161

Анонимен

преди 12 години

е то всички знаем кой какъв е в тая държава и без записи, но им позволихме да заемат всички власти, сега е малко след дъжд качулка цялата работа, ББ и ЦЦ са като като булдози, с обратна захапка и без интелект, няма току-така да пуснат кокала, до който са се докопали, с цената на всичко

160

RADOI

преди 12 години

Aide TIKVATA v pandiza v BOBOV DOL,dano go slojat v edna kilia s GALEVITE, da mogat si trenira karate.

159

Анонимен

преди 12 години

Отчалките на Енчев навървиха откритите наркотици във вторник в Европа с трупа на убитото момиче,та и с още няколко трупа,та стигнаха до армията,от там до полицията продължиха волните съчинения...Абе хора -кой ви се навървя на простотиите.

158

Анонимен

преди 12 години

Лудите от четвърти километър са също и в ТВ на Сашето,Трактора му пари под краката и грачи чрез своите глашатаи.

157

Анонимен

преди 12 години

Отворете ТВ Скат-извървяха се всички луди,навървят събитията по такъв невероятен начин,че си казваш на тия им говорят извънземните,а Енчев изглежда не си пие редовно хапчетата.

156

Усмивката

преди 12 години

Дачков сигурно ще заведе дело. И е прав. ББ е в очевидна злоупотреба с власт, предаден (записан) от своите и с компромат изнесен от тях. Лошото е, че съдии и прокурори ще му се наду.ят, понеже идват избори за квота на президента в КС. Ще се измисли някой благовиден предлог да се прекрати делото. Я не може да се докаже автентичност, я процесуални нарушения, я нещо друго... Зер така се осъжда премиер? Дано Дачков не получи инфаркт, докато води делото. :-))

155

Анонимен

преди 12 години

Така,така и тоя излезе от нафталина..Я да видим,събитията с флашките са от миналата година,къде спа бе *** кирлив,а сега излезе да претопляш манджата и да се каниш.Ами дай го на съд и тогава прави изявления-*** тракторов.

154

sofeto

преди 12 години

Тyй шопарче Дачков отбира много от маркови вина, ракии, вискита, също от гурмански гозби, аутомобили 4по 4 и най много от интриги и маниполации!!!

153

кой туй бе

преди 12 години

Това гномче откъде пак изкочи ...ххеехехе

152

elena

преди 12 години

BRAVO JAVORE !

151

dan

преди 12 години

абе Дачков ти Станишев и Лърванов за *** ли ги имаш Мислиш ли че биха си траяли или ти си им човека Туй НСС на Първанов или ДАНС на Станишев ряпа да ядат пред теб

150

дан

преди 12 години

помияра след година ще се завърти и ще целува *** на бойко

149

Анонимен

преди 12 години

Яворе-е-е много ми приличаш на Я нето от ония времена но дано да се осъзнаеш иначе ще си останеш вечно М Е Р З А В Е Ц !

148

Анонимен

преди 12 години

Не мога да разбера(сигурно защото съм много ***)защо като с статията ктава въпрос за издънки на Премиера-Слънце някои герберчета тук ни обясняват какъв бил Трактора.Той има обвинение и делото тръгна-ако се докажат обвиненията той ще ходи в пандиза.Въпроса е другия ще му прави ли компания там-защото от записите става ясна ,че е за пандиза.

147

Анонимен

преди 12 години

Респект Дачков за гражданската ти позиция! Голям си човече в сравнение с лилипута Борисов!

146

bg

преди 12 години

OOOOOOOOOOOOOOO.........KADE MI SA KYKLITEeeeeeeeeeeeee

145

ime

преди 12 години

В България най-голямото наказание за мафиотите е премиер на държавата.

144

...

преди 12 години

Трак ще иска нещо от Тик.

143

доностник

преди 12 години

моля дайте ми адреса на чвор плачков имам няколко сесесер ета да МУ ги дам ааааааааааааааааа че може ли иначе венсеремос кпсс бкп ндсв дпс само гоце и трактора разбира се

142

ей

преди 12 години

ТОЗИ ОХРАНЕН ВЪЛК ЩО ЛИ СЕ Е НАМИСЛИЛ,ЗАЩО ГРЪМНА КОЛАТА НА ДИКОВ ЗАРАДИ ДЪЩЕРЯМУ ПИПИ БИЛА С МУТРА И ГО Е ЗАРЯЗАЛА ТАКА ЧЕ ВСЯКА КРУША СИ ИМА ОПАШКА И ДАЧКОВ Е ИЗДЪНКА НА МУТРИТЕ АМА СЕ ПРАВИ НА ЧЕСТЕН ТАЯ ШИЯ НЕ ОТ ТРУШИЯ.