилки.Пак са малко,а?Доста нагли ще дойдете.

68

Анонимен

преди 12 години

"Mинистър Дянков прави нов опит да се подиграе с неуморния, денонощен труд на служителите на МВР!"То много уморително да чакаш да ти свърши смяната!

67

Анонимен

преди 12 години

Тия кога са се изморили, че им дават и отпуска?Някой да е виждал потен полицай, освен в тоалетната?

66

Анонимен

преди 12 години

9999-много ***, а аритметиката му е за 2! Сигурно е полицай-гейбер.

65

До № 81

преди 12 години

Изборите, като извънреден труд цитираш, но кой полага този труд? Сержантите! Районните инспектори само наобикалят изборните секции, оперативните играят карти, а всички над тях, основната маса от служители на МВР, какво правят? Нищо, но са категорийни, жив престъпник не са виждали, а за извънреден труд, даже не са мислили - чиновници!

64

Анонимен

преди 12 години

С какво фуражките са повече от нас? И кой им плаща на тия ....., дето пребиха невинните хорица в Мировяне? Комунизма се завърна...

63

обиден

преди 12 години

Ако на МВР сектор"сигурност"им се полага такъв вид отпуск,добре,но на други държавни служители стоящи по бюрата, за какъв принос им се полагат всички дни над тези 20 ?! Да вземем един общински чиновник.За какво му се полагат допълнителни дни отпуск?Че те и компенсация си вземат,ако се е наложило да останат извън работно време.Стоят си по бюрата,накрая на теб-20,на него-30,защото е "държавен служител",а ти си"частен служител".Ти си задължен с данък , да му я осигуриш неговата заплата и отпуска.

62

До №84

преди 12 години

9999, какво правят полицайте през почивните дни, освен ако не са дежурни, по график? Хайде през соца, охраняваха манифестации, а сега? Сега празничните дни си ги почиват, като всички други! Само полицаи и военни,получават болнични,на сто процента от заплатата си! Много са им привилегиите, хеле обезщетенията, при напускане, до 20 заплати! *** много пари са тава, на гърба на бедният данъкоплатец