124

Охооо

преди 12 години

Не само социално, но и физически слаба :)

123

44

преди 12 години

Гарга на гарга око не вади.Има някои които несие на местото но кой е.Требва як юмрук да тропне по масата и дасе каже стоп на грешките.Които греши нема прошка.

122

КОЛЕЖКА ПРОСТИТУТКА

преди 12 години

НАЛАПАЛА Е НЯКОЯ ***! ТЪПАТА КУРВОЛЕТИНА Е НАГЛА ДО БЕЗКРАЙ, НО ТОВА Е АМПЛОАТО НА БЪЛГАСКИЯ СЪДИЯ В МОМЕНТА!!! ДА ВЪРВИ НА МАЙНАТА СИ!

121

Анонимен

преди 12 години

abe tazi e 4esna jena,krasiva,PAK E LAPNALA KOKALA

120

luka

преди 12 години

bravo na n6ti.

119

Жорж

преди 12 години

Когато в една съдебна система се обединят високомерието и чувството за безнаказаност на магистрати с БКП-минало, на наследници на бКП величия с наглостта и безпардонността на бивши милиционерски възпитаници и безочливостта и липсата на чувство за морал и справедливост на посткомунистически запъртъци става нещо ужасно. Какъв е крайният резултат от този дявлски микс: ами ВАС с неговия шеф, замове , бивши шефове на отделения, прославили се в борбата за ОПС-имоти в Приморско, Несебър, Ахтопол и т.н. И девизът на съдиите от ВАС: Може да е неморално, може да е несправедливо, но е ЗАКОННО!

118

никола

преди 12 години

за ВАС, няма нужда да се притеснявате за имиджа и морала на съдебната система,отдавна нямате такъв и това го знае цяла Европа,айде не бъдете толкова стеснителни върнете всички които са уволнени,че взе да става скучно без крайно нуждаещи се ***.

117

ИЗВОД

преди 12 години

ПРОЧЕТИ ТОВА ако не го изтрият, в защита на мойта теза за отвличане на вниманието от действителността. не защитавам никого, но ще попитам защото си спомням, че по "скандала " имаше дадено право на строеж на 500-600 места и ако са толкова незаконни, какво става с другите?! аиде,че излизам

116

Анонимен

преди 12 години

Сиромашката съдиика става за ,но не и за съдиика.***,нагла,долна,*** такива пият кръвта на загубения ни народ.Социално слаба ли

115

до извод

преди 12 години

Че всеки се опитва да манипулира е ясно, но тази НАГЛА *** на снимката и гледах арогантното поведение по ТВ преди няколко месеца как обясняваше, че и се полагало това. Взимат имоти за жълти стотинки (до които нормален човек няма достъп), а ти си тръгнал да ми я защитаваш!Не си ли ти най-долния (и най-прозрачен и глупав) манипулатор от всички? Тя поне го прави за лична изгода, ами ти защо?

114

Извън БГ

преди 12 години

Абе ора и кво си викате виа къде живуркате в БГ,положението щело а са опрай!!!Я викам ,че ша са опрай ама неко друг път!!! А тоа друг път моа да доде в неко друг живот що тиа негодници къде са окупирале де що има убави местенца ,след като се пенсионират на теино место идат децата и,внуците и,правнуците и, и т.н.*** доде секи са а заврел като мишка в тех си тетака ша става заман.Я вижте какво става в Румъния,а и само там ли?Не разррахте ли че дока са не извадат калъчките работата нема да са опрай!

113

извод

преди 12 години

някои хора мислят и се радват само за неуспехите на другите/край казана на българите в ада неслучайно няма дявол/. Хора, четете между редовете-щом съда се осмелява да я върне, явно уволнението е абсолютно незаконно и е следствие от влиянието на медийте, които в момента работят за боко и цецко и само отклоняват вниманието ни от ПРАЗНИЯ ХЛАДИЛНИК. ДОКОГА ЩЕ ПОЗВОЛЯВАТЕ ДА ВИ МАНИПУЛИРАТ медийте. тия от властта са се вкопчили и няма да я дадат по никакъв повод! почваме отначало 23 го-ди-ни сти-гат

112

Зълвен син

преди 12 години

Ми добро утро. Вие как си мислите стават всички тези сделки, заемане на даден работен пост? Само който не работи на държавна работа или с субсидии, той не знае как се прекарват негови хора/крадат пари ! Толкова помия има по върховете, че от космоса се вижда.

111

rumen221

преди 12 години

ОСТАВЕТЕ НЕЩАСТНОТО ДЕТЕ...- ГОЛЯМА РАБОТА... ТОРМОЗИТЕ Я ЗА НЯКАКВА СИ СМЕШНА ТРИЕТАЖНА ВИЛИЧКА НА МОРЕТО...- Я ВИЖТЕ "ПО-ГОЛЕМИТЕ" ПРАВИСТИ КАКВИ КУРОРТНИ КОМПЛЕКСИ ИМАТ В ГЪРЦИЯ, РИВИЕРАТА И КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ...НЕ ЗАКАЧАЙТЕ ДЕТЕТО...

110

Анонимен

преди 12 години

А какво ще правим с другата Деница-зам министърката на правосъдието,оцапана отвсякъде със съмнения за нелигитимна диплома,участие в опит за убийство на екссъпруга си и присъда на журналисти,за която България е осъдена.ШЪ СИ Я ЧУВАМЕ ЛИ?

109

циганин

преди 12 години

Катуница ...!

108

бойко

преди 12 години

КОЛКО НЕУДАЧИ НА ТВОИТЕ КАДРИ ТРЯБВА ДА УРОНВАТ АВТОРИТЕТА НА ВЛАСТА,ВЕДЪЖ БЕ СРАМ И ПОЗОР ТАЗИ ДЕНИЦА И ИЗВЕДЪЖ ВЪЗТАНОВЕНА НА РАБОТА НЕ Е ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА МАФИЯ И НЕКЪДЪРНОСТ НА ТЪЙ ЖЕЛАНО ЗА СПРАВИДЛИВОСТ ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ХОРАТА ОГЛАВЯВАНЕОТ ТЕБ,УВИ ЖЕСТОКО УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕШКОТО.

107

анонимен

преди 12 години

Деничке, хайде да ми дадеш и на мен едно местенце.

106

НАЛИ!

преди 12 години

"Вредна за обществото ,също е виновна за 22 г ---ПРЕХОД"----само консумира ,като *** и политиците !

105

fuck off

преди 12 години

Къде видяхте връзката между престиж и съдебна система.