226

Анонимен

преди 12 години

къде е премиера да иде в мините при работниците ама кво ще прай там там няма лентички за рязане знае само да говори глупости за заплатите им нали каза че който работи ще получава ами да си изпълнят задълженията към миньорите не да им прибират парите и да си ги делят

225

Зло Куче

преди 12 години

- Държавата е обществено образувание. Тя е силна тогава, когато обществото е образовано, активно и здраво. Икономиката е силна тогава, когато обществото е съставено от образовани, предприемчиви, търсещи, мислещи, морални и здрави индивиди. Държавата служи на обществото, а не на икономиката. Обществото създава икономиката, а не икономиката общество. Да лишаваме гражданите от възможност за образование и развитие, за да спасим финансови институции, техните собственици и управители които със своята алчност доведоха до настоящата финансово-икономическа криза, не без помощта на алчността и безхаберието на политиците е меко казано цинизъм.

224

Анонимен

преди 12 години

що вярвате на платени телевизии ръководството в раднево да си кажат заплатите да кажат и колко взеха за коледа да кажат и за мини компютрите които им дадоха да снимат вътре сградата да видите за какъв лукс става въпрос да кажат и заплатите на теца що там вземат повече нали с мините са под една шапка БЕХ що не подкрепят колегите си ами мълчат щото са доволни от заплащането и условията на труд да снимат вътре в рудника не плочките в раднево да снимат таблото с некролози ама наредиха да го махнат

223

Анонимен

преди 12 години

КОМЕНТАР 262 Е КЪМ КОМЕНТАР 5

222

Анонимен

преди 12 години

АБЕ *** ТИ ЗНАЕШ ЛИ КАК СЕ ИЗКАРВАТ ПАРИ В МИНИТЕ ВИЖДАЛ ЛИ СИ НЯКОГА РУДНИК ЗАЩО ВЯРВАТЕ НА ПЛАТЕНИ ТЕЛЕВИЗИИ ДОКАТО ИМА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ НЯМА НИКОГА ДА СЕ ОПРАВИМ ТАЗИ ЗАПЛАТА НЕ Е ВЯРНА

221

муспи

преди 12 години

Понеже тока ще поскъпне независимо дали има стачка, а поскъпването не е за печалба, тъй като нашите пари са предварително взети щом получаваме тези заплати, разумно ще е да използваме еврейско месо за отопление. То е тлъсто, лесно може да се достави, особено на еврейски деца, и ще ни е безплатно. Ще забележиме как с намаляването на евреите стандарта ни ще расте. На работа! Ние с нашето търпение сме ги дресирали да се разхождат нбрежно покрай нас и да не подозират че ще им за последен път.

220

Анонимен

преди 12 години

НЕ ЗНАМ КОЙ КАКВО ЧАКАНО ВЕЧЕ РАЗБИРАМ ,ЧЕ СТАЧКАТА Е РЕЖИСИРАНА С ЦЕЛ ПОВИШАВАНЕ ЦЕНАТА НА ТОКАИ КАК ДА СТАНЕ ТОВА-КАКТО Е КАЗАЛ МОНТЕН,НЯМА КАК ЧОВЕК ЦЯЛ ДЕН ДА КОПАЕ И ДА МИСЛИ И ИЗМИСЛЯ НАПРЕДНИЧАВО,НАЙ-ЛЕСНО СЕ МАНИПУЛИРА И Т.Н.КОЙ Я ИЗМИСЛИ ТАЯ СТАЧКА,ЗНАЕТЕ ЛИ

219

Анонимен

преди 12 години

Онзи брадясал тарикат Семерджиев само това и чака.Потрива ръце и вече пресмята с другите акули с колко ще се качи тока и колко ще гушнат някои хора. Със стачки или без стачки ние живеем като бедняци от крайния квартал на Европа. А на всичките тези бандити трябва да им се връчи по една кирка и хайде у мината.

218

Иван

преди 12 години

Така ни се пада.Като сме *** и си мълчим!Още,още увеличавайте,докато този народ се събуди.Всички стачкуват около нас,само ние мълчим-най-бедната страна в Европа.Всеки народ си заслужава съдбата.

217

edna

преди 12 години

И аз смятам, че не стачката ще е причина за поскъпването - просто си намират удобно оправдание да увеличат тока и едновременно с това да настроят хората срещу стачкуващите миньори.

