121

ЛЕГИОН

преди 12 години

Махай се от Атака и от политическата сцена дърта,грозна паряснице,жадна да даде власта на синчето си въпреки природната му тъпота!!!!

120

Читател

преди 12 години

Дали не е по-добре да спрете да ни занимавате с одисеята Волен-Капка- синът на Капка?! Вече не е интересно, има си съд и там Капка да се разбира с Волен! Тя стана една: Капка и синчето й се държат, все едно цяла България се върти около тях! Накрая ще стане като с БББ на Ж.Ганчев: Имаше БББ, имаше бая заможни хора като трапезата; сетне тези хора си повярваха ,че ще работят без Жорж и накрая всички вкупом хвръкнаха зад перилата. Дори си спомням,че Цв.Кънчев беше се намърдал с парите си там...

119

Цветан Караилиев

преди 12 години

Типично по нашенски.Далеч не съм фен на "Атака",по-скоро напротив,ама бива ли така,на нивото на махленски клюкарки,да се разруши партийна структура?Значи толкоз са и били и устоите.Ясно е,че на следващите избори и името й няма да се чуе,но защо по този начин?

118

mav

преди 12 години

койизвоюва отделен държавен канал на турски език ? и кой се изпика наподписката за псирането на емисиите ? - неее не е доган, а волен сидеров.именно той постигна от 5 мин емисия - цял държавен национален канал в БГ на турски език. не дпс !а кой се подигра най нагло в БАТАК с децата в национални носии на трибуната ? кой им спря тока ? мнеее.. пак не познахте.. не е доган, а националния предател волен сидеров.за бат бойко да говорим ли ? че му лиже г.за и от НС официално . - за субсидията...

117

mav

преди 12 години

атака винаги почти от създаването си е гласувала със дпс/бсп /а иначе от мегафона се плямпаха помпозни глупости/ така и сега примерно по случая със джамията - виновни според атака са кои ?- мнеее, не са радикалните ислямисти , а официално ПП атака се изказа - виновни са единствено и само атакистите ! и нито дума или въпрос към мюсюлманите.справка - вижте официалното изявление във вестника по случая с джамията !просто си измиха си ръцете.

116

mav

преди 12 години

само *** могат да бъдат изненадани.потвърди се абсолютно всичко казвано за атака, и подлогата -национален предател волен сидеров.именно мъжката *** на доган, и анти-БГ проект с името "атака" , извоюва всичко това за което дпс не бе и мечтало.парадокс ? мнеее.. не е .

115

Анонимен

преди 12 години

КАПКА Е РАЗУМНА ЖЕНА И РАЗБИРА ЧЕ ПОЛИТИКАТА НА ГЕРБ Е ПРАВИЛНА.ПОДКРЕПЯЙКИ ГЕРБ ЩЕ СЕ ВДИГНЕ И ПРОЦЕНТА ЗА АТАКА---НАРОДА ЩЕ ГО ОЦЕНИ.

114

ГЕРБ

преди 12 години

И КВО СЯ...БОЙКО БИЛ ***---НЕКА ДЕ Е *** АМА ИМ РАЗКАЗА ИГРАТА НА УМНИЦИТЕ ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ.БСП ДА СЕ РАДВАТ АКО ВЛЯЗАТ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ.А АТАКА ОТНОВО ЩЕ ПОДКРЕПЯ ГЕРБ В ПАРЛАМЕНТА И ТОВА Е НОРМАЛНО.КАПКА ЗНАЕ ЧЕ ПОДКРЕПЯЙКИ БОЙКО ЩЕ СПЕЧЕЛ;И ИЗБИРАТЕЛИ.

113

Анонимен

преди 12 години

ЕТО ЧЕ СЪЮЗНИЦИТЕ НА ГЕРБ СЕ УВЕЛИЧАВАТ ЗНАЧИТЕЛНО.А В БСП-МАФИЯТА ГОЦЕ И СЕРГЕЯ СА СЕ ХВАНАЛИ ЗА ШИЙКИТЕ.

112

Анонимен

преди 12 години

Капка по капка - вир стана и Атака се удави в него.

111

столичанин

преди 12 години

Стоянов се фукал със снимка на него и майка му и разправял, че това му било гаджето. Тея са болни хора. Капка го родила на 16 като *** и го хвърлила на баба му да го гледа. Самата Капка, по това време, станала известна като най-добрата с...джийка и танцьорка на пилон в столичните заведения докато Сидеров не я приютил от съжаление. Синчето Димитър развил силен едипов комплекс и така до ден днешен. Само така Волене, евала, че ги разкара тия.

110

язовира

преди 12 години

Капке ти ако имаше достойнство,нямаше да излизаш по медийте да манипулираш Народа..........За пустите пари се продадохте.Вещерка която се занимава с магий си ти капкеееееее.Продажни болни ***!!!!!

109

Анонимен

преди 12 години

Сестрата по физиономия на Люба Курволезич Капка и малоумния й смотан син най-добре повече да не се изказват и показват по медиите. Стават за подигравка само.

108

Анонимен

преди 12 години

Капке овца смотана, ти и олигофреничния ти син ли ще заместите Сидеров ***, *** скапана?

107

ббб

преди 12 години

Хахаха, ако здравната ни система работеше тая щеше да е в психодиспансер хахахахах голямо чучало хахахаха

106

атакистът

преди 12 години

Защото не ти дава пари вече, затова ли стана ЛОШ Волен? Много си меркантилна Капкееее, помня как ни обиждаше, нас-простосмърните членове на партията. Никога не си била за идеята. И първия мъж те остави и втория, защото разбраха каква вещица си. Радой Ралин не искаше да те вижда и не искаше синът му да има дете от теб, защото те познаваше. Сега те опозна цяла България.

105

емин

преди 12 години

кво ги показват тия маймуни,и такова откачено семейство не съм виждал през живота си

104

Архонта

преди 12 години

В тая партия останаха само 2 - *** членуващи, Капка и сина и. Даже и Волен вече се дърпа и иска да бяга.

103

Доброжелател

преди 12 години

Волен е велик българин-патриот и красив мъж! Хиляди жени биха били щастливи да се сближат с него...и сексуално!Навярно е ощастливил и тази мома Деница...Нищо лошо-направил е добро -дал от себе си за самочувствието и удовлетворението на партийна съратница!Но не е гнусен *** и ***! А тия мерзавци, които пишат и забоклучват форума с ругателства срещу един чутовен българин-патриот, наследник на делото на Ботев,Левски,Раковски да ги срещне най-лошото!Народът ще отмъсти за сквернословията!

102

прасчо

преди 12 години

Е как какво бре 110....по проекти и план Б.......тя си го е написала