216

Анонимен

преди 12 години

Няма нищо вярно в заглавието и статията ! Тока ще поскъпне и без тази стачка ! Само се настройва обществото ! Попитайте медиите ,ЗАЩО НЕ ПОКАЗВАТ ТЕКСТА НА СПОРАЗУМЕНИЕТО ОТ 12.07.11г. и ще разберете кой лъже ,синдикатите или Трайков и директора !ЗАГУБИТЕ от три дни стачка са равни точно на сумата ,която е небходима и то ЕДНОКРАТНО за ПРЕКРАТЯВАНЕТО И !!!!!!

215

fifio

преди 12 години

Ако стачката продължи тока ще поскъпне с 10%, а.... като спре ще върнете ли цената на тока или..... ще се направите на ударени ?!?!?!?

214

сашо

преди 12 години

хора не слушайте тоя *** пак настройват хората едни срещу други

213

Гарантирано от герб

преди 12 години

"Протестиращите искат да получат ОБЕЩАНИТЕ премии за добрия добив през миналата година, както и да работят при по-добри условия на труд." Кое от това е НЕСПРАВЕДЛИВО! Ръководството си е взело премийте НАЛИ!!! бОЙКОООО, наистина ли не виждаш от какви ПРОСТИ и крадливи хорица си заобиколен, но каквито приятелите, такъв и той!!!

212

Анонимен

преди 12 години

Започвам да подозирам, че това е доста добра конспирация. Тази глупава стачка е чудесен повод да вдигнат тока на хората. Правителството, синдикатите, стачкуващите и тази комисия са в комбина да управдаят вандалщината която се задава за да се платят печалбите на инвеститорите в зелена енергия - това е всичко казано с няколко думи. Естествено ще се направи лятото да не побеснеят хората.

211

Гарантирано от герб

преди 12 години

Г-н Семерджиев, защо месечната ви заплата е над 9000 лв.? - За да "оправдавам" високия си жизнен стандарт, който си осигурявам с всяко %-че вдигане цените на ... тока, газта и т.н. Б-о-к-л-у-ц-и! Ало къде ги герберастите с капаците, защищаващи тъпака.... Нещо ви няма по форумите и на вас ви опря до .... Глупци, всички гласували за тая пасмина крадливи болшевики от герП символично да си направят харакири.... По какъв долен начин ни противоставят едни на други. До края на март тези ще ги изгонят!

210

Анонимен

преди 12 години

При къса стачка тока скача с 50% заради долара.

209

Анонимен

преди 12 години

Глад гарантирано от Герб.

208

Рамзес

преди 12 години

ОБЯВА : ОРГАНИЗИРА СЕ ТРИДНЕВЕН ЗРЕЛОСТНО ПРОВЕРОВЪЧНО ПРИЕМЕН ИЗПИТ ЗА ПОСТЪПВАНЕ НА РАБОТА НА ТЕРИТОРИЯТА НА РУДНИЦИТЕ В ММИ .1-ВИ ДЕН :ПРЕУСТРОЙСТВО НА 20 kV БАГЕРЕН КАБЕЛ С ДЪЛЖИНА 1500 М ЗА 3 ЧАСА МАКСИМУМ.УСЛОВИЯ -ЛЕПКАВА КАЛ ДО КОЛЕНЕТЕ,ПОРОЕН ДЪЖД.ПРОНИЗВАЩ ВЯТЪР.2-РИ ДЕН : ИЗМЕСТВАНЕ НА ГТЛ ,ПРЕМИНАВАНЕ НА БАГЕР ПРЕЗ ИЛИ ПОКРАЙ ГТЛ(ЗС),ОТРЕМОНТИРАНЕ НА СКЪСАНА ВЕРИГА. УСЛОВИЯТА КАТО В ПЪРВИЯ ИЗПИТЕН ДЕН.ЗА ИЗДЪРЖАЛИТЕ УСПЕШНО ПЪРВИТЕ ДВЕ ЧАСТИ:3-ТИ ДЕН : ОТСТРАНЯВАНЕ НА АВАРИЯ ЗА 10-15 МИНУТИ.ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ : НОСЕТЕ СИ ХРАНА ЗА 12 ЧАСА ,КОЯТО С 90 % ВЕРОЯТНОСТ НЯМА ДА КОНСУМИРАТЕ . СЪЩО ТАКА Е НУЖНО ДА ИМАТЕ СОБСТВЕНО РАБОТНО ОБЛЕКЛО И ИНСТРУМЕНТИ ТЪЙ КАТО НЕ МОЖЕМ ДА ВИ ОСИГУРИМ.

207

електра

преди 12 години

Намериха изход! Токово-паричен удар по насалението!